ΒΟΛΕΪ

Νικηφόρα πρεμιέρα για τα κορίτσια του ΓΣ Βόλου

νικηφόρα-πρεμιέρα-για-τα-κορίτσια-του-226661

Κέρδισαν 3-0 σετ στη Σκόπελο για το τοπικό πρωτάθλημα βόλεϊ της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ.

Από τη Σκόπελο ξεκίνησαν το πρωτάθλημα οι γυναίκες της ομάδος βόλεϊ του Γ.Σ. Βόλου την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015. Ταξίδεψαν με το πλοίο της γραμμής «Πρωτέας» της ναυτιλιακής εταιρείας ΑΝΕΣ, όπου για την αθλητική δράση όλων των ομάδων βόλεϊ, δίνει 50% έκπτωση στα εισιτήρια με επιστροφή. Όπως αναφέρεται: «η ομάδα του Γ.Σ. Βόλου συγχαίρει την εταιρεία για αυτήν τη διευκόλυνση, γιατί στη δύσκολη οικονομική περίοδο δίνεται η δυνατότητα στην ομάδα της Σκοπέλου να έχει την ευκαιρία να αθληθεί και να δώσει διέξοδο στην νεολαία του νησιού τους χειμερινούς μήνες».

Στο αγωνιστικό μέρος η ομάδα του Γυμναστικού αγωνίστηκε με 8 παίκτριες και κέρδισε με 3-0 σετ (14-25, 19-25, 13-25) την αξιόμαχη και νεανική ομάδα του Α.Ο. Σκοπέλο στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου του τοπικού πρωταθλήματος της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ. (Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδος). Φετινός στόχος της ομάδος είναι να παίξει ποιοτικό, θεαματικό βόλεϊ, να προωθήσει νέα κορίτσια από τα τμήματα υποδομών και να πάρει μέρος στη β’ φάση που οδηγεί στην άνοδο στη Β’ Εθνική.

Για τον ΓΣ Βόλου, ο προπονητής Παναγιώτης Ξανθόπουλος χρησιμοποίησε τις αθλήτριες: Τσαπραΐλη, Πατσή, Ράμπου, Τρυπίλα, Παιχνιδοπούλου, Σίμου, Κουριαννίδου, Ραμιώτη (L). Η επόμενη αγωνιστική είναι το Σάββατο 21 Νοεμβρίου στο «Βάκης Παρασκευόπουλος» στις 19.00 με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου