ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανακοίνωση συνεργασίας με τον προπονητή Ανδρέα Τσιριγωτάκη

ανακοίνωση-συνεργασίας-με-τον-προπον-444323

Μόλις από τις πρώτες μέρες της θητείας μας στο τιμόνι του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, είχαμε θέσει ως προτεραιότητα την επανασύσταση και την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη βελτίωση των υποδομών μας, με στόχο την επάνδρωση της ανδρικής ομάδας από δικά μας παιδιά, ύστερα από μερικά έτη.

Στα πλαίσια αυτού του στόχου που επιθυμούμε να πετύχουμε, ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με τον έμπειρο προπονητή σε επίπεδο μικρών ηλικιών, Ανδρέα Τσιριγωτάκη. Ο Τσιριγωτάκης γεννήθηκε στις 26/09/1980, είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού Αθηνών (ΤΕΦΑΑ Αθηνών), με ειδικότητα στην Καλαθοσφαίριση. Μέλος του συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης από το 2003.
Ξεκίνησε την προπονητική στις Ακαδημίες του Α.Σ. Πέρα Αθηνών το 1999, αναλαμβάνοντας τμήματα υποδομής μέχρι το 2010, ενώ παράλληλα ήταν βοηθός προπονητή στην Ανδρική ομάδα του Α.Σ. Πέρα Αθηνών τις περιόδους 1999-2002 και 2009-2010. Το 2007 μέχρι το 2009 βρισκόταν στο πάγκο της ανδρικής ομάδας των Κυριάρχων (Δ’ ΕΣΚΑΝΑ). Επίσης την περίοδο 2007-2008 ήταν προπονητής υποδομών στο Φοίνικα Αγίας Σοφιάς. Από το 2010 έως σήμερα ήταν προπονητής του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου στα τμήματα ακαδημιών καθώς και Παιδικό-Εφηβικό. Με τον ΓΣΒ την περίοδο 2011-12 κατέκτησε το πρωτάθλημα Θεσσαλίας με το παιδικό και την περίοδο 2012-13 την άνοδο με την Ακαδημία ΓΣΒ στην Α2 ΕΣΚΑΘ.

Η πρόσληψη του Ανδρέα Τσιριγωτάκη πραγματοποιήθηκε, ύστερα από προσωπική εισήγηση του υπεύθυνου ακαδημιών της Α.Ε.Κ., Νίκο Αποστολίδη. Ο κ. Αποστολίδης είχε συνεργαστεί στον Α.Σ. Πέρα Αθηνών με τον coach, ενώ ήταν και καθηγητής του στο ΤΕΦΑΑ.
Καλωσορίζουμε τον Ανδρέα Τσιριγωτάκη στο σωματείο μας, με την σιγουριά πως θα πετύχει και με τη βοήθειά του, θα υλοποιήσουμε το σχέδιο που έχουμε θέσει. Του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και επιτυχίες με την ομάδα μας, τη Νίκη Βόλου.

Εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου