ΤΟΠΙΚΟ

Εξαιρετική εμφάνιση του ΝΟΒΑ

εξαιρετική-εμφάνιση-του-νοβα-444943

Δύο χρυσά, ένα αργυρό και τέσσερα χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι κωπηλάτες στην Καστοριά

Την περασμένη Κυριακή 28-6-2015 πραγματοποιήθηκαν στη λίμνη της Καστοριάς, Διασυλλογικοί Αγώνες Κωπηλασίας, «εις τιμήν των Αποδήμων Μαυροβίνων» από τον Ν.Ο. Μαυροχωρίου.

Ο ΝΟΒ-Α συμμετείχε με 19 αθλητές-τριες, οι οποίοι κατάφεραν μέσα από αυτούς τους αγώνες, που αποτέλεσαν εμπειρία για μελλοντικές συμμετοχές τους, μια εξαιρετική εμφάνιση κατακτώντας 7 συνολικά μετάλλια σε 8 αγωνίσματα που έλαβαν μέρος. Μέσα από αυτή την πολύ ικανοποιητική παρουσία, φαίνεται η σωστή και μεθοδική δουλειά του προπονητικού τιμ του Συλλόγου, που κρατά το επίπεδο των αθλητών του πολύ υψηλά, κατά τα τελευταία χρόνια. Υπήρξε συμμετοχή πολύ μικρών ηλικιακά αθλητών, γεννημένοι τα έτη 2001-2002 ακόμη και 2003, οι οποίοι λάμβαναν μέρος για πρώτη φορά σε κωπηλατικούς αγώνες. Ολοι σχεδόν οι αθλητές κατέκτησαν κύπελλα και μετάλλια, αναλυτικότερα τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ:

Νόνη Ισμήνη (2002) στο σκιφ κορασίδων

Δεμελή Ευαγγελία στο σκιφ κορασίδων

ΑΡΓΥΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

Γκαραγκούνης Κων/νος – Αργύρης Μάριος, στο διπλό σκιφ παίδων

ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

Καραγιάννης Αστέριος(2001)- Παρασκευάς Γεώργιος- Μακρόπουλος Βασίλης- Καραδέμητρος Δημήτρης(2001), στην τετράκωπο χωρίς πηδαλιούχο παίδων

Ζούζουλα Γεωργία(2001)- Παπανικολοπούλου Ελένη(2001), στο διπλό σκιφ κορασίδων

Μπρουσοβάνας Αλέξανδρος(2003)- Παπαγιαννόπουλος Αθανάσιος (2003)- Τριχιάς Παναγιώτης (2003) –Τριχιάς Βησσαρίωνας(2003), στο τετραπλό σκιφ παίδων αρχαρίων

Τζώρτζης Χρήστος –Μιχαήλ (2002), στο σκιφ παίδων αρχαρίων

4Η ΘΕΣΗ

Τόκα Ειρήνη-Ιωαννίδη Ευγενία-Κωστάκη Αγγελική-Μιχαήλ Ηλιάνα, στο τετραπλό σκιφ νεανίδων

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία και η φιλοξενία ήταν άριστη.

Την αποστολή συνόδευσε ο έφορος του τμήματος κ. Δεμελής Γιώργος.

Στην Καστοριά βρίσκονται και συνεχίζουν το κοινόβιο με την Εθνική ομάδα και οι κωπηλάτες του ΝΟΒ-Α ,Λεμονάς Κων/νος, Δεμελής Νικόλαος και Βόντζου Αναστασία, που αισιοδοξούν σε μια συμμετοχή τους με εθνικό πλήρωμα,στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος κ. Χρήστος Γεροβασίλης και τα μέλη του Δ.Σ. του ΝΟΒ-Α, εύχονται καλή επιτυχία στην προσπάθειά τους και εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους κωπηλάτες-τριες, τους προπονητές και την εφορία του τμήματος, για τις παραπάνω επιτυχίες τους και τους εύχονται καλή συνέχεια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου