ΤΟΠΙΚΟ

Σε διεθνείς αγώνες ο Ανδρέας Κεχαγιάς

σε-διεθνείς-αγώνες-ο-ανδρέας-κεχαγιάς-435905

O Βολιώτης πρωταθλητής kick boxing σε μίτιγκ g1 εθνικών ομάδων

Την Κυριακή 12 Ιουλίου στην Κατερίνη θα διεξαχθεί ένα πολύ δυνατό διεθνές μίτινγκ G1 12 εθνικών ομάδων kick boxing, με τους Ελληνες πρωταθλητές του 2015 της Ε.Ο.Π.Τ.

Στους αγώνες αυτούς κλήθηκε από την Εθνική να λάβει μέρος και ο Βολιώτης πρωταθλητής Κεχαγιάς Ανδρέας (του Α.Ο. Νέας Ιωνίας Βόλου) στην κατηγορία των 80 κιλών. Το διεθνές μίτινγκ G1 συγκαταλέγεται στην ανώτερη βαθμίδα διοργανώσεων (μετά το παγκόσμιο, και πανευρωπαϊκό) διότι έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο πρωταθλητές από κάθε χώρα. Ακόμα είναι και ένα δυνατό τεστ προετοιμασίας των εθνικών ομάδων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει το Σεπτέμβριο στην Αττάλεια της Τουρκίας και με την ευκαιρία αυτή θα βγουν και τα απαραίτητα συμπεράσματα του ομοσπονδιακού προπονητή για τους Ελληνες αθλητές.

Σε περίπτωση μη ετοιμότητας ορισμένων Ελλήνων αθλητών θα διεξαχθούν και μερικοί φιλικοί ανεπίσημοι αγώνες με κάποια κοντινή χώρα στις αρχές Αυγούστου.

Οι αγώνες αυτοί δεν θα γίνουν σε στάδιο (μετά από απόφαση της ομοσπονδίας και των χορηγό της) αλλά σε μεγάλη αίθουσα ανοιχτού κέντρου με πολλά εφέ. Κάθε αθλητής θα εισέρχεται στο ρινγκ συνοδεία από όμορφες παρουσίες του αντίθετου φύλου, μουσική υπόκρουση και τεχνητούς καπνούς και ο παρουσιαστής θα εκφωνεί το όνομα και την εθνικότητα του αθλητή. Ολα τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί από τέλος Ιουνίου και οι αγώνες κάθε κατηγορίας θα μαγνητοσκοπηθούν από ευρωπαϊκό αθλητικό κανάλι που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

O Βολιώτης πρωταθλητής προπονείται με έντονους ρυθμούς και με την εμπειρία του, τη θέληση, και τη σωστή τεχνική κατάρτιση δείχνει να μπορεί να κάνει μια καλή εμφάνιση και να πάει όσο ψηλότερα γίνεται στη γενική κατάταξη στην συγκεκριμένη μεγάλη διοργάνωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου