ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Εξαρτώμενες» οι εξελίξεις!

εξαρτώμενες-οι-εξελίξεις-435972

Στον Ολυμπιακό Βόλου περιμένουν κίνηση ενδιαφερόμενων ανάλογα με τη διαμόρφωση του πολιτικού σκηνικού

«Εξαρτώμενες» από τη διαμόρφωση του πολιτικού σκηνικού στην Ελλάδα θα είναι και οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό Βόλου που περιμένουν κίνηση ενδιαφερόμενων ανάλογα με την οικονομική κατάσταση που θα διαμορφωθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Οσο βέβαια οι τράπεζες παραμένουν κλειστές οι όποιες σκέψεις για κάτι ελπιδοφόρο στον Ολυμπιακό Βόλου αφορούν μόνο υποσχέσεις ώστε να μη χαθεί χρόνος σε ρυθμισμένα χρέη, να μη χαθεί χρόνος προγραμματισμού και να μη χαθούν και παίκτες που υπολογίζονται για τη νέα χρονιά.

Πάντως και αυτή η εβδομάδα που πιθανόν θα έχει εξελίξεις ξεκίνησε με μεγάλη σιωπή για κάτι χειροπιαστό για το θέμα «λύση στο διοικητικό πρόβλημα». Φυσικά και έχουν σταματήσει προσωρινά και οι όποιες επαφές με επιχειρηματίες, αφού με την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα όλα είναι στον αέρα.

Πάντως το ότι Βολιώτες επιχειρηματίες, πρώην διοικητικοί, σύμμαχοι και άλλοι που φάνηκαν να δείχνουν ενδιαφέρον είναι τώρα απολύτως φυσιολογικό να μην κινούνται και να μη μιλούν αφού το κλίμα που επικρατεί λόγω των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων της χώρας δεν βοηθά ούτε τους πιο αισιόδοξους, ενώ από την άλλη και η υπομονή των ποδοσφαιριστών εξαντλείται. Τα όποια χρονικά περιθώρια για υποσχέσεις πληρωμών έχουν εκπνεύσει και στις ήδη υπάρχουσες προσφυγές, των Διαμαντόπουλου, Μπιτάνγκ που «καίνε» περισσότερο, των Ρόκα, Μακρυδημήτρη, Μπαλντοβαλίεφ που μένουν ελεύθεροι, αλλά και των Ιντζίδη, Γιαλούση, Μαργαρίτη, Μπάρμπα, Κασμερίδη αναμένεται να προστεθούν κι άλλες.

Ενώ οι τρεις «κέρδισαν» τις προσφυγές τους, ο Μπαλτοβαλίεφ έχει ήδη βρει ομάδα στο εξωτερικό, για τον Στάθη Ρόκα λέγεται ότι υπάρχει πρόταση από τη Λάρισα, ενώ για το Μακρυδημήτρη, όπως και τον Μπάρμπα, υπάρχει φημολογία ότι θα μετακομίσουν στη βόρεια Ελλάδα. Μέχρι στιγμής δεν έχουν κάνει προσφυγή για να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους ή την ελευθερία τους, οι τερματοφύλακες, Κολίτσι και Ρίζος, καθώς και οι Σταμάτης Καρράς, Νίκος Μπουτζίκος, Αλέξανδρος Ζέρης, Αλέξανδρος Νικολιάς, Γρηγόρης Κυζιρίδης, Φίλιππος Σκοπελίτης, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, Δημήτρης Κεσίδης και Βασίλης Τριανταφυλλάκος.

Ομως ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να παραμείνει ακέφαλος για πολύ ακόμη αφού εκτός από τις προσφυγές, τις οικονομικές εκκρεμότητες, τις δόσεις σε ΙΚΑ και εφορία, θα πρέπει να υπάρξει προγραμματισμός και ακόμη πιο απλά να δηλώσει και συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα.

Ετσι και με το χρόνο πλέον να πιέζει η Βολιώτικη ομάδα για ακόμη μια φορά βρίσκεται σε μία κρίσιμη καμπή της ιστορίας της και μπροστά σε αδιέξοδο, ενώ υπάρχει ακόμη άλυτο το θέμα του Τικάο, που αποτέλεσε ένα ακόμη μεγάλο πρόβλημα στις διαπραγματεύσεις από τη στιγμή, που η ΠΑΕ δεν ξέρει αν θα έχει συν 300.000 ευρώ στα χρέη της, βάσει της απόφασης του CAS που πήρε νέα αναβολή.

Πάντως, ενώ υπάρχουν και αισιόδοξοι που εκτιμούν ότι σύντομα θα τρέξουν θετικές για τον Ολυμπιακό εξελίξεις, την ίδια ώρα παρότι έχουν περάσει 36 μέρες από τότε που ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Βαρούτσικος και ο αντιπρόεδρος Γιώργος Τόρης μίλησαν για νέα προσπάθεια κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για να υπάρξει μέλλον, τα πάντα βρίσκονται και πάλι στο μηδέν με την ΠΑΕ παραμένει «ακέφαλη».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου