ΤΟΠΙΚΟ

Στις 11 Αυγούστου νέα διοίκηση στην ΕΠΣΘ

στις-11-αυγούστου-νέα-διοίκηση-στην-επσθ-394471

Πέντε μέρες πριν τις εκλογές θα επικυρωθούν τα ονόματα στο ψηφοδέλτιο για το νέο Δ.Σ. της Ενωσης

Στις εκλογές της 10ης Αυγούστου θα εκλεγεί το νέο Δ.Σ. της Ενωσης. Παράλληλα τα ονόματα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο θα επικυρωθούν πέντε ημέρες πριν τις εκλογές, όπως ορίζει το καταστατικό της Ενώσεως.

Ρεπορτάζ: ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μέσω ανακοίνωσης στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΣΘ, η προσωρινή διοίκηση έκανε γνωστό πως η ανάδειξη του νέου Δ.Σ. δεν πρόκειται να σταματήσει, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα προς πολλούς αποδέκτες.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ενώσεως:

«Η διαδικασία για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ.Θ. συνεχίζεται κανονικά. Δυστυχώς οι γνωστές γραφικές καρικατούρες που ταλανίζουν το τοπικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν εννοούν να κάτσουν στα αυγά τους.

Αφού απώλεσαν κάθε ελπίδα ανατροπής της ορισθείσας διοίκησης Ε.Π.Σ.Θ. από το Πρωτοδικείο μετά και την νέα απόφαση απόρριψης των ασφαλιστικών μέτρων, συνεχίζουν να διασπείρουν ψευδείς πληροφορίες τρομοκρατώντας τα σωματεία.

Η αψυχολόγητη πλέον συμπεριφορά ορισμένων έχει ενταθεί πολύ περισσότερο με τον μεγάλο καύσωνα. Προφανώς δεν αντιλαμβάνονται ότι προκαλούν θυμηδία στο κοινό με το να αυτοπροβάλλονται σαν διοίκηση, από την στιγμή που όλα τα βιβλία, βιβλιάρια ταμείων και ό,τι σχετικό παραδόθηκε με το Νόμο στα χέρια της τρέχουσας διοίκησης από τους πρώην συνεργάτες τους.

Γι αυτό αν τους συναντήσετε, δείξτε τους συμπόνια με ένα παγωμένο νερό, που μπορεί να τους συνεφέρει.

Οι εκλογές θα γίνουν κανονικά στις 10 Αυγούστου και στις 11 Αυγούστου θα υπάρχει νέα διοίκηση της Ε.Π.Σ.Θ.».

Παράλληλα, χθες έγινε γνωστό με την οριστικοποίηση από το Πρωτοδικείο και το όνομα του αντικαταστάτη του κ. Αντώνη Ακτσιαλή (που δεν δήχθηκε τον ορισμό) στην προσωρινή διοίκηση της ΕΠΣΘ. Ο λόγος για τον Δημήτρη Μανίνη, οποίος θα είναι ένα από τα έξι μέλη του Δ.Σ. που έχει επωμιστεί το έργο να οδηγήσει την Ένωση σε εκλογές.

Μέχρι την Τρίτη 4/8 τα σωματεία θα πρέπει να προσκομίσουν έγγραφο με το οποίο θα γνωστοποιήσουν στην Ενωση τον αντιπρόσωπό τους στην Γενική Συνέλευση, ο οποίος θα ψηφίσει στις εκλογές.

Αναλυτικά η πρόσκληση:

«Υπενθυμίζεται ότι τα Σωματεία προκειμένου για την σύννομη παρουσία τους στην Γ.Σ., οφείλουν έως την Τρίτη 4 Αυγούστου 2015, να προσκομίσουν στα γραφεία της Ένωσης Πρακτικό Απόφασης του Διοικητικού τους Συμβουλίου με το οποίο να ορίζουν ένα φυσικό πρόσωπο – μέλος τους ως τακτικό και ένα ως αναπληρωματικό μέλος (σε περίπτωση αδυναμίας παρουσίας ή κωλύματος του τακτικού), που θα εκπροσωπήσει το Σωματείο στην ως άνω προκηρυχθείσα Γενική Συνέλευση.

Το αργότερο έως την Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015 τα σωματεία – μέλη της Ένωσης, οφείλουν να νομιμοποιήσουν τους αντιπροσώπους τους με αποστολή στην Ε.Π.Σ.Θ. ειδικού πληρεξουσίου εγγράφου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου