ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπαίνουν στο παρκέ τα τμήματα του BC Βόλος

μπαίνουν-στο-παρκέ-τα-τμήματα-του-bc-βόλ-341312

Στο κλειστό γυμναστήριο Βάκης Παρασκευόπουλος πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή η πρώτη συγκέντρωση των αγωνιστικών τμημάτων της ομάδας BC Βόλος.

Στη συγκέντρωση το παρών έδωσαν τα τμήματα Ανδρικό – Εφηβικό – Γυναικείο – Κορασίδες -Παιδικό και Παμπαίδες, ενώ από σήμερα Δευτέρα ξεκινούν οι προπονήσεις.

Στους νεαρούς παίκτες και παίκτριες, καθώς και στους γονείς που παρευρέθησαν μίλησε ο τεχνικός Δ/ντης κ. Ιωάννης Καρακατσούνης, καλωσορίζοντας τους αθλητές, γονείς, ανέλυσε τους στόχους των τμημάτων και τη λειτουργία της ομάδας για τη χρονιά που αρχίζει.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν τα τρία νέα αποκτήματα της ομάδας, Παπαγεωργόπουλος Γαβριήλ (Παναθηναϊκό), Μαστοράκης Στέφανος (Κύδων Χανίων) και Μαρτσούκος Νίκος (Ανάληψη), όπως και οι δύο νέοι έφοροι οι κ.κ. Μαντάς Ιωάννης και Μαρτσούκος Τάσος.

Κατόπιν το λόγο πήρε ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής κ. Κων/νος Καρακατσούνης, που ανέλυσε τη λειτουργία της Παιδικής ομάδας και των Παμπαίδων, καθώς και της Β’ ομάδας.

Στο τέλος μοιράστηκε στους παίκτες της ανδρικής – εφηβικής ομάδας ο εσωτερικός κανονισμός λειτουργίας της ομάδας για τη φετινή περίοδο. Φυσικά στο τέλος βγήκαν και οι αναμνηστικές φωτογραφίες και όλοι ευχήθηκαν καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα.

Οι προπονήσεις των τμημάτων μας αρχίζουν από σήμερα Δευτέρα, σύμφωνα με το πρόγραμμα που δόθηκε σε κάθε τμήμα. Η ομάδα του BC Βόλος θέλει να συγχαρεί τους παίκτες της που εισήχθησαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας και συγκεκριμένα τους Τζαλαβρέτα Παναγιώτη, Φιλίππου Αργύρη, Μαγκουρίτσα Κων/νο, Οικονόμου Σωκράτη και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου