ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το… επίκεντρο στην επαρχία

το-επίκεντρο-στην-επαρχία-60512

Στην επαρχία μεταφέρει το ενδιαφέρον η 27η αγωνιστική της Super League, αφού εκεί θα διεξαχθούν τα τρία απ’ τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια του προγράμματος.

Απ’ αυτά ξεχωρίζει η αυριανή αναμέτρηση στα Γιάννενα, όπου ο ΠΑΣ θα φιλοξενήσει τον Πανιώνιο σε ένα κομβικό παιχνίδι για τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ. Οι γηπεδούχοι, μετά τις τελευταίες επιτυχίες, ανέκτησαν τις ελπίδες τους για… πεντάδα, ενώ ο ήδη πέμπτος της βαθμολογίας, Πανιώνιος, θέλει να κλειδώσει την παρουσία του στα πλέι οφ.

Σήμερα το τελευταίο του χαρτί για να προλάβει το τρένο των πλέι οφ θα παίξει ο Αστέρας στην Τρίπολη, με αντίπαλο τον ήδη πρωταθλητή Ολυμπιακό, που θα θέλει να συνεχίσει σε νικηφόρους ρυθμούς.

Δύσκολο έργο περιμένει και τη δεύτερη της βαθμολογίας ΑΕΚ στο Αγρίνιο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό, στοχεύοντας στη νίκη που θα διατηρήσει τη διαφορά απ’ τους υπόλοιπους μνηστήρες των πλέι οφ.

Από την αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα στο Αγρίνιο αποκλείστηκε ο Βαγγέλης Πατέλλας, ο οποίος έχει υποστεί μια διάταση δεξιού τετρακεφάλου. Μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη την αποστολή της «Ενωσης» αποτελούν οι: Ανέστης, Μπαρόχα, Γκάλο, Βασιλαντωνόπουλος, Τζανετόπουλος, Αρθο, Λαμπρόπουλος, Σβάρνας, Ντίντακ, Γιόχανσον, Σιμόες, Κορδέρο, Μάνταλος, Μπουονανότε, Βάργκας, Βλαχομήτρος, Τζιμπούρ, Αραβίδης και Πέκχαρτ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΣΗΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ:

Παναιτωλικός – ΑΕΚ (15.00 NS2),

ΠΑΟΚ – Καλλονή (17.15 NS2),

Πανθρακικός – Ατρόμητος (17.15 NS4),

Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός (19.30 NS1).

ΑΥΡΙΟ, ΔΕΥΤΕΡΑ: ΠΑΣ Γιάννινα – Πανιώνιος (19.30 NS1).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου