ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με περισσότερες λύσεις

με-περισσότερες-λύσεις-286858

Με περισσότερες λύσεις, αισιοδοξία και πίστη για ξεκίνημα επιτυχιών ετοιμάζεται ο Ολυμπιακός Βόλου για το παιχνίδι της Κυριακής (4μ.μ.) κόντρα στα Χανιά που είναι το πρώτο επίσημο φετινό ματς στο Βόλο και μόνος στόχος είναι η νίκη.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η κυριακάτικη επιτυχία είναι επιβεβλημένη για να ξεχαστεί άμεσα και η ήττα της πρεμιέρας και άπαντες στον Ολυμπιακό Βόλου θέλουν να αρχίσουν να ανοίγουν το δρόμο συνεχόμενων νικών και γι’ αυτό στο Κυριακάτικο ματς το ζητούμενο είναι η ομάδα να δείξει το καλό της πρόσωπο… με νοοτροπία νικητή.

Το θετικό για τον Απόστολο Χαραλαμπίδη είναι πως οι Ντιέγκο Λεόν και Γιώργος Ντάσιος αποθεραπεύτηκαν πλήρως και λογικά θα πάρουν φανέλα βασικού, ενώ καθημερινά και καλύτερος δείχνει ο Ερικ Γουόρντεν με τον Αφρικανός φορ να κερδίζει συνεχώς έδαφος και σύντομα θα είναι σε θέση να βοηθήσει.

Στον Ολυμπιακό Βόλου κάνοντας αρχή στις νίκες θέλουν και συνέχεια αφού η ομάδα θα δώσει σε διάστημα 9 ημερών τρία καθοριστικά παιχνίδια. Μετά τα Χανιά την Κυριακή έχει ταξίδια, ένα στις Σέρρες την Τετάρτη 14/10 όπου θα δώσει το εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής με τον Πανσερραϊκό και ακολουθεί στις 19 Οκτωβρίου η αναμέτρηση με τον Αχαρναϊκό στο Μενίδι που θα είναι χωρίς φιλάθλους και χωρίς τηλεοπτική κάλυψη.

Ο Ολυμπιακός στην τριάδα αυτή των αγώνων θέλει την όσο μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών, αλλά προέχει η νίκη την Κυριακή που θα του ανεβάσει την ψυχολογία για τη συνέχεια, ενώ στο μεθαυριανό ματς με τον ΑΟ Χανιά το τρίποντο είναι απαραίτητο για να κρατήσει «ζεστό» τον κόσμο που έχει την ευκαιρία να δώσει το δικό του μήνυμα με την παρουσία του στο ΕΑΚ .

Ο Ολυμπιακός γνωρίζει τα Χανιά (τα κατασκόπευσε τηλεοπτικά την περασμένη Δευτέρα ο Χαραλαμπίδης) ενώ ήταν αντίπαλοι και πριν από δύο χρόνια, την περίοδο 2013-14, όταν οι «ερυθρόλευκοι» μετείχαν στο Νότιο όμιλο της Football League. Στο παιχνίδι της κανονικής περιόδου ο Ολυμπιακός είχε νικήσει με 2-1 στο ΕΑΚ, με ανατροπή στο σκορ, ενώ οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί αντίπαλες και στα πλέι οφ της περιόδου 2013-14, με το ματς στο Βόλο να λήγει ισόπαλο 0-0. Πέρυσι Χανιά και Ολυμπιακός Βόλου είχαν αναμετρηθεί στο Κύπελλο στη φάση των ομίλων, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 στην Κρήτη.

Ο προπονητής Απόστολος Χαραλαμπίδης δουλεύει πάνω σε παραλείψεις και λάθη που στοίχησαν και καταστρώνει τα πλάνα του για το κυριακάτικο παιχνίδι όπου θα προχωρήσει και σε αλλαγές, έχοντας και την απουσία του Διαμαντόπουλου.

Ο Ισπανός Λεόν πάντως είναι σε θέση να οργανώσει και να βγάλει την ομάδα μπροστά …όπου στο πρώτο ματς ο Ντεπέτρις, τροφοδοτήθηκε ελάχιστα.

Οσον αφορά τον κόσμο η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ενημερώνει τους φίλους της ομάδας, ότι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους μέχρι αύριο Σάββατο 10/10/15 οπότε και ολοκληρώνεται η διάθεσή τους με την τιμή στα 150 ευρω.

Επίσης η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για μία ακόμη φορά δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο και στην προσπάθειά της να σταθεί δίπλα στην κοινωνία και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν συνάνθρωποί μας καθημερινά, αποφάσισε όπως διαθέτει 1 ευρώ από κάθε εισιτήριο αγώνα σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και σε ευπαθείς ομάδες πολιτών της πόλης μας.

Στις 4 μ.μ. και με TV στις Σέρρες

Στις 16:00 θα αρχίσει την ερχόμενη Τετάρτη 14/10 ο εξ αναβολής αγώνας μεταξύ του Πανσερραϊκού και του Ολυμπιακού Βόλου, όπως ενημέρωσε η διοργανώτρια Αρχή. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το OTE TV.

Την ίδια ημέρα θα γίνει επίσης ο αγώνας Πανελευσινιακός – Παναχαϊκή της 1ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος, με ώρα έναρξης την 18:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το OTE TV.

Δευτέρα στο Μενίδι

Τη Δευτέρα 19/10 θα αγωνιστεί στο Μενίδι ο Ολυμπιακός Βόλου με αντίπαλο τον Αχαρναϊκό για την 4η αγωνιστική, όπως γνωστοποίησε η Football League, χωρίς ακόμη να γίνει γνωστή η ώρα έναρξης. Συγκεκριμένα, η 4η αγωνιστική θα διεξαχθεί σε τέσσερις δόσεις: ένας αγώνας την Παρασκευή, ένας το Σάββατο, μόλις τρεις την Κυριακή και τέσσερις ορίστηκαν για τη Δευτέρα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου

Αγροτικός Αστέρας – Ζάκυνθος

Σάββατο 17 Οκτωβρίου

ΑΕΛ – Εργοτέλης

Κυριακή 18 Οκτωβρίου

Παναιγιάλειος – Πανελευσινιακός

Κέρκυρα – Αναγέννηση Καρδίτσας

Παναχαϊκή – ΑΟ Τρίκαλα

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου

Καλλιθέα – Πανσερραϊκός

ΑΟ Χανιά – Κισσαμικός

Λαμία – Απόλλων

Αχαρναϊκός – Ολυμπιακός Βόλου

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου