ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ψάχνει την υπέρβαση

ψάχνει-την-υπέρβαση-443290

Στόχος της Νίκης Βόλου να «ζεστάνει» τον κόσμο της

Μπορεί οι δραματικές εξελίξεις στη χώρα να απασχολούν καθημερινά τους πολίτες της, όμως στη Νίκη Βόλου προχωρούν απρόσκοπτα στο σχεδιασμό της ομάδας, η οποία βάζει νέους στόχους και ξεκινά από μηδενική βάση – δίχως χρέη, έχοντας ως όπλο της την αγάπη του κόσμου της.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Αναμφίβολα τα μέχρι στιγμής ονόματα που έχουν ανακοινωθεί από τη Διοικούσα Επιτροπή δεν έχουν κάνει το κατάλληλο γκελ στα αυτιά των φιλάθλων, αλλά στόχος της νέας διοίκησης είναι να δημιουργηθεί μία νεανική ομάδα με αρκετό ταλέντο, πάθος και δίψα για διάκριση.

Τα μεγάλα ονόματα με τα βαριά βιογραφικά απουσιάζουν από τους μέχρι στιγμής 19 ποδοσφαιριστές, με εξαίρεση τις περιπτώσεις των Σταυράκη και Πασκούλεφ, οι οποίοι έχουν παραστάσεις και από μεγαλύτερες κατηγορίες, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν αγνοούν οι κυανόλευκοι.

Στόχος είναι στο πλούσιο ταλέντο των περισσότερων ποδοσφαιριστών να γίνει το πάντρεμα με πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι και θα αναλάβουν να τραβήξουν το κάρο στα δύσκολα, ξεκολλώντας το από τη λάσπη.

Τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν αρκετές, αλλά στη Νίκη Βόλου, έχοντας κερδίσει ήδη αρκετό χρόνο με τη μη συμμετοχή του συλλόγου σε επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, έχουν προχωρήσει πολύ περισσότερο το σχεδιασμό σε σχέση με άλλες ομάδες της κατηγορίας.

Οι κινήσεις από εδώ και πέρα είναι αρκετά προσεκτικές και γι’ αυτό υπάρχουν συχνά ραντεβού και συναντήσεις με τα μέλη της Δ.Ε. όπως η χθεσινή, στην οποία τέθηκαν τα επόμενα βήματα του συλλόγου. Στόχος είναι να γίνει η υπέρβαση σε κάποιες από τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και να ξεφύγει έστω και λίγο το μπάτζετ, προκειμένου οι κυανόλευκοι να μπουν ακόμη πιο δυναμικά στο πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει στις αρχές Σεπτέμβρη.

Η «Κλούβα» θα πρέπει να ζήσει και πάλι στιγμές από το παρελθόν και για το λόγο αυτό η νέα προσπάθεια θα πρέπει να αγκαλιαστεί από όλους, δίχως τα ονόματα – κράχτες να αποτελούν το μόνο κίνητρο για τον κόσμο.

Εγγραφές ακαδημιών

Από την περασμένη Τετάρτη έχουν ξεκινήσει και συνεχίζονται οι εγγραφές στις Ακαδημίες του συλλόγου. Οπως αναφέρει η ανακοίνωση, μπορούν να εγγραφούν παιδιά γεννημένα από το έτος 2001 έως το 2010. Φετινή καινοτομία είναι ότι μπορούν να εγγραφούν και κορίτσια, προκειμένου να δημιουργηθούν αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα.

Οσοι γονείς επιθυμούν να δηλώσουν τα παιδιά τους, μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στα γραφεία του Συλλόγου (Μαιάνδρου 14) και από ώρα 19:00-21:00. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2421060320.

Τη νέα χρονιά οι Ακαδημίες θα λειτουργήσουν σε νέες βάσεις, αναβαθμισμένες γηπεδικές εγκαταστάσεις όπου θα μπορούν οι νεαροί παίκτες της Νίκης να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου από καταρτισμένο προπονητικό Επιτελείο, που θα ανακοινωθεί σύντομα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου