ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Χωρίς αγώνα, αλλά με τρίποντο

χωρίς-αγώνα-αλλά-με-τρίποντο-60521

Παίκτες και τεχνικό τιμ της Νίκης Βόλου έχουν πλέον στραμμένη την προσοχή τους στις εναπομείνασες αγωνιστικές μετά και το σημερινό ξεκούραστο τρίποντο με τον Φωκικό, ο οποίος έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν στις προπονήσεις από αύριο Δευτέρα ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τη Φαρκαδόνα, το οποίο θα διεξαχθεί στο Π. Μαγουλάς την επόμενη Κυριακή 27 Μαρτίου.

Μετά το 3-1 στον Τύρναβο αναμφίβολα το κλίμα στο κυανόλευκο στρατόπεδο βελτιώθηκε άρδην και οι ποδοσφαιριστές απέδειξαν ότι μπορούν να δώσουν τη μάχη μέχρι το τέλος, έχοντας όμως σε κάθε αγωνιστική και έναν τελικό, στον οποίο δε χωράνε άλλες απώλειες, παρά πίστη και θέληση και για στραβοπάτημα των πρωτοπόρων Καραϊσκάκη και Αιγινιακού.

Για τη συνέχεια η τεχνική ηγεσία θα μπορεί να υπολογίζει και πάλι στο Θοδωρή Παπαδόπουλο, αλλά και τον Δαυίδ Ιβανίδη, οι οποίοι έλειψαν την Τετάρτη λόγω καρτών, με το δεύτερο να εκτίει τη δεύτερη αγωνιστική στο… «σημερινό» αγώνα με το Φωκικό. Ο προπονητής Κώστας Βελιτζέλος έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, τόσο χθες όσο και σήμερα για να γεμίσουν τις μπαταρίες τους και θα επιστρέψουν στη δράση από αύριο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου