ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πιο πολλά νέα πρόσωπα

πιο-πολλά-νέα-πρόσωπα-394493

Αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό ο Καραμανλής, προπονείται ο Βραζιλιάνος Τζέφερσον Ντε Σόουζα, ενώ αναμένεται ο Νιγηριανός Μάρσαλ Τζόνσον

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ολο και πιο πολλά νέα πρόσωπα βρίσκονται στο Βόλο για να ενισχύσουν τον Ολυμπιακό. Κάποιοι προπονούνται, έχοντας περάσει και τα εργομετρικά, κάποιοι πρέπει να δείξουν την αξία τους, κάποιοι αναμένονται και για άλλους απομένει η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής τους.

Ο Ολυμπιακός, από το ξεκίνημα της προετοιμασίας, ήταν σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού και στηνπροσπάθεια, που γίνεται να κλείσουν τα κενά της ομάδας μέχρι να αναχωρήσει για το βασικό στάδιο στο Καρπενήσι, η διοίκηση και ο προπονητής κατέληξαν στο πρόσωπο του Δημήτρη Καραμανλή. Πρόκειται για έναν παίκτη που γνωρίζει πολύ καλά ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, ο οποίος συνεργάστηκε μαζί του τη σεζόν που πέρασε στον Τύρναβο.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός πέρασε επιτυχώς και τις εργομετρικές εξετάσεις και το απόγευμα της Παρασκευής βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ υπέγραψε το συμβόλαιό του με τη βολιώτικη ΠΑΕ και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση της μεταγραφής του.

Ο Δημήτρης Καραμανλής έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών, στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και ακόμη στην Αναγέννηση Καρδίτσας, στον ΠΑΟΝΕ, στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, στην Επανομή και στην Παναχαϊκή, πριν πάρει μεταγραφή πέρυσι τον Ιανουάριο για τον Τύρναβο.

Στο Βόλο βρίσκεται και ο Βραζιλιάνος μέσος Jefferson de Souza Goncalves, ο οποίος θα δοκιμαστεί από τον Απόστολο Χαραλαμπίδη και εφόσον δείξει τα στοιχεία που χρειάζεται θα αποκτηθεί από τους «ερυθρόλευκους». Ο Τζέφερσον Ντε Σόουζα είναι 27 ετών, αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και σε νεαρή ηλικία, 17ετών, έφυγε από τη Βραζιλία και μετακόμισε στην Ιταλία για λογαριασμό της Κίεβο Βερόνα. Στην ιταλική ομάδα κάθισε τρία χρόνια, ενώ το 2008 αγωνίστηκε στη Βραζιλιάνικη Ιπαντιάνγκα, ως δανεικός. Επέστρεψε το 2009 στην Κίεβο Βερόνα, όπου έμεινε μέχρι το 2011, όπου πήρε μεταγραφή για την Μίξτο, ομάδα της πατρίδας του. Το 2013 έπαιξε στην Πορτουγκέζε, το 2014 στη Νοβοπεράριο (ομάδες της Βραζιλίας), ενώ την περίοδο 2014-15 έπαιξε στην Ισπανία με την ομάδα της Σαν Αντρεου (Segunda B’), αλλά και στη βραζιλιάνικη Μποαβίστα.

Από την άλλη, καθυστέρηση υπήρξε στην άφιξη του Μάρσαλ Εμφόν Τζόνσον στο Βόλο, που επρόκειτο να περάσει από εργομετρικές εξετάσεις και να έχει τις τελικές συζητήσεις με τον Ολυμπιακό. Ο Νιγηριανός αμυντικός μέσος είχε ένα πρόβλημα σε Ευρωπαϊκό αεροδρόμιο, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να μεταβεί αεροπορικώς στην Αθήνα (η ΠΑΕ Ολυμπιακός του είχε στείλει τα εισιτήρια) και αυτό πιθανόν θα γίνει τις επόμενες μέρες ίσως και σήμερα.

Ο Νιγηριανός υψηλόσωμος χαφ Marshal Mfon Johnson έχει ευρωπαϊκές εμπειρίες, αφού ήταν πέρυσι στην Σλοβενία και στην Γκόριτσα, από το 2009 αγωνίστηκε στο Βέλγιο και το 2011 στην Ουγγαρία και στην Χόνβεντ.

Δεν θέλει να συνεχίσει -σύμφωνα με δηλώσεις- στον Ολυμπιακό Βόλου ο Κλάρενς Μπιτάνγκ, αλλά ο νεαρός Καμερουνέζος διεθνής που πέρυσι είχε πολύ καλή παρουσία στην ερυθρόλευκη ομάδα δεν είναι ελεύθερος, καθώς -αν και είχε κάνει προσφυγή- πληρώθηκε. Στον Ολυμπιακό δεν είδαν με καλό μάτι τη διάθεση του παίκτη, αλλά για να αλλάξει ομάδα δεν μπορεί να το πράξει χωρίς την συγκατάθεση της βολιώτικης ομάδας, στην οποία ανήκει.

Οι διοικούντες την ΠΑΕ, σε συνεργασία με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη, κινούνται για την απόκτηση έμπειρων και ικανών παικτών, έχοντας λίστα με παίκτες σχεδόν για όλες τις θέσεις, θέλοντας γκολκίπερ, αμυντικό χαφ αλλά και δεκάρι και φορ, που ίσως προέρχονται από το εξωτερικό.

Επίσης, ξεκίνησε να προπονείται και ο Σταμάτης Καρράς που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία στη Μυτιλήνη, αλλά εξασφάλισε 15ήμερη άδεια και προπονείται με τον Ολυμπιακό. Ο Καρράς θα μεταβεί και αυτός στο Καρπενήσι στις 7 Αυγούστου, μαζί με την υπόλοιπη αποστολή του Ολυμπιακού, όπου και θα κάνει ορισμένες προπονήσεις, πριν ολοκληρωθεί η άδειά του και επιστρέψει στη μονάδα που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία στη Μυτιλήνη, ενώ θα περιμένει μετάθεση στο Βόλο.

Τα διαρκείας

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, και οι φίλοι της ομάδας έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τις κάρτες τους, η τιμή των οποίων έχει οριστεί στα 120 ευρώ, ενώ υπάρχουν και τα εισιτήρια διαρκείας στη θύρα των επισήμων που κοστίζουν 400 ευρώ. Το σημείο διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας είναι τα γραφεία της ΠΑΕ στο ΕΑΚ, καθημερινά από τις 10.00 μ.μ. έως τις 2.00 μ.μ. και από τις 6.00 μ.μ. έως τις 9.00 μ.μ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου