ΤΟΠΙΚΟ

Σε Ναρθάκι και Τύρναβο

σε-ναρθάκι-και-τύρναβο-286783

Δύσκολους αντιπάλους θα συναντήσουν στην 3η στροφή της Γ’ Εθνικής ο Πύρασος και ο Ρήγας. Οι Αγχιαλίτες θα αντιμετωπίσουν ως γηπεδούχοι στο Ναρθάκι Φαρσάλων τον Θεσπρωτό, ενώ ο Ρήγας θα παίξει στον Τύρναβο αναζητώντας την πρώτη νίκη του. Οι αγώνες και τω δύο θα ξεκινήσουν στις 4 μ.μ.

Με όλα τα όπλα και το κοινό του ο Πύρασος

Κανονικά θα αγωνισθούν οι Αναστασίου και Καψιώτης, οι οποίοι συμμετέχουν από την περασμένη Τρίτη στις προπονήσεις και πιθανότατα θα είναι στην αρχική ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Στέφανος Ξηροφώτος στον Κυριακάτικο αγώνα. Παράλληλα θα έχει μόλις μία απώλεια. Ο λόγος για τον Χρ. Δαμάσκο, ο οποίος τραυματίστηκε από την 1η αγωνιστική και δεν θα βρίσκεται στην αποστολή. Επίσης, ο Θωμάς Μυργιώτης είναι καλά, συνεχίζει την αποθεραπεία του και σύντομα θα βρίσκεται στη διάθεση του νεαρού κόουτς.

Η ομάδα της Αγχιάλου προέρχεται από σπουδαίο διπλό στο Καναλάκι, ενώ ο αντίπαλος Θεσπρωτός από δύο συνεχόμενες νίκες. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο του Ναρθακίου, όπου τυπικά θα είναι γηπεδούχος ο Πύρασος, ενώ διαιτητής της αναμέτρησης έχει ορισθεί ο κ. Ξηρογιάννης Στέφανος από την ΕΠΣ Βοιωτίας. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Καραγιάννης Στυλιανός και Λιτοσελίτης Γεώργιος από την ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Τέλος, για τη μετάβαση φιλάθλων της ομάδας στο Ναρθάκι για τον αγώνα της με αντίπαλο τον Θεσπρωτό, η διοίκηση του Πυράσου συμφώνησε με επαγγελματίες αυτοκινητιστές (ταξί) αντί του ποσού των 35 ευρώ μετ’ επιστροφής. Η προσφορά θα ισχύει για μετακίνηση τεσσάρων ατόμων σε κάθε όχημα από Νέα Αγχίαλο.

Για το θετικό αποτέλεσμα ο Ρήγας

Συνεχίζονται οι καθημερινές προπονήσεις στο στρατόπεδο του Βελεστίνου. Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη με όπλο της την άμυνα θα μεταβεί στον Τύρναβο για να διεκδικήσει βαθμό ή βαθμούς, από την αναμέτρηση με την τοπική ομάδα. Οι δύο ομάδες προέρχονται από ισοπαλίες.

Ολοι οι παίκτες θα είναι στη διάθεση του έμπειρου προπονητή και υπάρχει αισιοδοξία στις τάξεις της ομάδας πως το Κυριακάτικο απόγευμα θα κυλήσει ευνοϊκά για τους Βελεστινιώτες.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο του Τυρνάβου, ο ρέφερι της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Μπαϊραμίδης Πασχάλης και βοηθοί του οι κ.κ. Παπαδόπουλος Χρήστος και Μπαλιαγκάς Αλέξανδρος, όλοι από την ΕΠΣ Κοζάνης.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου