ΤΟΠΙΚΟ

Παρέδωσε στον Καλόγηρο ο Κανάβας

παρέδωσε-στον-καλόγηρο-ο-κανάβας-402365

Μετά την απόφαση του Πρωτοδικείου και το διορισμό προσωρινής διοίκησης στην ΕΠΣ Θεσσαλίας

Την ώρα που αναμένεται η οριστική απόφαση για την προσωρινή διοίκηση από το Πρωτοδικείο Βόλου, αύριο, Τετάρτη (29/7) με τη διεξαγωγή της δικάσιμου, που θα σημάνει και την τελική ευθεία για τη διεξαγωγή Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης και εκλογών στην ΕΠΣΘ (10/8), ο Γενικός Γραμματέας του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου της Ενωσης, Βασίλης Κανάβας, παρέδωσε το βιβλίο συνεδριάσεων του Δ.Σ. στο Μίλτο Καλόγηρο, Γ.Γ. της προσωρινής διοίκησης.

Αποδεκτή την απόφαση του Ειρηνοδικείου Βόλου και την προσωρινή διοίκηση της ΕΠΣΘ έκανε ο Βασίλης Κανάβας, απερχόμενος Γ.Γ. της Ενωσης, παραδίδοντας το Βιβλίο Συνεδριάσεων του Δ.Σ. στον τωρινό Γ.Γ., Μίλτο Καλόγηρο.

Στην ανακοίνωσή του τονίζει πως: «επιθυμώ να εκφράσω την αμέριστη εμπιστοσύνη και τον σεβασμό μου στις αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης και εύχομαι στις προκηρυχθείσες εκλογές της 10η Αυγούστου 2015, τα σωματεία να επιλέξουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο με βασικό γνώμονα το καλό του μαγνησιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και την επιστροφή της Ε.Π.Σ.Θ. στη θέση που της ανήκει». Το ίδιο αναμένεται να πράξει και ο απερχόμενος Ταμίας της Ενωσης, Δημήτρης Καραβάς, παραδίδοντας στον Μιχάλη Καπουρνιώτη.

Η δήλωση του Βασίλη Κανάβα: «Σήμερα (σ.σ. χθες) 27 Ιουλίου 2015 και κατόπιν εκδόσεως την με αριθμό 222/2015 αποφάσεως του Ειρηνοδικείου Βόλου και σε εκτέλεση αυτής, παρέδωσα στα χέρια του Μιλτιάδη Καλόγηρου Γενικού Γραμματέα του προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, που ορίστηκε με την από 10-7-2015 Προσωρινή Διαταγή της Ειρηνοδίκου Βόλου, το Βιβλίο Συνεδριάσεων Διοικητικού Συμβουλίου, που κατείχα ως εκ της ιδιότητάς μου ως Γενικού Γραμματέα του απερχόμενου Δ.Σ.

Με την παρούσα δήλωσή μου επιθυμώ να εκφράσω την αμέριστη εμπιστοσύνη και τον σεβασμό μου στις αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης και εύχομαι στις προκηρυχθείσες εκλογές της 10η Αυγούστου 2015, τα σωματεία να επιλέξουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο με βασικό γνώμονα το καλό του μαγνησιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και την επιστροφή της Ε.Π.Σ.Θ. στην θέση που της ανήκει».

Ανακοίνωσε υποψηφιότητα ο Λασκαράκης

Η πρώτη υποψηφιότητα ενόψει των εκλογών της 10ης Αυγούστου ανακοινώθηκε χθες. Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος Περικλής Λασκαράκης εξέφρασε την επιθυμία του να είναι υποψήφιος πρόεδρος της Ένωσης.

Σε δήλωσή του αναφέρει: «Υστερα από τα γεγονότα που προσφάτως έλαβαν χώρα και έχουν οδηγήσει την ΕΠΣΘ σε δυσμενέστατη θέση πρώτη φορά ύστερα από δεκαετίες, σε συνδυασμό με την σθεναρώς πολεμούμενη ένθεν και ένθεν προσπάθεια της προσωρινής διοίκησης για την επιστροφή της ΕΠΣΘ στην ομαλότητα και την λογική, ως επίσης και την ανάγκη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου για πρόοδο σε συνθήκες ευέλπιδες και σταθερές, έχω την τιμή να ανακοινώσω ότι κατέρχομαι στον εκλογικό στίβο του Αυγούστου, διεκδικώντας την προεδρία της ΕΠΣΘ. Με αποκλειστικό μου γνώμονα την λειτουργία της Ενώσεως ως προαγωγού του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Νομού μας, και με αποκλειστική μου επιθυμία την σύμπνοια και τη συνεργασία όλων – ει δυνατόν – των μελών, σας καλώ και παρακαλώ να με στηρίξετε ενεργά».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου