ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξεκίνημα του Γ.Σ. Βόλου στο πινγκ πονγκ

ξεκίνημα-του-γ-σ-βόλου-στο-πινγκ-πονγκ-286770

​Με ντέρμπι ξεκινούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για το Γυμναστικό Σύλλογο Βόλου στο πρωτάθλημα πινγκ πονγκ της Β’ Εθνικής και συγκεκριμένα αύριο Σάββατο 11 Οκτωβρίου στις 11:00 το πρωί στο Γυμναστήριο του 5ου Γ.Ε.Λ. Βόλου (Γ. Δήμου – Κύπρου), όπου θα υποδεχθεί ως γηπεδούχος τον Απόλλων Βόλου.

Τα τελευταία χρόνια οι δύο ομάδες της πόλης είναι αυτές που παλεύουν για την πρωτιά στον όμιλο που δίνει και το εισιτήριο για τα Μπαράζ ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία. Μάλιστα πέρυσι οι νεαροί αθλητές του Γυμναστικού έκαναν την μεγάλη έκπληξη παίρνοντας αήττητοι την πρωτιά του Ομίλου απέναντι στην πολύ πιο έμπειρη ομάδα του Απόλλωνα.

Οι στόχοι του Γ.Σ. Βόλου και για φέτος είναι η καλή αγωνιστική παρουσία και η στελέχωση της ομάδας με νεαρούς αθλητές από την ακαδημία του, αφού φέτος θα πάρουν συμμετοχές με την ανδρική ομάδα και αθλητές από την κατηγορία των παίδων ώστε να συγκεντρώσουν αρκετές εμπειρίες δίνοντας αγώνες στη μεγάλη κατηγορία απέναντι σε έμπειρους αθλητές με σκοπό τη συνεχή βελτίωσή τους. Αλλωστε δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται αποτελεί και το γεγονός ότι όλα αυτά τα χρόνια ο Γ. Σ. Βόλου στηρίζεται σε αθλητές που προέρχονται από τις ακαδημίες του ενώ αντιθέτως οι υπόλοιπες ομάδες προβαίνουν σε μεταγραφικές κινήσεις για την ενίσχυσή τους, όπως και η ομάδα του Απόλλωνα που στην μεταγραφική περίοδο ενισχύθηκε σημαντικά με 2 πολύπειρους αθλητές.

Ο προπονητής και υπεύθυνος του τμήματος Κώστας Παπαδημητρίου, τονίζει πως το μεγάλο στοίχημα για την αγωνιστική περίοδο 2015 – 2016, είναι ο Σύλλογος να αφήσει το στίγμα του ακόμα πιο δυνατά στο χώρο της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, αφού απέναντι στην εμπειρία των αντιπάλων μας έχουμε να αντιπαραβάλλουμε την ποιότητα, το πάθος για διακρίσεις, το ταλέντο και τη σκληρή δουλειά που καταβάλλουν τα νέα παιδιά στις προπονήσεις και πιστεύει πως ήδη έχουν αρχίσει να φαίνονται τα αποτελέσματα αφού την περυσινή περίοδο κάναμε τη μεγαλύτερη έκπληξη την οποία συζητούσαν οι άνθρωποι του αθλήματος σε όλη την Ελλάδα.

Επίσης θα πρέπει να αναφέρουμε πως οι προπονήσεις γίνονται στο 5ο Γ. Ε. Λ. Βόλου με την άψογη συνεργασία της Διεύθυνσης του σχολείου την οποία και οι ιθύνοντες του συλλόγου ευχαριστούν. Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 2421040703 και στο 6973654045.

Αύριο Σάββατο λοιπόν όλοι οι φίλοι της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης είναι προσκεκλημένοι να παρακολουθήσουν τη δυνατή πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Β’ εθνικής και να απολαύσουν θεαματικό πινγκ πονγκ αντάξιο των δύο ομάδων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου