ΜΠΑΣΚΕΤ

Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση για τη Νίκη Βόλου

τριπλή-μεταγραφική-ενίσχυση-για-τη-νί-394796

Στα κυανόλευκα Άννα-Μαρία Κοπάνου, Ειρήνη Γκίνο και Ελένη Παρασχάκη

Το τμήμα μπάσκετ γυναικών του Γ.Σ. Νίκη Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση των καλαθοσφαιριστριών Άννα-Μαρία Κοπάνου, Ειρήνη Γκίνο και Ελένη Παρασχάκη από τον Α.Σ. Ολυμπιακό Βόλου 1937, κατόπιν συμφωνίας με τον βολιώτικο σύλλογο.

Η Άννα Μαρία Κοπάνου είναι 20 ετών και αγωνίζεται στις θέσεις 3 και 4, η Ειρήνη Γκίνο είναι 20 ετών και αγωνίζεται ως πλέι μέικερ, ενώ η 19χρονη Ελένη Παρασχάκη είναι περιφερειακή και θα αγωνιστεί για δεύτερη χρονιά στη Νίκη Βόλου.

Ο Γ.Σ. Νίκη Βόλου καλωσορίζει τις αθλήτριες στον σύλλογο και τις εύχεται καλή σταδιοδρομία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Τέλος, το τμήμα μπάσκετ γυναικών του Γ.Σ. Νίκη Βόλου θέλει να ευχαριστήσει την διοικούσα επιτροπή τμήματος καλαθοσφαίρισης του Α.Σ. Ολυμπιακού Βόλου 1937, για την παραχώρηση των αθλητριών και για την αμοιβαία συνεργασία που έχουν σε όλα τα επίπεδα. Τέτοιες ενέργειες αποσκοπούν στην ανάπτυξη του γυναικείου μπάσκετ και αποδεικνύουν ότι οι βολιώτικες ομάδες και οι βολιώτισσες αθλήτριες αξίζουν να αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου