ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιμένει… περιμένει…

επιμένει-περιμένει-60917

Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου ετοιμάζεται για τη Γ’ Εθνική και στηρίζει και τα άλλα τμήματα

Επιμένοντας πως η ομάδα θα επανέλθει ποδοσφαιρικά από τη Γ’ Εθνική χωρίς χρέη του παρελθόντος και περιμένοντας τις οριστικές διαβεβαιώσεις των υπευθύνων φορέων κινείται η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, που παράλληλα στηρίζει και τα άλλα ενεργά τμήματα του συλλόγου…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου έχοντας ως βασικό στόχο να παρουσιάσουν μια πλήρη και ξεκάθαρη εικόνα στους ενδιαφερόμενους να τρέξουν τη νέα χρονιά την ομάδα που θα δημιουργηθεί περιμένουν το ξεκαθάρισμα από την ΕΠΟ και δεν ανησυχούν απ’ όσα λέγονται για σχέδια νόμου καθώς ποντάρουν στο ότι ένας αντίθετος νόμος θα έρχονταν σε αντίφαση με τον ΚΑΠ της ΕΠΟ που προβλέπει πως οποιαδήποτε αλλαγή στη δομή των πρωταθλημάτων δεν μπορεί να ισχύσει από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Στον Ολυμπιακό υπάρχει εμπιστοσύνη στις υποσχέσεις που έχουν πάρει από ΕΕΑ και ΕΠΟ αφού άλλωστε με βάση τη νομική κατάσταση που επικρατεί σήμερα, ο Ολυμπιακός μπορεί να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική, χωρίς τα χρέη του παρελθόντος.

Μάλιστα η επίσημη γνωμοδότηση της ΕΠΟ αναμένεται άμεσα, έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο από το νομικό επιτελείο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Μάλιστα στον Ερασιτέχνη συνεχίζουν τη συγκέντρωση των οικονομικών στοιχείων, για να δουν ποιες οικονομικές υποχρεώσεις άφησε πίσω της η ΠΑΕ

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου, προσπαθεί να συγκεντρώσει τα πλήρη στοιχεία, όσον αφορά τα χρέη της ΠΑΕ, όχι μόνο σε ΙΚΑ και εφορία, αλλά και σε ποδοσφαιριστές (οφειλές που έχουν τελεσιδικήσει), γυμναστές, υπαλλήλους, προμηθευτές, οφειλές σε ΕΠΟ, προκειμένου να συγκαλέσει και Γενική Συνέλευση. Ηδη οι ιθύνοντες του Ερασιτέχνη έχουν απευθυνθεί στο CAS και στη FIFA, ζητώντας να πληροφορηθούν ποιες υποθέσεις από προσφυγές ξένων παικτών έχουν τελεσιδικήσει κι αν αυτές θα της βρει μπροστά του ο Ολυμπιακός, όταν επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Επίσης ένα θέμα είναι και η λύση της εταιρείας με εκκαθάριση και ο ορισμός εκκαθαριστών ώστε να ενημερώσουν όποιους δείξουν ενδιαφέρον να αναλάβουν τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Κάλεσμα της διοίκησης

Η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου επιστρέφει στη δράση με εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Γ.Σ. Αλμυρού. Οι «ερυθρόλευκοι» του Φώνη Μαυρομιχάλη αναζητούν δύο νίκες στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές ώστε να πετύχουν την είσοδό τους στα πλέι οφ ανόδου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί σήμερα και ώρα 17:00 στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου και η προετοιμασία κύλησε με προβλήματα από ιώσεις και μικροτραυματισμούς, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου, εκμεταλλευόμενος τη διακοπή της προηγούμενης εβδομάδας, έδωσε φιλικό αγώνα στο ΕΑΚ με τον Ερμή Αγιάς, ο οποίος συμμετέχει στην παραπάνω κατηγορία.

Η διοίκηση του ερυθρόλευκου συλλόγου απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους της. Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση «μετά τη μεγάλη νίκη μας 65-82 με διαστάσεις θριάμβου επί της Νίκης Βόλου, που μας έφερε δυο βήματα από το στόχο της συμμετοχής μας στην τελική φάση του πρωταθλήματος, είναι ευκαιρία για τους φιλάθλους της ομάδας μας να χειροκροτήσουν και να επιβραβεύσουν τα παιδιά και να τους δώσουν ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια. Η Διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου και η Διοίκησή του, καλούν τους φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια των αθλητών και του προπονητή μας Φώνη Μαυρομιχάλη, να αποτελέσουν τον έκτο παίκτη της ομάδας μας και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε μια ακόμη νίκη».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου