ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Πρώτη» για τους μπόμπιρες

πρώτη-για-τους-μπόμπιρες-351353

Με όνειρα και φιλοδοξίες να φορέσουν κάποτε τη φανέλα της πρώτης ομάδας της Νίκης Βόλου, συγκεντρώθηκαν χθες Τρίτη για πρώτη φορά οι μπόμπιρες των κυανόλευκων στο βοηθητικό γήπεδο του «Παντελής Μαγουλάς».

Το ποδοσφαιρικό τμήμα των Ακαδημιών πραγματοποίησε την πρώτη του συγκέντρωση, όπου παρόντες ήταν μεταξύ άλλων και αρκετοί γονείς, ξεκινώντας τις εγγραφές των λιλιπούτειων στην Ακαδημία της Νίκης Βόλου.

Ο κ. Κυριάκος Κοκκινάκης απευθύνθηκε προς όλους ευχόμενος μιας καλή και υγιή ποδοσφαιρική σεζόν γεμάτη από επιτυχίες ανάλογες των τελευταίων ετών.
Οι προπονήσεις των Ακαδημιών θα πραγματοποιούνται τόσο στο βοηθητικό του «Παντελής Μαγουλάς», όσο και στο γήπεδο του ΟΣΕ, τα οποία έχουν ανασκευαστεί. Στο τεχνικό τιμ των Ακαδημιών θα βρίσκονται φέτος, πέραν από τον κ. Κοκκινάκη και οι κ.κ. Τάκης Παρισσάκης, Γιάννης Φασουράκης, αλλά και οι νέοι… Γιάννης Ακτσιαλής και Δημήτρης Μπράτσος. Παρόντες εκ μέρους της Διοίκησης του συλλόγου ήταν οι κ.κ. Παπαπορφυρίου και Χατζημπύρος.

Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν και επίσημα από την επόμενη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου με τις εγγραφές να συνεχίζονται στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου στο «Παντελής Μαγουλάς».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου