ΤΟΠΙΚΟ

Ασφάλεια για όλους στην Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας

ασφάλεια-για-όλους-στην-ε-π-σ-θεσσαλίας-286518

Σε ασφάλιση για όλους ετοιμάζεται να προχωρήσει η ΕΠΣ Θεσσαλίας κάτι που θα γίνει άμεσα και με την επανεκκίνησή της. Σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαίωσε χθες σε συνέντευξη του στον Spor fm o κ. Περ. Λασκαράκης, οι άνθρωποι που είναι υποψήφιοι για τις εκλογές της 9ης Οκτωβρίου στην ΕΠΣΘ βλέποντας το «κενό» που υπήρχε στο τοπικό ποδόσφαιρο της Μαγνησίας τα τελευταία χρόνια και για το λόγο αυτό έχουν προχωρήσει σε συμφωνία με ασφαλιστική εταιρεία για την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών και όλων των εμπλεκομένων σε ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Να σημειωθεί πως παρόμοια ενέργεια είχε γίνει και πριν 20 χρόνια στην Ε.Π.Σ.Θ. με μικρή όμως διάρκεια ζωής, ενώ από την τελευταία διοίκηση της Ενωσης έχει «καταργηθεί» το ταμείο αρωγής ποδοσφαιριστών και με απόφαση Γενικής Συνέλευσης «πέρασε» την μη υποχρεωτική παρουσία γιατρών στα γήπεδα!

Την λύση της ασφάλισης των ποδοσφαιριστών, την επαναφορά του ταμείου αρωγής ποδοσφαιριστών και της επιστροφής των γιατρών στα γήπεδο «δούλεψε» στην σύντομη θητεία της στην ΕΠΣΘ η διοίκηση υπό τον κ. Λασκαράκη που δεν αναγνωρίστηκε από την ΕΠΟ (για το λόγο ότι προήλθε μεν από εκλογές αλλά είχαν γίνει από διοίκηση πρωτοδικείου) και τώρα με τη νόμιμη επανεκλογή της τα έχει ως θέματα προτεραιότητας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου