ΒΟΛΕΪ

Ενωσαν τις δυνάμεις τους

ενωσαν-τις-δυνάμεις-τους-289442

Στο «Πανμαγνησιώτικο τουρνουά βόλεϊ» συμμετείχαν το περασμένο Σαββατοκύριακο τα σωματεία της Μαγνησίας στο Κλειστό Γυμναστήριο Βάκης Παρασκευόπουλος, ενισχύοντας οικονομικά το Ορφανοτροφείο Βόλου.

Οι γυναικείες ομάδες βόλεϊ, Σκόπελος, Γ.Σ. Αλμυρός, Ολυμπιακός Βόλου, Νίκη Βόλου, Γ.Σ. Βόλου και Αργώ συμμετείχαν στο 2ο τουρνουά, που γίνεται πλέον θεσμός, με στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για τα επερχόμενα πρωταθλήματα, αλλά και ενίσχυση κοινωνικών δομών με προσφορά στον άνθρωπο.

Το φετινό τουρνουά ήταν αφιερωμένο στο Ορφανοτροφείο Βόλου.

Από την πλευρά του ο κ. Σπύρος Γάτος, πρόεδρος της Ενωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας (ΕΣΠΕΚΕΛ), ανέφερε σε δήλωσή του:

«Εκφράζοντας τις ομάδες που συμμετείχαν και το βόλεϊ της Κεντρικής Ελλάδος θα ήθελα να ευχαριστήσω της αθλήτριες, τους γονείς και φίλους του βόλεϊ για την παρουσία τους. Τους διαιτητές των αγώνων για την εθελοντική συμμέτοχη τους. Τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας για την καταλυτική συμμετοχή της στον τομέα των πρώτων βοηθειών».

Οσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η Νίκη Βόλου ήταν η νικήτρια του τουρνουά, με τις κυανόλευκες του Χρήστου Γαλαζούλα να αγωνίζονται κατά σειρά

με την ομάδα του Αλμυρού (2-0 σετ), την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου (2-1 σετ) το Σάββατο 3 Οκτωβρίου στην Πορταριά και την ομάδα της Αργούς (3-0 σετ) την Κυριακή 4 Οκτωβρίου στο Βάκης Παρασκευόπουλος. Για την ομάδα της Νίκης αγωνίστηκαν: οι Ντάιμου, Δόλγυρα, Χάρχαρη, Χαλκιά, Σταυρακοπούλου, Γκαγκαδέλλη, Γιαγκουνίδου, Κολοβού, Νικολούλη, Βλαχάκη, Πόλυ, Αφέντου, Στούκα, Αυγερινού και Λώλου

Οπως δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο προπονητής της Νίκης, Χρήστος Γαλαζούλας: «Ηταν ένα τουρνουά, που συμμετείχαν τρεις ομάδες από την ίδια κατηγορία. Νίκη Βόλου, ΑΣ Αργώ και Γ.Σ. Αλμυρός. Εμείς Βρεθήκαμε στο τελικό με την Αργώ και την κερδίσαμε με 3-0 σετ. Τα συμπεράσματα που βγήκαν από το τουρνουά είναι ότι βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα».

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΧΑΛΕΒΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου