ΤΟΠΙΚΟ

Μπατζιάκας: «Δεν θα είμαι υποψήφιος ξανά»

μπατζιάκας-δεν-θα-είμαι-υποψήφιος-ξα-440545

Με νέο Δ.Σ. αίρεται και η απόφαση της ΕΠΟ κατά της ΕΠΣΘ

Εκτακτο Δ.Σ. στα γραφεία της Ενωσης, το οποίο έχει συγκαλέσει ο Αναστάσιος Μπατζιάκας, αναμένεται σήμερα το μεσημέρι. Ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, σχολίασε πως δεν αναμένεται να βάλει εκ νέου υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΠΣΘ, τονίζοντας πως γίνονται κινήσεις έτσι ώστε να μαζευτούν 35 σωματεία από το νομό τα οποία θα ζητήσουν άμεσα εκλογές.

Ο κ. Μπατζιάκας διερωτήθηκε παράλληλα πως γίνεται να μην έχει ερωτηθεί από την Εκτελεστική Γραμματεία για την έγκριση παραίτησης του κ. Κουτσουνίδη και πως εκλέχθηκε ο κ. Καραβασίλης, από τη στιγμή που χρειάζονται έξι υπογραφές μελών και η μία ήταν η δική του.

Χαρακτηριστικά ο κ. Μπατζιάκας σχολίασε για τις εκλογές: «Οπως για την ανατροπή της ΕΠΟ χρειάζονται 30 ενώσεις, έτσι και για την ανατροπή της ΕΠΣΘ χρειάζονται 35 σωματεία. Εμείς έχουμε μέχρι στιγμής 30 και από εκεί και πέρα το έχω δηλώσει και πάλι δεν θα είμαι εκ νέου υποψήφιος. Μόλις αλλάξει η διοίκηση της ΕΠΣΘ, αυτόματα αίρεται και η απόφαση της ΕΠΟ για διαγραφή της ΕΠΣΘ από μέλος».

Σημειώνεται πως στο σημερινό Δ.Σ. δεν αναμένεται να δώσει το παρών ο κ. Πάσχος, αφού όπως σχολίασε δεν είναι νόμιμο. Αντίθετα αναμένεται το παρών από τον κ. Ακτσιαλή, ο οποίος εξ αρχής είχε ζητήσει να οδηγηθεί η ΕΠΣΘ σε εκλογές και να αποφασίσουν τα σωματεία, κάτι που πλέον ζητά και η πλευρά Μπατζιάκα.

Από την άλλη όπως τόνισε ο κ. Πάσχος, αναμένεται να γίνει κανονικά το Δ.Σ. υπό την προεδρεία του την ερχόμενη Τρίτη 7 Ιουλίου.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου