ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανακοινώσεις, επαφές και φιλικά

ανακοινώσεις-επαφές-και-φιλικά-353850

Επίσημα παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου Φερνάντες και Πολύζος

Επίσημες ανακοινώσεις για απόκτηση παικτών, συνεχείς επαφές με άλλους και νέα φιλικά συνθέτουν το σκηνικό στον Ολυμπιακό Βόλου στο ξεκίνημα του Σεπτέμβρη με την κλήρωση του πρωταθλήματος να αναβάλλεται, αλλά να μην αλλάζει ο προγραμματισμός για έναρξη στις 27/9.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Από χθες στον Ολυμπιακό ανήκουν και επίσημα δύο ακόμη παίκτες και συγκεκριμένα ο Ντάριο Φερνάντες και ο Στέφανος Πολύζος.

Ο Αργεντινός μέσος Φερνάντες βρίσκεται στο Βόλο από την πρεμιέρα και σε όλη τη διάρκεια της μέχρι τώρα προετοιμασίας δείχνοντας μάλιστα, παρά τις όποιες αμφιβολίες υπήρξαν για τις αντοχές του λόγω ηλικίας, ότι παραμένει ποδοσφαιριστής ανωτέρου επιπέδου αλλά και με ηγετικά προσόντα. Η απόκτησή του από τον Ολυμπιακό ήταν αναμενόμενη και χθες η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» ανακοίνωσε και επίσημα την ένταξη του Φερνάντες στην οικογένεια του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του Ντάριο Φερνάντες. Ο 36χρονος Αργεντίνος μέσος έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών σε Αργεντινή, Ισραήλ και Κύπρο, ενώ στο πέρασμά του από την Ελλάδα φόρεσε τη φανέλα του Πανιωνίου και του Αρη».

Με τη… βούλα παίκτης του Ολυμπιακού είναι και ο Στέφανος Πολύζος, από τον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του Στέφανου Πολύζου με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ. Ο 20χρονος μέσος την περσινή περίοδο αγωνίστηκε στον Αιγινιακό». Μάλιστα πέρσι ο Πολύζος πραγματοποίησε 24 εμφανίσεις και σημείωσε 1 γκολ. Ο παίκτης αγωνίζεται τόσο ως κεντρικός μέσος, όσο και ως αμυντικός χαφ.

Παράλληλα πρέπει να αναφερθεί ότι δεν είχε αίσιο τέλος το ενδιαφέρον με μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ και του Ευθύμη Κουλούρη καθώς ο παίκτης δόθηκε δανεικός στην Ανόρθωση.
Οι κινήσεις και οι επαφές όμως δεν σταματούν εδώ αφού οι ερυθρόλευκοι φαίνεται να έχουν επαφές με τον Ισπανό Γκιγιέρμο Πέρεθ, που έφυγε πρόωρα από τον Αρη.

Ο Γκιγιέρμο Πέρεθ Μορένο είναι γνώστης του Ελληνικού πρωταθλήματος αφού πέρσι έπαιξε 10 ματς με τον Πανθρακικό και αλλά 12 με τη Λαμία, ενώ την περίοδο 2012-13 στη Βέροια αγωνίστηκε 23 φορές πετυχαίνοντας και δύο γκολ.

Ο Αποστόλης Χαραλαμπίδης πάντως περιμένει τις τελευταίες προσθήκες για το καλύτερο μοντάζ μέσω των φιλικών αγώνων αφού ήδη η ομάδα έχει αρκετούς καινούργιους ποδοσφαιριστές. Ετσι τρία φιλικά θα δώσει τις επόμενες ημέρες ο Ολυμπιακός Βόλου. Συγκεκριμένα αύριο Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Ρήγα (6.00 μ.μ.), ενώ την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν με τον Πύρασο (6.00 μ.μ.) και πάλι εκτός έδρας. Τέλος, για το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου προγραμματίστηκε φιλικό με τον Αγροτικό Αστέρα στο ΕΑΚ, μία αναμέτρηση που θα είναι η πρώτη στο Βόλο και θα ξεκινήσει επίσης στις 6.00 μ.μ.

Αναβλήθηκε η κλήρωση

Λόγω των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν (κυρίως από Αρη – Κέρκυρα), η Football League προχώρησε στην αναβολή της κλήρωσης του νέου πρωταθλήματος, που ήταν προγραμματισμένη για αύριο Τετάρτη.
Προ λίγων ημερών αναβλήθηκε η κλήρωση της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Χθες ήταν η σειρά για αναβολή και της κλήρωσης του πρωταθλήματος της Football League, που ήταν προγραμματισμένη για αύριο Τετάρτη (2/9).

Κι όλα αυτά διότι ο Αρης είχε καταθέσει αίτημα επ’ αυτού, προκειμένου να διεκδικήσει μέχρι τέλους τις -ελάχιστες- πιθανότητες ανόδου του, ενώ και η Κέρκυρα προσπαθεί για την αποφυγή του υποβιβασμού της, έχοντας προσφύγει εκ νέου στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Τα ερυθρόλευκα διαρκείας

Σε ικανοποιητικούς ρυθμούς φεύγουν τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2016-2016 της Football League. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου έχουν ζεσταθεί από τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις της διοίκησης και δείχνουν ενδιαφέρον να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας της νέας χρονιάς. Με βάση τα δεδομένα της εποχής και τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, υπάρχει μια σταθερή κίνηση, γεγονός που γεμίζει με αισιοδοξία την ερυθρόλευκη διοίκηση.

Οι ελκυστικές τιμές αποτελούν άλλωστε ένα δέλεαρ για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και αναμένεται μεγαλύτερη ζήτηση. Η τιμή έχει οριστεί στα 120 ευρώ, ενώ υπάρχουν και τα εισιτήρια διαρκείας στη θύρα των επισήμων που κοστίζουν 400 ευρώ. Τα σημεία διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας είναι τα γραφεία της ΠΑΕ στο ΕΑΚ, καθημερινά από τις 10.00 μ.μ. έως τις 2.00 μ.μ. και από τις 6.00 μ.μ. έως τις 9 μ.μ.

Οι ακαδημίες

Συνεχίζονται οι εγγραφές στην Ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου.
Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση «τα τμήματα που θα δημιουργηθούν για την περίοδο 2015 – 2016 θα είναι από παιδιά γεννηθέντα το 2001 έως το 2010. Τη νέα αγωνιστική περίοδο θα δημιουργηθούν και αγωνιστικές ομάδες από αθλητές που θα επιλεγούν με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια από τους καταρτισμένους προπονητές του συλλόγου…

Στα μέσα της εβδομάδας θα ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα της Ακαδημίας για όλες τις ηλικίες, μέσα από τη νέα ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος, έτσι ώστε να γίνει ο ανάλογος προγραμματισμός των υπόλοιπων δραστηριοτήτων των μικρών αθλητών.

Στόχος της Διοίκησης είναι η δημιουργία παραγωγικών αθλητών και ηγετικών προσωπικοτήτων, με σεβασμό στο τίμιο παιχνίδι και στον υγιή ανταγωνισμό κάτω από το ισχυρό κλίμα της οικογένειας του Ολυμπιακού Βόλου, με σκοπό την προώθησή τους όταν φτάσει η στιγμή στην επαγγελματική ομάδα του συλλόγου».

Η έναρξη των προπονήσεων της Ακαδημίας θα γίνει το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015. Για περισσότερες πληροφορίες και προεγγραφές στα τηλέφωνα 6979002709 (Τσεκούρας Νίκος – Πρόεδρος) και 6944207820 (Παπαεμμανουηλίδης Παντελής – Αντιπρόεδρος)».

Ο Φερνάντες με το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ηλία Ντινέζο

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου