ΜΠΑΣΚΕΤ

Τζάμπολ για τρεις την Κυριακή

τζάμπολ-για-τρεις-την-κυριακή-286756

Πρώτο τζάμπολ πρωταθλήματος την Κυριακή για Ολυμπιακό Βόλου και Νίκη Βόλου, τις γυναικείες ομάδες που εκπροσωπούν τη Μαγνησία στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας μπάσκετ, ενώ στους άνδρες στο ξεκίνημα της Γ’ Εθνικής στην κατηγορία από την Μαγνησία υπάρχει μόνο η Μεταμόρφωση…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η Α2 γυναικών

Πρεμιέρα την Κυριακή στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών όπου η κλήρωση έγινε για δεύτερη φορά ύστερα από την αποχώρηση του Ολύμπου. Ενώ το βολιώτικο ντέρμπι Νίκη Βόλου – Ολυμπιακός Βόλου θα γίνει τη 2η αγωνιστική, στις 18 Οκτωβρίου, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος γυναικών ερυθρόλευκη ομάδα του Μιχάλη Καπουρνιώτη κάνει πρεμιέρα εντός έδρας με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ενώ η κυανόλευκη του Γιάννη Στεργιόπουλου έχει ταξίδι στη Δράμα όπου θα παίξει με τους τοπικούς Τιτάνες.

Μάλιστα μία ώρα αργότερα θα γίνει η πρεμιέρα για τα κορίτσια του Ολυμπιακού Βόλου στη φετινή Α2 μπάσκετ Γυναικών. Οπως ενημέρωσε η ΕΟΚ, «για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου – ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών (2ος όμιλος) της 11/10/2015 αντί ώρας 12.00, θα διεξαχθεί ώρα 13.00 στο ΕΑΚ Βόλου».

Ετσι ενώ ο Ολυμπιακός θα παίξει στη 1 μ.μ. το τζάμπολ για τα κορίτσια της Νίκης στη Δράμα θα γίνει στις 2 μ.μ. την Κυριακή.

Ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός Βόλου που πέρσι ήταν στην Α1, θα εμφανιστεί στο φετινό πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2 γυναικών και με εμπειρία αφού διατήρησε τον περσινό βασικό κορμό (Ζέρβα, Σουλτάνη, Κυριατζίδου, Ζήτη, Αγαγιώτη, Σαρακατσάνη, Κατσιοπούλου), ποντάροντας στη δουλειά και τον ενθουσιασμό με νέα και ταλαντούχα πρόσωπα στο ρόστερ (Αγκάνη, Μπαλλά, Γαλιατσάτου, Χούτα, Διαμαντοπούλου, Ντελή, Πόπιντσουκ, Στάμου, Αρτεμισίου, Βογιατζάκη).

Η Νίκη

Πρώτη συμμετοχή για τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Νίκης η φετινή στην Α2 με πολλά νέα πρόσωπα και νεανικό ρόστερ έχοντας στόχο την παραμονή.

Ο προπονητής Γιάννης Στεργιόπουλος που ήταν και πέρσι στην ομάδα θα βασιστεί φέτος στις αθλήτριες Εύη Χαβαλέ, Ιωάννα Φλώρου, Κατερίνα Στρίγκου, Ηλιάνα Καρύδη, Αννα-Μαρία Κοπάνου, Νένα Μιχαηλίδου, Ευαγγελία Μπράχου, Τόνια Μουρδουκούτα, Ειρήνη Γκίνο, Ελένη Παρασχάκη, Ελισσάβετ Ντέγκα και Αποστολία Πασσιά, Βιργινία Χρήστου, Αρτεμις Ματθαιακάκη, Μαρία Γεροκώστα, Αγγελική Μάντζου, Νένα Παγκαλίδουκαι Κατερίνα Γιοβανάκη.

Η 1η αγωνιστικής της Α2

Οι αναμετρήσεις της πρώτης αγωνιστικής στους δύο ομίλους της Α2 Γυναικών θα πραγματοποιηθούν μεθαύριο Κυριακή 11 Οκτωβρίου.

1ος όμιλος

Π. Αλεξιώτισσας 14.30 Εσπερος – Ικαρος Καλ.

Μοσχάτου 14.00 Π. Φάληρο – Φάρος Κερ.

Παλαιό Κλ. Αγ. Δημητρίου 16.40 Δάφνη Αγ. Δημ. – Πανιώνιος

Τέντα 14.00 Αρης Καλαμάτας – Σπόρτιγκ

Κοντόπευκου 12.00 Αγ. Παρασκευή – Μελίσσια

2ος όμιλος

Ιβανώφειο 14.00 Ηρακλής – Πυλαία

Μπίκης – Λουλουδιάδης (Καυχίτσας)

Ν.Ρυσίου 14.00 Αναγέννηση Ν.Ρ. – Αρης Θ.

Τσούλης – Πράτος (Βαφείδης)

ΕΑΚ Βόλου 13.00 Ολυμπιακός Β. – Απόλλων Καλ.

Ντάνος – Χουγιάζος (Τσιργούλας)

Κραχτίδη 14.00 Τιτάνες Δράμας – Νίκη Βόλου

Κολοκυθάς – Παντελάκη (Λιρίδης)

Επταπυργίου (Γέντι) 13.00 Παναθλητικός – Σέρρες

Εκιζόγλου – Καλέσης (Τοζακίδης)

ΕΑΝΚ Ιωαννίνων 14.00 Γιάννινα – Ολύμπια Λαρ.

Χατζημπαλίδης – Τσιρόγλου (Στάθη)

Η Γ’ Εθνική

Μεθαύριο Κυριακή 11 Οκτωβρίου αρχίζει η Γ’ Εθνική, με τη Μεταμόρφωση να είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Μαγνησίας σε Εθνικές κατηγορίες ανδρών τη σεζόν 2015-16. Οι «κιτρινόμαυροι» κάνουν πρεμιέρα με εντός έδρας αγώνα κόντρα στο Μακεδονικό.

Φέτος προπονητής στη Μεταμόρφωση είναι ο Θανάσης Φλεβαρης, ενώ οι Νάνης -Παπούλιας – Ζήσης – Γιωτόπουλος – Ρόσσιος – Τσιτσιγιάννης – Σκαμάγκας – Φωσσές -Χαρχαρής – Αγκρής – Παρασκευάς – Πανταζής, συν κάποιους νεαροί αποτελούν το ρόστερ για τη βολιώτικη ομάδα.

Η πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής

Τους διαιτητές και κομισάριους της πρεμιέρας της Γ’ Εθνικής, που κάνει τζάμπολ την Κυριακή 11 Οκτωβρίου, ανακοίνωσε η ΚΕΔ/ΕΟΚ.

Αναλυτικά ο 3ος όμιλος που είναι η Μεταμόρφωση:

ΔΑΚ Γρεβενών 17.00 Πρωτέας Γρ. – Ηρακλής Κοζ.

Τσουμαχίδης – Δοργύρας (Μερτζάνης)

ΔΑΚ Μελίκης 17.00 Μελίκη – Ιωάννινα

Τσιρτσιμάλης – Εμμανουήλ (Μελανίδης)

ΔΑΚ Πτολεμαΐδας 17.00 Πτολεμαΐδα – Αριστοτέλης Φλ.

Ζιώγας – Σταθόπουλος (Μπαταούλα)

Αγιας 17.00 Ερμής Αγιάς – Ευαθλος Μακ.

Π. Σαρακενίδης – Χρυσάφης (Μπεκιάρης)

Β. Παρασκευόπουλος 17.00 Μεταμόρφωση Β. – Μακεδονικός

Παπαγεωργίου – Χατζηχαρίσης (Μιναρεντζόπουλος)

ΔΑΚ Κοζάνης 17.00 Διόσκουροι Κ. – Αίας Ευόσμου

Κατρακάρης, Μπακάλης (Κηπουρίδης)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου