ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Από το πέναλτι και μετά χάσαμε τον έλεγχο»

από-το-πέναλτι-και-μετά-χάσαμε-τον-έλε-108211

O Μάρκο Σίλβα τόνισε ότι ο Ολυμπιακός από την στιγμή που έμεινε με εννέα παίκτες και δέχθηκε το γκολ έχασε τον έλεγχο του αγώνα, ενώ υποστήριξε ότι στο δεύτερο μέρος και αν και έπαιζε με δέκα ήταν ανταγωνιστικός.

«Στο τέλος του αγώνα είχα μια φυσιολογική συζήτηση με τον διαιτητή. Ήταν μια συζήτηση που δεν έλειπε ο σεβασμός και μιλήσαμε για τις αποφάσεις του στο ματς. Για το ματς ξεκινήσαμε δυνατά το ματς, είχαμε τον έλεγχο, καμία από τις δύο ομάδες δεν έκανε φάσεις. Στα τελευταία 15 λεπτά η ΑΕΚ ανέβηκε. Στο δεύτερο μέρος ξεκινήσαμε πάλι δυνατά αλλά έπειτα συνέβησαν πράγματα που δεν είχαν να κάνουν με ποδόσφαιρο και έτσι κύλησε το ματς μέχρι το τέλος. Από τη στιγμή που μείναμε με 10 παίκτες ξέραμε ότι θα υποφέρουμε περισσότερο από πριν αλλά δεν δεχτήκαμε απειλή και ευκαιρία από τον αντίπαλο. Σταθήκαμε αρκετά καλά αλλά σταθήκαμε καλά, ελέγξαμε το ματς όμως από τη φάση του πέναλτι και μετά δεν καταφέραμε να έχουμε τον έλεγχο. Υπάρχουν πράγματα για τα οποία θα πρέπει να συζητήσουμε και να βελτιώσουμε αλλά αυτά αφορούν το εσωτερικό της ομάδας», είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού, ενώ ρωτήθηκε για την προσπάθεια του Ρομπέρτο να ηρεμήσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και την αντίδραση του Σιόβα, όταν τον έβριζαν οι οπαδοί:

«Από το στόμα του οι παίκτες μου πάντα ακούν πράγματα που έχουν να κάνουν μόνο με το ποδόσφαιρο. Αυτό το έχουμε αποδείξει σε όλους τους αγώνες μας. Σε αυτό οφείλεται και το γεγονός ότι είμαστε πολλούς βαθμούς μπροστά και σε λίγο καιρό θα κατακτήσουμε και μαθηματικά τον τίτλο».

Για τον τραυματισμό του Πάρντο ενόψει Άντερλεχτ, σημείωσε: «Δεν έχουμε 100% ενημέρωση αυτή τη στιγμή αλλά η γνώμη μου είναι πως ο Πάρντο δεν θα είναι διαθέσιμος με την Άντερλεχτ. Μόλις τελείωσε ένα ματς για εμάς για τον οποίο δεν είμαστε ικανοποιημένοι και έχουμε ακόμα μέρες να σκεφτούμε το ματς με την Άντερλεχτ».

Σε ερώτηση αν η αριθμητική ανισορροπία έκρινε το ντέρμπι, απάντησε: «Κανένας δεν θα έπρεπε να έχει αυτή την απορία. Γιατί αυτό φάνηκε και στο πρώτο μέρος που είχαμε τον έλεγχο».

Όταν ρωτήθηκε για ποιες αποφάσεις του διαιτητή έχει παράπονο, είπε: «Η κουβέντα που έκανα με τον διαιτητή αφορούσε για τα όσα συνέβησαν στο γήπεδο. Πάντα κάνω αυτή την κουβέντα με τους διαιτητές και μην ανησυχείτε».

Για την ένταση μετά το γκολ της ΑΕΚ, σχολίασε: «Δεχτήκαμε μία απόφαση να παίξουμε κεκλεισμένων των θυρών και είναι η δεύτερη φορά που συνέβη αυτό φέτος. Οι οπαδοί μας έχουν δείξει ότι πάντα έχουν κόσμια συμπεριφορά και το έδειξαν και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Αν εξαιρέσουμε τον Παναθηναϊκό που τιμωρήθηκε για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι είμαστε η μοναδική ομάδα που έχει δεχτεί τέτοια τιμωρία. Αυτός που βγαίνει χαμένος είναι το ποδόσφαιρο. Μου αρέσει να γίνονται ματς ποδοσφαιρικά με ωραία και θερμή ατμόσφαιρα όμως αυτά που έγιναν δεν ήταν ωραία».

zougla.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου