ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οχι άλλες απώλειες

οχι-άλλες-απώλειες-216297

Μετά την πρώτη εντός έδρα ήττα στόχος νέο σερί νικών για τον Ολυμπιακό Βόλου

Η ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης έχει περάσει πλέον στο παρελθόν για την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου η οποία καλείται άμεσα να βρει τα πατήματάτης, προκειμένου να επιστρέψει στις νίκες.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Φωτό: ΡΑΝΙΑ ΜΑΝΑΣΗ

Η αρχή γίνεται την ερχόμενη Παρασκευή στις 3 μ.μ. με τους ερυθρόλευκους να φιλοξενούν τον Πανελευσινιακό στο δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο ΕΑΚ, το οποίο καλούνται να μετατρέψουν και πάλι σε μια καυτή έδρα, παίρνοντας ένα σημαντικό τρίποντο.

Μπορεί τα λάθη στην άμυνα και κυρίως στις στημένες φάσεις να έχουν πληγώσει μέχρι σήμερα την ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου, ωστόσο ακόμη ένα σημαντικό ζήτημα είναι η παραγωγή επιθετικού παιχνιδιού και για το λόγο αυτό δεν αποκλείεται με την ομάδα της Ελευσίνας, ο 48χρονος προπονητής να «φορτώσει» την επίθεση, ρίχνοντας στη μάχη από την αρχή τόσο τον Γουόρντεν, όσο και τον Διαμαντόπουλο. Αλλωστε ο πρώτος, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα «έφτιαξε» το γκολ της ισοφάρισης, αλλά βοήθησε και σε άλλες φάσεις την επιθετική ανάπτυξη της ομάδας, άσχετα αν οι τελικές προσπάθειες των συμπαικτών του δεν μετουσιώθηκαν σε τέρματα.

Ο Πανελευσινιακός δεν φοβίζει τους Βολιώτες, με την ουραγό ομάδα της βαθμολογίας να επισκέπτεται το ΕΑΚ, έχοντας μόλις μία νίκη – την περασμένη Κυριακή κόντρα στον Πανσερραϊκό- σε σύνολο εννέα αγώνων και με συνολικό συντελεστή τερμάτων 5-19! Οι ερυθρόλευκοι καλούνται από το παιχνίδι της Παρασκευής, όχι μόνο να πάρουν τους τρεις βαθμούς, αλλά και να «χτίσουν» ψυχολογία, τόσο τη δική τους όσο και των φιλάθλων τους, που απογοήτευσαν με την πρώτη εντός έδρας ήττα.

Από την τεχνική ηγεσία εξάλλου αναμένονται και σημαντικές επιστροφές ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα κληθούν να σηκώσουν με τη σειρά τους το βάρος στους επόμενους αγώνες, αφού πέρα από τον αγώνα της Παρασκευής, οι ερυθρόλευκοι θα ταξιδέψουν μέχρι την Κομοτηνή, όπου την ερχόμενη Τρίτη 1/12 θα φιλοξενηθούν του Πανθρακικού για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στη διάθεση του Ολυμπιακού θα βρίσκεται και πάλι ο Νάστος, ο οποίος επιστρέφει από τιμωρία, ενώ τις επόμενες ημέρες τόσο ο Φερνάντες όσο και ο Ντάσιος θα δώσουν κανονικά το παρών και πάλι σε επίσημες υποχρεώσεις. Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απουσία μόνο του Αλέξανδρου Νικολιά, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας.

Σάββατο 12/12 με Αγροτικό Αστέρα

Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου ορίστηκε να διεξαχθεί η αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τον Αγροτικό Αστέρα για την 12η αγωνιστική της Football League, μιας και μεσοβδόμαδα θα ακολουθήσει ο αγώνας Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ για τους ερυθρόλευκους. Η ώρα διεξαγωγής του αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα δεν έχει ακόμα οριστεί. Οπως ενημέρωσε η διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος, λόγω της διεξαγωγής των αγώνων της 3ης αγωνιστικής της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος στις 15, 16 και 17-12-2015, οι αγώνες της 12ης αγωνιστικήςημέρας του πρωταθλήματος Fοοtball League ΟΠΑΠ, θα διεξαχθούν στις κάτωθι ημερομηνίες:

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

Παρασκευή 11/12

Καρδίτσα – ΑΕΛ

Σάββατο 12/12

  • Ολυμπιακός Βόλου – Αγροτικός
  • Ζάκυνθος – Χανιά
  • Κισσαμικός – Πανελευσινιακός
  • Πανσερραϊκός – Αχαρναϊκός
  • Απόλλων – Καλλιθέα
  • Εργοτέλης- Παναχαϊκή

Κυριακή 13/12

  • Τρίκαλα – Λαμία
  • Κέρκυρα – Παναιγιάλειος

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου