ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πρώτο φιλικό για τους… νέους

πρώτο-φιλικό-για-τους-νέους-498095

Σήμερα στις 6 μ.μ. με Μαγνησιακό, συνέχεια των δοκιμών για Λεωνίδα Μπίλη

Το πρώτο τους φιλικό αγώνα θα δώσουν σήμερα οι προς επιλογή ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου με αντίπαλο την ομάδα του Μαγνησιακού στο γήπεδο της Αγίας Αννας στις 6 το απόγευμα.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο Λεωνίδας Μπίλης με τους συνεργάτες του δίνουν συνέχεια στις δοκιμές και μετά από μία ακόμη χθεσινή προπόνηση, θα τεστάρουν σήμερα τις δυνάμεις τους απέναντι στην ομάδα του Μαγνησιακού που έχει προπονητή το Βασίλη Πανόπουλο.

Οι προπονήσεις για τους παίκτες προς επιλογή θα συνεχιστούν και αύριο Πέμπτη το πρωί (9π.μ.), ενώ το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί προπόνηση και για την ομάδα Παίδων (γεν. 2000) του συλλόγου υπό την επίβλεψη του κ. Μπίλη και όλου του επιτελείου της ομάδας. Ολες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στα γήπεδα της Ακαδημίας Αγίας Αννας. «Η διαδικασία ελέγχου των δεξιοτήτων των ποδοσφαιριστών που θα επανδρώσουν την ομάδα συνεχίζεται με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα», αναφέρει σχετικά η ανακοίνωση των κυανόλευκων.

Εναρξη συνεργασίας με εταιρεία αθλητικών ειδών

Από τη Νίκη Βόλου ανακοινώθηκε η συνεργασία με εταιρεία αθλητικών ειδών η οποία θα ντύσει την ομάδα για την ερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν. Αναλυτικά: «Ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας της Νίκης Βόλου με γνωστή και ανερχόμενη εταιρεία αθλητικών ειδών. Μέσα από αυτή τη συνεργασία εξασφαλίζονται για την ομάδα μας η πολύ καλή ποιότητα, αλλά και η ωραία εμφάνιση. Τα προϊόντα που έχουν επιλεγεί αφορούν σε όλα τα τμήματα ποδοσφαίρου του Συλλόγου. Το πρωτοποριακό είναι ότι αυτά θα είναι στη διάθεση της ομάδας στις 10 Ιουνίου, έναν και πλέον μήνα πριν από την έναρξη της προετοιμασίας. Η προσπάθεια για την οργάνωση του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα συνεχίζεται με σταθερά βήματα».

Κάλεσμα προς τους επιχειρηματίες

Κάλεσμα προς τον επιχειρηματικό κόσμο να στηρίξει οικονομικά μέσω χορηγιών τη νέα προσπάθεια της Νίκης Βόλου, απευθύνει με ανακοίνωσή της η Επιτροπή ποδοσφαίρου των κυανόλευκων, ζητώντας… την απαραίτητη ώθηση.

Στην ανακοίνωσή της η επιτροπή ποδοσφαίρου αναφέρει: «Η επανεκκίνηση του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης Βόλου από τη Γ’ Εθνική κατηγορία είναι γεγονός. Μία νέα, οργανωμένη και με αρκετές φιλοδοξίες προσπάθεια έχει ήδη ξεκινήσει, με στόχο η ομάδα μας, η ιστορική Νίκη Βόλου να κάνει εκ νέου αισθητή την παρουσία της στο ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Η οργάνωση, η ειλικρίνεια, η αμεσότητα και οι όσο το δυνατόν ευνοϊκότερες παροχές προς τους επιχειρηματίες που θα θελήσουν να στηρίξουν το όλο εγχείρημα, αποτελούν κανόνες αδιαπραγμάτευτους για το σύλλογο και τη διοίκηση αυτού. Σε συνεργασία με την εταιρεία FreelProductions δημιουργήσαμε ελκυστικά και προσιτά χορηγικά πακέτα για τις επιχειρήσεις που θα θελήσουν να στηρίξουν τη νέα αυτή αρχή.

Η συμμετοχή σας θα δώσει την απαραίτητη ώθηση στην προσπάθειά μας και συνάμα τη δυνατότητα στην επιχείρησή σας, να παρουσιαστεί, να προβληθεί και να αναδείξει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της με σύγχρονες μεθόδους, όπως επιτάσσουν πλέον οι κανόνες της αγοράς και της διαφήμισης. Εσείς, θα μείνετε απ’ έξω;

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Υπεύθυνη Εμπορικού Τμήματος και Δημ. Σχέσεων: Σελανίκη Βάσω

Εμπορική Διεύθυνση &Marketing: Τηλ. 693 660 7402 & 2421 10 1156

Email: [email protected]».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου