ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φιλικό 0 – 0 χθες για τον Ολυμπιακό στο Σέσκλο με την Ακρόπολη

φιλικό-0-0-χθες-για-τον-ολυμπιακό-στο-σέ-851206

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν όσο τίποτα άλλο να καλύψουν τα κενά των ημερών, ώστε η ομάδα να μην βγει εκτός ρυθμού. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον επόμενο μήνα στις 4 Απριλίου αρχικά την Δόξα στη Δράμα για την 27η αγωνιστική του Βορείου ομίλου της Γ Εθνικής. Αγωνιστικό κενό δηλαδή που θα κρατήσει συνολικά 14 ημέρες τους ερυθρόλευκους χωρίς να έχουν επίσημο παιχνίδι στα πόδια τους. Η επόμενη αγωνιστική θα βρει τον Ολυμπιακό να αναμετράται με την ομάδα του ΠΑΟΝΕ στις 25 Απριλίου. Οι μέρες που θα μεσολαβήσουν δηλαδή από την 27η ως και την 29η αγωνιστική ανέρχονται στις 21 αφού στην 28η αγωνιστική οι ερυθρόλευκοι έχουν ρεπό.

Ακρόπολη-Ολυμπιακός 0 – 0
Στην χθεσινή φιλική δοκιμασία ο Ολυμπιακός κοντραρίστηκε με την Ακρόπολη στο Σέσκλο, εκεί που ήταν πολλοί οι αναπληρωματικοί παίκτες που ξεκίνησαν στην βασική ενδεκάδα. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν το 0-0, με την Ακρόπολη να φτάνει κοντά στο γκολ αλλά το σουτ που έπιασε ο Κολιαμήτρας να βρίσκει με τα ακροδάχτυλα ο Γεώργογλου και μετά να χτυπάει το δοκάρι.
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τον Παύλο Γεώργογλου να κάθεται κάτω από τα δοκάρια τον Θοδωρή Μητράκα να παίρνει την θέση του δεξιού μπακ και τον Αντωνίου στο αριστερό. Την θέση των δύο στόπερ κάλυψαν οι Πακάλτσης και Πέτρου. Στα αμυντικά χαφ ο Κώστας Σταματίου δοκίμασε τον Κόκκα με τον Χατζή. Ο Γεωργιάδης κάλυψε τον χώρο στα αριστερά, ενώ σε ελεύθερο ρόλο ήταν οι Μασάντο και Ντέρτσας, ενώ ο Γιακάκογλου αγωνίστηκε στη επίθεση γυρίζοντας στην δεξιά πλευρά να κουβαλήσει μπάλα αρκετές φορές. Το ημίχρονο τελείωσε με 0-0 με τους παίκτες της Ακρόπολης να μην αφήνουν πολλά περιθώρια στους αντιπάλους τους. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με μια μόνο αλλαγή. Ο Καρατζάς πέρασε στα χαφ στην θέση του Ντέρτσα, ενώ τακτικά ο Κόκκας γύρισε στην άμυνα και ο Πακάλτσης πήγε στο κέντρο. Ως αλλαγή πέρασε και ο 19χρονος Γιώργος Κοντογιάννης, ο οποίος ανήκει στον Άνθιμο Γαζή και διακρίνεται για το ύψος του αγωνίζεται στα χαφ αλλά χρησιμοποιήθηκε στο κέντρο της άμυνας ανάμεσα σε Πέτρου και Κόκκα.
Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο και να πάρει την φιλική νίκη, αλλά οι ενέργειες του Μασάντο δεν ήταν αρκετές.

Στα θετικά για την ερχόμενη αναμέτρηση στη Δράμα βρίσκεται η επαναδραστηριοποίηση των Πέτρου και Πακάλτση που έλειψαν από την 25η αγωνιστική και στην εκτός έδρας ισοπαλία, αλλά και από την τελευταία 26η αγωνιστική με την Αναγέννηση Άρτας και την νίκη που ανέβασε ακόμη περισσότερο το ηθικό των ερυθρολεύκων για την δύσκολη συνέχεια. Αισιοδοξία και πίστη πάντως που διακατέχει προ πολλού το ερυθρόλευκο στρατόπεδο από τον πρώτο ως και τον τελευταίο παίκτη. Στα αρνητικά η έλλειψη του ιδιαίτερα φορμαρισμένου Σωκράτη Μπουντούρη που έφθασε το όριο των τεσσάρων καρτών στο παιχνίδι που έγινε στις 25/2 με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα.
Όσον αφορά στον Βραζιλιάνο Μασάντο, δεν έγινε γνωστό για το ποια παιχνίδια θα απουσιάσει, αφού συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες την Τετάρτη και θα πρέπει να μείνει εκτός για δυο αγώνες.

Για την γιορτή του
Τους παίκτες του ευχαρίστησε ο Βαγγέλης Τσουκάλης μετά το χθεσινό φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο τεχνικός της Ακρόπολης δέχθηκε από τους ποδοσφαιριστές του για την σημερινή ονομαστική του εορτή μια μπάλα με τις υπογραφές όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος αλλά και ένα χρονόμετρο

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου