ΤΟΠΙΚΟ

Καταιγιστικός ο Πύρασος

καταιγιστικός-ο-πύρασος-357522

Ορεξη φαίνεται πως είχαν οι παίκτες του Στέφανου Ξηροφώτου που μετά από το φιλικό που έδωσαν την περασμένη Τετάρτη με τον Μαγνησιακό και τις καθημερινές επίπονες προπονήσεις δεν φάνηκαν καθόλου κουρασμένοι. Αντιθέτως, η ομάδα της Αγχιάλου πέτυχε δέκα γκολ(!) μέσα στην Ευξεινούπολη, δείχνοντας την ανωτερότητά της. Η ομάδα της Γ’ Εθνικής ήταν καλύτερη κερδίζοντας τις μάχες σε όλες τις τάξεις του γηπέδου από το πρώτο κιόλας λεπτό.

Το χορό άνοιξε ο Χρ. Δαμάσκος στο 20ο λεπτό με σουτ, πέντε λεπτά αργότερα ο Αναστασίου με τον ίδιο τρόπο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και στο 28’ ο σκόρερ του πρώτου τέρματος έκανε το 0-3. Στο 40’ ο νεαρός Μαλακασιώτης έκανε το 0-4 με μακρινό σουτ. Δέκα λεπτά αργότερα ο Κοντζαθανάσης ανέβασε εκ νέου το δείκτη και στο 50’ και 55’ ο Τσιουρέλης πέτυχε άλλα δύο γκολ με πλασέ διαμορφώνοντας το 1-7. Η ομάδα της Ευξεινούπολης είχε μειώσει σε 1-6. Στο 75’ με τον Μακανίκα, στο 80’ με τον Σπύρου και με άλλα δύο τέρματα του Δανόπουλου ο Πύρασος έφτασε στο εντυπωσιακό 2-10. Οι παίκτες της Δήμητρας είχαν μειώσει σε 2-9 στο 77ο λεπτό.

Η αρχική ενδεκάδα του Πυράσου: Βαν ντε Γούιχε, Κουρτέλης, Μπόρας, Καψιώτης, Πλασταράς, Βαγγελάκος, Αναστασίου, Τσιουρέλης, Μαλακασιώτης, Χρ. Δαμάσκος, Π. Κοντοβάς
Κ.Α.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου