ΤΟΠΙΚΟ

Το 3 στα 3 οι Νέοι της ΕΠΣΘ

το-3-στα-3-οι-νέοι-της-επσθ-214444

Οι Νέοι της Μικτής κέρδισαν 0-1 στη Λάρισα με γκολ του Χρηστίδη, ενώ οι παίδες έχασαν 2-1

Ούτε η ΕΠΣ Λάρισας δεν κατάφερε να φρενάρει… την πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα των Νέων της ΕΠΣ Θεσσαλίας που έφυγε νικήτρια από το Αλκαζάρ και έκανε το 3 στα 3 κερδίζοντας 0-1 με γκολ του Περικλή Χρηστίδη στο εξ αναβολής ματς για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος μικτών ομάδων με το οποίο ολοκληρώθηκε και ο α’ γύρος.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η ομάδα του Γιώργου Γάτου με την εξ αναβολής νίκη έχει πλέον το απόλυτο και παραμένει σε θέση οδηγού στον 8ο όμιλο του Πρωταθλήματος Προεπιλογής για τις Εθνικές Ομάδες.

Η νίκη των Νέων της ΕΠΣΘ αποκτά μεγαλύτερη σημασία αφού έπαιξε και με κόντρα διαιτησία αλλά σύμφωνα με δήλωση του προπονητή Γ. Γάτου οι νεαροί παίκτες έδειξαν να μην επηρεάζονται και να πιστεύουν στη νίκη.

Η βολιώτικη ομάδα είχε ευκαιρίες και στο πρώτο μέρος αλλά στο δεύτερο είχε την ουσία πετυχαίνοντας μάλιστα ένα γρήγορο γκολ στο 48’ με τον Τσανάκα το οποίο όμως κακώς ακυρώθηκε.

Αν και προβλημάτισε η διαιτησία του Λαρισινού Μάκη Κουκούλη (που είχε βοηθούς τους Ντελέζο και Παραφέστα) που «έσπρωχνε» την ΕΠΣΛ, ο Ράπτης και ο Χατζημητροφάνης έδιωξαν τις δύσκολες καταστάσεις και στο 68’ ο Χρηστίδης των Νέων Αθλητών αποδείχθηκε χρυσή αλλαγή και με ένα εξαιρετικό βολέ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Παπαδημητρίου γράφοντας το 0-1 που έμεινε ως το τέλος παρά την …7λεπτη καθυστέρηση.

ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γ. Καμάκας): Παπαδημητρίου, Κακάμης, Κόκοβας (74’ Δάκτυλας), Αλατάς, Κυρίτσης Γ., Κυρίτσης Αθ., Χαλάτσης, Μπατζέλας, Θεοχάρης (59’ Κακαράντζας), Κατσαρός-Βέρρος (81’ Πινακάς), Ζιάκας

ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (Γ. Γάτος): Ράπτης, Δημουλάς, Γιάτσος, Χατζημητροφάνης, Αποστολίδης, Κουτσούκης, Ξηροκώστας (57’ Χρηστίδης), Τσανάκας, Σιώμος (78’ Χάνος), Παπουτσής (65’ Δημητρίου), Φραγκογιάννης.

Η βαθμολογία ΓΚΟΛ Β.

1. ΕΠΣ Θεσσαλίας 7-1 9

2. ΕΠΣ Καρδίτσας 3-5 4

3. ΕΠΣ Λάρισας 5-6 3

4. ΕΠΣ Τρικάλων 5-8 1

Επόμενη αγωνιστική (2/12, 13:00)

ΕΠΣ Θεσσαλίας – ΕΠΣ Λάρισας

ΕΠΣ Τρικάλων – ΕΠΣ Καρδίτσας

Νικητές και στη Λάρισα οι Νέοι

Ηττα για τους παίδες…

Την ήττα με 2-1 γνώρισαν οι παίδες της ΕΠΣΘ από την αντίστοιχη της ΕΠΣ Λάρισας «στο Γ. Μητσιμπόνας» σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική.

Το σκορ άνοιξε στο 27’ και με μπόλικη δόση τύχης, με τον Δραγατσίκη να επιχειρεί σέντρα – σουτ, κι ενώ ο γκολκίπερ της ΕΠΣΘ έκανε κακή εκτίμηση η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 1-0.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Πότος σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι αλλά στο 47ο λεπτό ο ίδιος παίκτης μετά από έξοχη ατομική ενέργεια βρέθηκε σε θέση βολής και κατάφερε να κάνει το 2-0.

Ομως στο 74’ η ΕΠΣΘ μπήκε ξανά στο ματς με τον Κουσκουρίδα να «κρεμάει» τον Κολοβό από μακρινή απόσταση, μετά από εκτέλεση φάουλ κάνοντας έτσι το 2-1 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ αν και στην εκπνοή λίγο έλειψε ο Χρόνης να σκοράρει και να ισοφαρίσει αλλά ο Κολοβός απέκρουσε σωτήρια.

ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γ. Κεραμάρης): Κολοβός, Δραγατσίκης, Χλωρός, Καφανέλης, Παπακωνσταντίνου, Μπουζούκης, Τσαρούχας (73’ Ντόκος), Σούμπασης, Τσουμάνης, Πότος (80’ Γκουνάρας), Σκουλίδης

ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (Αντ. Μάνδαλος): Κραβαρίτης, Κοτόγλου, Μπαντέλης (66’ Γουργιώτης), Κουσκουρίδας, Τετριμίδας, Μεγαγιάννης (30’ λ.τρ. Κακάλης), Χρόνης, Κανούτας (56’ Γκόβαρης), Θεοδωρίδης, Τιμπλαλέξης (48’ Μπόλης), Βλιώρας (60’ Κωνσταντέλος).

Η βαθμολογία ΓΚΟΛ Β.

1. ΕΠΣ Τρικάλων 7-4 6

2. ΕΠΣ Λάρισας 4-4 4

3. ΕΠΣ Θεσσαλίας 5-5 4

4. ΕΠΣ Καρδίτσας 4-7 2

Επόμενη αγωνιστική (2/12, 13:00)

ΕΠΣ Θεσσαλίας – ΕΠΣ Λάρισας

ΕΠΣ Τρικάλων – ΕΠΣ Καρδίτσας

Ηττα για τους Παίδες της ΕΠΣΘ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου