ΤΟΠΙΚΟ

Τίμησαν τη μνήμη του Αποστόλη Πλασταρά

τίμησαν-τη-μνήμη-του-αποστόλη-πλασταρ-273995

Μία εβδομάδα μετά την τραγική είδηση του χαμού του Αποστόλη Πλασταρά, συμπαίκτες και αντίπαλοι μέχρι πρότινος βρέθηκαν το περασμένο Σάββατο στο Γήπεδο του Αλμυρού, εκεί όπου ο τοπικός ΓΣΑ επικράτησε της ΑΕ Διμηνίου με 6-0 στο θεσμό του Super Cup Μαγνησίας.

Ο πρωταθλητής της περσινής χρονιάς ΓΣΑ με την κυπελλούχο ΑΕΔ μπορεί για 90 λεπτά να ήταν αντίπαλοι όμως πριν, μετά αλλά και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, όλα θύμιζαν κάτι από τον άτυχο Αποστόλη, που τόσο πρόωρα και άδικα έφυγε πριν από μια εβδομάδα μετά από τροχαίο δυστύχημα.

Το κύπελλο αφιερώθηκε σε εκείνον από παίκτες και προπονητές, οι οποίοι πριν την έναρξη της αναμέτρησης απόθεσαν από ένα λουλούδι στο τραπεζάκι στο οποίο δέσποζε η φωτογραφία του 31χρονου επιθετικού, ο οποίος καμάρωνε από ψηλά τα γκολ των συμπαικτών του, λες και ήταν εκείνος που τους έδινε οδηγίες για την τελική πάσα ή το καλύτερο πλασέ.

Πριν την έναρξη του αγώνα και μέσα σε κλάματα, τη δική του αφιέρωση έκανε ο προπονητής της ΑΕ Διμηνίου, Κώστας Παπαστεργίου, ο οποίος έδωσε τη φανέλα με τον αριθμό 10, την οποία είχε από την περίοδο 2002-03, όταν οι δυο τους υπήρξαν συμπαίκτες στην ομάδα του Κένταυρου Νεαπόλεως.

Με τη λήξη της αναμέτρησης ο αρχηγός του ΓΣΑ, Αργύρης Κυριάκος, έχοντας το Κύπελλο στα χέρια του και αφού το τύλιξε με τη φανέλα του Αποστόλη Πλασταρά το παρέδωσε στην αδερφή του αδικοχαμένου, Κατερίνα, με την ιαχή «Αποστόλης» να σκεπάζει το συννεφιασμένο ουρανό του Δημοτικού Σταδίου Αλμυρού. Τόσο οι συμπαίκτες του Αποστόλη, όσο και οι αντίπαλοι της ΑΕ Διμηνίου αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια και φυσικά πριν από τη σέντρα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Οσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του ΓΣΑ επικράτησε με 6-0, χάρις σε τέρματα που πέτυχαν ο Μαλισσιόβας στο 15’, ο Ν. Βούλγαρης στο 32’, ο Χειλάς 35’, ο Π. Βούλγαρης στο 72’, ο Ράπτης στο 81’ και ο Πλάβος με πέναλτι στο 90’.

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ:(Καλογήρου) Πλακαρός, Φαράντος, Πλαβός, Κυριάκος, Μ. Παυλίδης, Τσιάτσιος, Μαλισσόβας (Γρούνας), Ν. Βούλγαρης (Τσόγκας), Ράπτης, Χειλάς (Κρανάς), Π. Βούλγαρης.

ΑΕ ΔΙΜΗΝΙΟΥ: (Παπαστεργίου) Κουτσιρίμπας, Μπαλτσιάκης (Αποστολίδης), Τσιγιάννης, Ζάγκας, Στρούγγης, Μαυρίδης, Χάνος, Μόσιος, Κανδήλας (Κοντός), Ζιώγας, Αξιώτης (Χρυσανθόπουλος).

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου