ΤΟΠΙΚΟ

Εξύβριση καταγγέλλουν οι Μπατζιάκας – Ξηρός

εξύβριση-καταγγέλλουν-οι-μπατζιάκας-82-441738

Στην εξής καταγγελία προχώρησαν οι Τάσος Μπατζιάκας και Αντώνης Ξηρός

Η σχετική ανακοίνωση, αναφέρει: «Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας κ. Αναστάσιος Μπατζιάκας και τα Μέλη του ΔΣ καταδικάζουν την αήθη και απρόκλητη έργω και λόγω εξύβριση του Νομικού Συμβούλου της Ένωσης κ. Αντώνη Ξηρό από τον ιδιοκτήτη ΜΜΕ κ. Αρχιμήδη Καρεκλίδη του Γεωργίου, ο οποίος ενώπιον τρίτων προσώπων σε σχετική παρατήρηση που έγινε από τον ως άνω δικηγόρο με κόσμιο τρόπο να αποχωρήσει από τον χώρο που δεν είχε δικαίωμα να παρευρίσκεται, τον εξύβρισε με χυδαίες εκφράσεις και όταν απειλήθηκε με υποβολή εναντίον του μηνύσεως του επέδειξε τα γεννητικά του όργανα και αποχώρησε μόνο με την υπόδειξη των αστυνομικών οργάνων»

«Θλίψη για το κατρακύλισμα»

Ανακοίνωση – απάντηση στον Τάσο Μπατζιάκα εξέδωσαν οι Μπάμπης Πάσχος και Βασίλης Κανάβας, οι οποίοι καταγγέλλουν και υβριστικά ανώνυμα τηλεφωνήματα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Mας προκαλεί θλίψη το κατρακύλισμα του απελθόντος προέδρου κ. Μπατζιάκα που αρνείται να ξεγαντζωθεί από μια καρέκλα που στο παρελθόν τίμησε αλλά τώρα γκρεμίζει και την τελευταία πιθανότητα της αξιοπρεπούς αποχώρησης. Με κωμικοτραγικές πράξεις όπως κλήσεις για «μαϊμού» συμβούλια, προσκλήσεις στους παραιτηθέντες με πρωτοκολλημένες παραιτήσεις κ.κ. Κουτσουνίδη Γ. και Καραγιάννη Δημ., κατάπτυστες ανακοινώσεις για εκπροσώπους του Τύπου. Οπως ο κ. Καρεκλίδης Αρχιμήδης ο οποίος βρέθηκε σήμερα (σ.σ. χθες) στα γραφεία της ΕΠΣΘ, καλεσμένος του προέδρου κ. Πάσχου, για να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις και τις επαφές του προέδρου με την ΕΠΟ. Αντί τούτου, ο κ. Καρεκλίδης δέχτηκε μια αναίτια φραστική επίθεση από τον πρώην νομικό σύμβουλο της ΕΠΣΘ και διάφορους παρευρισκόμενους κυρίους που είναι και δημ. σύμβουλοι του Δήμου Βόλου που προφανώς μπέρδεψαν τα γραφεία της ΕΠΣΘ με άλλο μέγαρο της πόλης! Κι όλα αυτά μπροστά στα μάτια του απελθόντος προέδρου. Λυπούμαστε ειλικρινά για το κατάντημα αυτό αλλά θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τα σωματεία ότι πολύ σύντομα όλη αυτή η περιπέτεια θα λάβει τέλος!

Οσο για τα χυδαία και υβριστικά ανώνυμα τηλεφωνήματα στο προσωπικό τηλέφωνο του κ. Προέδρου, τα θεωρούμε ανάξια σχολιασμού και σοβαρής ενασχόλησης».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου