ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Υποσχέθηκαν πληρωμές σήμερα στη Νίκη

υποσχέθηκαν-πληρωμές-σήμερα-στη-νίκη-851206

Το οικονομικό και όποιο άλλο πρόβλημα ανησυχεί αυτή την στιγμή τους παίκτες και το τεχνικό τιμ και τους δημιουργεί ανασφάλεια για το μέλλον έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα αυτή την εβδομάδα. Το κρίσιμο ματς με τον Πανθρακικό είναι αυτό που μονοπωλεί τον ενδιαφέρον στη Ν. Ιωνία… Παρά ταύτα η διοίκηση ανακοίνωσε ότι σήμερα θα πληρωθούν οι μισθοί στους ποδοσφαιριστές και μέσα στην εβδομάδα, από τα χρήματα που θα εισπραχθούν από τον Δήμο για τα εισιτήρια διαρκείας, αναμένεται να καταβληθεί και μέρος των δόσεων συμβολαίων. Με αυτόν τον τρόπο η ΠΑΕ προσπαθεί να ανεβάσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών και στοχεύει να μείνουν απόλυτα συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι. Μετά από αυτές τις εξελίξεις και περιμένοντας να γίνουν πράξεις οι νέες υποσχέσεις, στο μυαλό του Σταύρου Διαμαντόπουλου και των ποδοσφαιριστών του, βρίσκεται μόνο το εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι που ακολουθεί στο Πανθεσσαλικό με τον Πανθρακικό.
Η νίκη είναι το μοναδικό αποτέλεσμα που μπορεί να διατηρήσει στο ακέραιο τις ελπίδες των κυανολεύκων για παραμονή στην Β’ Εθνική. Στραβοπάτημα απαγορεύεται, καθώς σε διαφορετική περίπτωση, που η ομάδα της Κομοτηνής καταφέρει να αναγκάσει σε απώλειες τους γηπεδούχους, η ομάδα θα βρίσκεται με το ένα πόδι στην τρίτη κατηγορία. Στα δέκα παιχνίδια που απομένουν μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος η Νίκη πρέπει να βρει ακόμη μια ομάδα για να βάλει από κάτω στην βαθμολογία και να κρατηθεί στην κατηγορία. Ο Πανθρακικός που προηγείται στην κατάταξη με τρεις πόντους διαφορά, είναι ο πρώτος στόχος για το συγκρότημα της Ν. Ιωνίας και το μεταξύ τους παιχνίδι την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό, αποτελεί «χρυσή» ευκαιρία για να ξεφύγουν της επικίνδυνης ζώνης.
«Πρέπει να κερδίσουμε. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια», λένε μεταξύ τους οι παίκτες στα αποδυτήρια και ο Σταύρος Διαμαντόπουλος προσπαθεί με κάθε τρόπο να τους στηρίξει, να ανεβάσει το ηθικό τους και να αποβάλλει το άγχος. Πράγμα καθόλου εύκολο, αν αναλογιστεί κανείς ότι από το παιχνίδι με τον Πανθρακικό κρίνεται η ιστορία και το μέλλον της κυανόλευκης ομάδας.

Καμία ανησυχία για Ρίκα
Στον αγωνιστικό τομέα, μια μικρή ανησυχία που υπήρχε για τον Αντώνη Ρίκα τις προηγούμενες ημέρες δεν υφίσταται. Στο λευκό απουσιολόγιο από τραυματισμούς του Σταύρου Διαμαντόπουλου, είχε προστεθεί προσωρινά το όνομα του Ελληνογάλλου διεθνή μέσου, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην προετοιμασία της Εθνικής ελπίδων, λόγω ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει στο πόδι. Ο νεαρός δεν αγωνίστηκε καθόλου στο χθεσινό φιλικό με αντίπαλο την Δανία. Αναμενόταν να επιστρέψει χθες αργά το βράδυ από την Αθήνα και τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και σήμερα θα διαπιστωθεί αν θα τεθεί στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το κρίσιμο ματς που ακολουθεί στο Πανθεσσαλικό κόντρα στον Πανθρακικό. Πάντως χθες ο ποδοσφαιριστής δήλωνε ότι δεν είναι κάτι το σοβαρό και θα μπορέσει να δώσει το παρών στην αναμέτρηση της Κυριακής, στην οποία επιστρέφουν οι Γκάγκας, Αφόνσο και Μπαλάφας. Ο μόνος που θα απουσιάζει είναι ο τιμωρημένος Μιχάλης Κουτσογιάννης.

Ανακοίνωση του Blue Club
Από το Blue Club λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση: «Το Blue Club «Π. Ντοκούζης» αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τη βουλευτή Μαγνησίας κ. Ζέττα Μακρή, τον εκπρόσωπο του Νομάρχη κ. Γιώργο Παγωνόπουλο, το Δήμαρχο Ν. Ιωνίας κ. Παύλο Μαβίδη, τους επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ.κ. Κώστα Χαλέβα, Μάκη Μπαλλή και Βασίλη Λινάρδο, τον αντιδήμαρχο κ. Νίκο Μαυρόπουλο, τους δημοτικούς συμβούλους αλλά και τον Γιώργο Βαλαχή, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και ενίσχυσαν με την παρουσία τους το σκοπό της εκδήλωσης. Επίσης, ιδιαίτερα τον επιχειρηματία κ. Ευάγγελο Καρέλια για την προσφορά αθλητικού υλικού.
Ευχαριστούμε θερμά τα εκατοντάδες μέλη της Νικιώτικης οικογένειας, αθλητές παλιούς και νυν, προπονητές και φιλάθλους που γέμισαν την αίθουσα του Μέθεξις και δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα. Η παρουσία όλων ήταν συγκινητική.
Με την ίδια δυναμική καλούμε όλα τα μέλη μας και όλους τους παθιασμένους Νικιώτ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου