ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Τιμή για τη Νίκη Βόλου

τιμή-για-τη-νίκη-βόλου-289471

Η πρόσφατη κλήση του Ανταμ Τζανετόπουλου στην Εθνική Ελλάδος, δεν αποτελεί μόνο τιμή για την ομάδα του την ΑΕΚ, αλλά και για τη Νίκη Βόλου, από την οποία ξεκίνησε ο 20χρονος σήμερα ποδοσφαιριστής τα πρώτα του βήματα.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μπορεί ο Ανταμ να μην αξιοποιήθηκε όπως θα έπρεπε από τους κατά καιρούς παράγοντες – προπονητές στους κυανόλευκους, όμως η πορεία του μέχρι σήμερα δεν μπορεί από το να γεμίζει με περηφάνια κάθε Νικιώτη φίλαθλο, με τον ίδιο να επισκέπτεται όποτε του δίνεται η ευκαιρία φυσικά τη γενέτειρά του αλλά και το γήπεδο στο οποίο ανδρώθηκε, δείχνοντας από μικρός, πως μπορεί να ξεχωρίσει.

Με αφορμή την κλήση του Ανταμ στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδος, για το αυριανό παιχνίδι με τη Βόρειο Ιρλανδία στο Μπλέλφαστ (9.45μ.μ.) αλλά και το επόμενο με την Ουγγαρία την Κυριακή στο Καραϊσκάκη και στο πλαίσιο των προκριματικών αγώνων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, η Διοίκηση της Νίκης Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία, «ζητά» από το νεαρό αμυντικό να συνεχίζει να κάνει περήφανη τη Νικιώτικη οικογένεια. Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η Διοίκηση του Συλλόγου συγχαίρει τον ποδοσφαιριστή της Α.Ε.Κ. Ανταμ Τζανετόπουλο για την κλήση του στην Εθνική Ελλάδος. Είναι τιμή για τη Νίκη Βόλου, που ένα γέννημα-θρέμμα των Ακαδημιών της, τυγχάνει αυτής της αναγνώρισης. Ευχόμαστε την καθιέρωσή του στο υψηλό επίπεδο που αγωνίζεται. Ανταμ, συνέχισε να μας κάνεις υπερήφανους».

Το επόμενο Σάββατο ο χορός της Νίκης

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Συλλόγου διοργανώνει χοροεσπερίδα το Σάββατο 17/10 και από ώρα 21:30 στο κέντρο διασκέδασης ΑΡΓΩ. Η τιμή της κάρτας είναι 20 ευρώ και περιλαμβάνει πλήρες μενού και ποτά (κρασί – μπύρα – αναψυκτικό). Θα υπάρχει ζωντανή μουσική, με λαϊκό πρόγραμμα, όπου θα τραγουδήσουν ο κ. Τάσος Ιωακειμίδης και άλλοι Νικιώτες ερμηνευτές. Κάρτες θα διατίθενται κάθε απόγευμα από την Τετάρτη 07/10/2015 από τα γραφεία της ΝΙΚΗΣ στην οδό Μαιάνδρου 14. Καλούμε τους φίλους της ομάδας και όχι μόνο να παρευρεθούν στην εκδήλωση για μία ξεχωριστή βραδιά.

Κρατήσεις: Φάτσης Στέργιος (6948582233).

Σε απολογία αύριο Πέμπτη

Σε απολογία κλήθηκε από την Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ η Νίκη Βόλου αλλά και ο προπονητής του Πυράσου, Στέφανος Ξηροφώτος για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής. Οι κυανόλευκοι καλούνται να απολογηθούν για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους, καθώς ο διαιτητής έγραψε στο φύλλο αγώνος για μπουκάλι νερό που έπεσε στο ξεκίνημα του αγώνα από τη μεριά φιλάθλων με διακριτικά της Νίκης, για τα καπνογόνα και τα μπουκάλια στο τέλος της αναμέτρησης, ενώ ο τεχνικός του Πυράσου θα απολογηθεί για την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου