ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ζητούμενο η συνέχεια

ζητούμενο-η-συνέχεια-286837

Με στόχο να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες που θα τη διατηρήσουν στην κορυφή θα αγωνιστεί για μια ακόμη Κυριακή η Νίκη που πάλι θα έχει έδρα τη Χάλκη και με τον κόσμο στο πλευρό θέλει να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Το διαφορετικό αυτής της Κυριακής για την 3η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής είναι ο αντίπαλος που είναι ο Πιερικός ένα επίσης, όπως και η Νίκη, από τα μεγάλα ονόματα της κατηγορίας που τελευταία φορά είχε βρεθεί αντίπαλος των Βολιωτών πάλι σε μια πορεία κυανόλευκης ανόδου τον Μάρτιο του ‘14 στο Νίκη – Πιερικός 1-0 με γκολ του Ρεπετσά.

Την Κυριακή το ζητούμενο για τη Νίκη που έχει υποχρεωθεί να παίξει 4 ματς στο Νόμο Λάρισας (στα Φάρσαλα με Πύρασο, στη Χάλκη την περασμένη κι αυτή την Κυριακή με Αιγινιακό και Πιερικό, ενώ την Τετάρτη θα παίξει στην Αγιά) είναι η συνέχεια με τα όποια αγωνιστικά προβλήματα να έχουν λύσεις. Μόνη σκέψη πριν την τρίτη νίκη είναι ο κακός αγωνιστικός χώρος λόγω των βροχών σε ένα πάντως γνώριμο, φιλόξενο και γούρικο γήπεδο…

Η Νίκη προετοιμάζεται για ένα ακόμη αγώνα με σοβαρότητα και ο προπονητής Λεωνίδας Μπίλης που κρατάει χαμηλούς τόνους, χωρίς να παραλείπει να επισημαίνει το μέγεθος του κυανόλευκου συλλόγου και τη δυναμική του έχει καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει σε κάποιους ποδοσφαιριστές.

Ο Στέλιος Νάκας βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας μετά τον τραυματισμό του στον έσω πλάγιο σύνδεσμο στο πρώτο ματς με τον Πύρασο όπου πέτυχε και το πρώτο γκολ για τη Νίκη και θα απουσιάσει στα τρία επόμενα παιχνίδια με Πιερικό, Δωτιέα και Ρήγα. Παράλληλα θα λείπει και ο Τάσος Ταουσιάνης λόγω της θλάσης που υπέστη στον αγώνα με τον Αιγινιακό.

Από την άλλη ο Ευθύμης Κοτίτσας πραγματοποιεί πρόγραμμα για τη βελτίωση της φυσικής του κατάστασης και μπορεί να μη ρισκάρει τη συμμετοχή του ο προπονητής των κυανόλευκων, ενώ και ο Κώστας Κυπτίου πιθανόν θα επανέλθει από την Τετάρτη. Ακόμη η ομάδα περιμένει και τον Αλεξανδρή.

Πάντως τα θετικά σημάδια για το Λεωνίδα Μπίλη είναι η ετοιμότητα που δείχνουν παίκτες που καλούνται να είναι οι αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις.

Στη Νίκη θέλουν συνέχεια των επιτυχιών αλλά και να γυρίσουν στη φυσική τους έδρα αισιοδοξώντας ότι το Κυριακάτικο θα είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι που θα κληθούν να το δώσουν μακριά από το «Π. Μαγουλάς».

Στις 17/10 η χοροεσπερίδα

Την ετήσια χοροεσπερίδα διοργανώνει η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης το Σάββατο 17 Οκτωβρίου στο κέντρο διασκέδασης «ΑΡΓΩ». Η σχετική ανακοίνωση:

«Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Συλλόγου διοργανώνει χοροεσπερίδα το Σάββατο 17/10/2015 και από ώρα 21:30’ στο κέντρο διασκέδασης «ΑΡΓΩ».

Η τιμή της κάρτας είναι (20) ευρώ και περιλαμβάνει πλήρες μενού και ποτά (κρασί-μπύρα – αναψυκτικό).

Θα υπάρχει ζωντανή μουσική, με λαϊκό πρόγραμμα, όπου θα τραγουδήσουν ο κ. Τάσος Ιωακειμίδης και άλλοι Νικιώτες ερμηνευτές.

Κάρτες θα διατίθενται κάθε απόγευμα από τα γραφεία της ΝΙΚΗΣ στην οδό Μαιάνδρου 14.

Καλούμε τους φίλους της ομάδας και όχι μόνο να παρευρεθούν στην εκδήλωση για μία ξεχωριστή βραδιά. Κρατήσεις: Φάτσης Στέργιος (6948582233)».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου