ΤΟΠΙΚΟ

Πλήρωσε τις απουσίες του ο Πύρασος στην έδρα του πρωτοπόρου Καραϊσκάκη

πλήρωσε-τις-απουσίες-του-ο-πύρασος-στη-209685

Βαριά ήττα με 4-0 γνώρισε ο Πύρασος, από τον πρωτοπόρο Καραϊσκάκη, με τους Αγχιαλίτες να ταξιδεύουν αυθημερόν από το Βόλο στην Αρτα, με 16 μόλις παίκτες στην αποστολή, με τους Κοντοβά, Κοτζαθανάση, Βαγγελάκο, Χαλάτση να βρίσκονται εκτός αυτής για διάφορους λόγους.

Οι γηπεδούχοι καθάρισαν το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, χτυπώντας τέσσερις φορές.

Αρχικά και μόλις στο 3ο λεπτό, έγινε το 1-0 για τον Καραϊσκάκη. Ο Κόλλινς έπιασε ένα δυνατό μακρινό σουτ, το οποίο κατέληξε στη δεξιά γωνία του τέρματος του Βαν Ντε Γούϊχε. Πέντε λεπτά αργότερα ο Πύρασος απείλησε με τον Τσιουρέλη, αλλά ο Ραχιώτης απομάκρυνε. Το 2-0 ήρθε στο 12΄, όταν ο Βασίλιεβιτς έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ τον Μπουσινάκη, με το Βολιώτη μεσοεπιθετικό να πλασάρει εύστοχα πάνω από τον γκολκίπερ των κυανόλευκων. Τρία λεπτά αργότερα ο Αναστασίου, είχε μία καλή στιγμή για τον Πύρασο, όμως ο πορτιέρο των γηπεδούχων, απομάκρυνε σωτήρια.

Η άμυνα του Πυράσου έδειξε να πελαγοδρομεί και στο 19΄ έγινε το 3-0 για τους Αρτινούς, όταν ο Γυφτοκώστας έβγαλε τη σέντρα και ο Καπετάνος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο ίδιος παίκτης στο 44ο λεπτό της αναμέτρησης με σουτ.

Στην επανάληψη, ο Πύρασος δημιούργησε φάσεις, αλλά δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Συγκεκριμένα, οι φιλοξενούμενοι είχαν μια ευκαιρία με ένα σουτ του Αναστασίου στο 46’, το οποίο πέρασε άουτ και στο 57’ το σουτ του Σαμαρά μπλόκαρε ο Ραχιώτης. Μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης ο Μπασδάνης στο 68’, αλλά και ο Βουρδάκης στο 82’ δεν μπόρεσαν να πετύχουν το γκολ της τιμής.

ΚΩΝ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ – ΠΥΡΑΣΟΣ 4-0

Γ’ Εθνική – 13η Αγωνιστική

Σκόρερ:(3’ Κόλλινς, 12’ Μπουσινάκης, 19’, 44’ Καπετάνος)

Διαιτητής: Μαρκαντωνάτος (Ηλείας)

Βοηθοί: Κολοσιώνης (Αιτ/νιας), Πήττας (Ηλείας)

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Γιάννος): Ραχιώτης, Παπανίκου, Καψάλης, Δημητρίου, Αβραμίδης, Κόλλινς, Γυφτοκώστας (28’ λ.τρ. Κα- βαλλάρης), Βασίλιεβιτς (63’ Φέτσης), Ευαγγέλου (46’ Μάλ- λιος), Μπουσινάκης, Καπετάνος.

ΠΥΡΑΣΟΣ (Ξηροφώτος): Βαν ντε Γούιχε, Καψιώτης, Δημη- τριάδης (73’ Αχ. Δαμάσκος), Μπόρας, Χατζητρακόσιας, Στε- φανής, Μπασδάνης, Μαλακασιώτης (46’ Σαμαράς), Χρ. Δα- μάσκος (61’ Βουρδάκης), Τσιουρέλης, Αναστασίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου