ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μήνυμα στην διοίκηση με αποχή

μήνυμα-στην-διοίκηση-με-αποχή-851206

Η χθεσινή προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση της Νίκης δεν έγινε ποτέ. Οι ποδοσφαιριστές αγανακτισμένοι από το γεγονός ότι η διοίκηση δεν τήρησε τις υποσχέσεις της για πληρωμές μισθών την Παρασκευή, αποφάσισαν να κάνουν αποχή, προσπαθώντας να στείλουν ένα μήνυμα στην ΠΑΕ ότι πλέον δεν μπορούν να υπομένουν άλλο την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με το οικονομικό.
«Δεν είναι τόσο τα χρωστούμενα, είναι η κοροϊδία», έλεγαν χθες μεταξύ τους οι κυανόλευκοι στα αποδυτήρια και βρήκαν σύμφωνο και τον Σταύρο Διαμαντόπουλο που… έχει μπει μπροστά και προσπαθεί με κάθε τρόπο να διαφυλάξει τα συμφέροντα των παικτών του, ξεκαθαρίζοντας τους ότι μόνο ο ίδιος θα μιλά με την διοίκηση για το θέμα των οφειλόμενων και θα το χειριστεί προσωπικά. Χθες κανείς αρμόδιος δεν έκανε τον κόπο να βρεθεί στο γήπεδο και να μιλήσει στους παίκτες. Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται από αύριο Δευτέρα που έχει προγραμματιστεί η επιστροφή από το σημερινό ρεπό, αν και οι ποδοσφαιριστές δηλώνουν ότι αυτή την εβδομάδα θα βάλουν πάνω απ’ όλους και απ’ όλα την ομάδα και ενόψει του κρίσιμου ματς με τον Πανθρακικό θα προσπαθήσουν από την πλευρά τους να είναι σωστοί στις υποχρεώσεις τους και στα καθήκοντά τους.
Πάντως κανείς δεν ξέρει τι μέλλει γενέσθαι όσον αφορά τον Σταύρο Διαμαντόπουλο, από την στιγμή που δεν υπάρξουν πληρωμές αύριο Δευτέρα. Ο 60χρονος τεχνικός αναμένεται να πάρει την απόφαση για το αν θα συνεχίσει στη Ν. Ιωνία, αν και το πιο πιθανό είναι να κάνει μερικές ημέρες ακόμη υπομονή, αφού το παιχνίδι με τον Πανθρακικό θεωρείται τελικός και κρίνει το μέλλον της Νίκης στην κατηγορία.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Κώστας Χρόνης βρισκόταν την Παρασκευή το βράδυ στον Βόλο και έδωσε το παρών στον χορό των οργανωμένων του Blue Club. Δεν κάθισε στο ίδιο τραπέζι με το τεχνικό τιμ και τον Σταύρο Διαμαντόπουλο και κάποιες πληροφορίες τον ήθελαν ενοχλημένο από το γεγονός ότι ο έμπειρος προπονητής πιέζει για τις πληρωμές των παικτών κατ’ αυτόν τον τρόπο, που ο ίδιος τον εκλαμβάνει ως «εκβιασμό».
Κανείς όμως, πόσο μάλλον η διοίκηση της ΠΑΕ, δεν πρέπει να ξεχνά ότι ο άνθρωπος στον οποίο οφείλει η ομάδα το γεγονός ότι μπορεί να ελπίζει ακόμη στην σωτηρία της, είναι αναμφίβολα ο Σταύρος Διαμαντόπουλος. Η διοίκηση εκτός του ότι πρέπει να του το αναγνωρίσει θα πρέπει επιτέλους να δείξει ότι βρίσκεται κοντά στον ίδιο και στους παίκτες στην μεγάλη προσπάθεια που κάνουν. Ο κ. Χρόνης παρότι εκνευρισμένος από την ανάμειξη και κάποιων εξωδιοικητικών στην υπόθεση που προκαλούν κακό στην ομάδα, είπε πώς μέσα στις επόμενες ημέρες θα καταβληθούν οι μισθοί, αφού προέχει η ηρεμία στο ποδοσφαιρικό τμήμα…
Σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή για την ιστορία του συγκροτήματος της Ν. Ιωνίας, διοίκηση, τεχνικό τιμ, παίκτες και φίλαθλοι πρέπει να παραμείνουν ενωμένοι για να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής. Η ομάδα στις τελευταίες έξι αγωνιστικές μετρά πέντε θετικά αποτελέσματα και αν μη τι άλλο δείχνει ότι μπορεί να πετύχει κάτι που πριν από λίγο καιρό θεωρούνταν ακατόρθωτο. Δέκα παιχνίδια απομένουν μέχρι την λήξη της Β’ Εθνικής και μέχρι να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα άπαντες χρειάζεται να βρίσκονται δίπλα στην ομάδα και στα όποια προβλήματά της.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου