ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ανοιγμα προς τους επιχειρηματίες

ανοιγμα-προς-τους-επιχειρηματίες-503773

Προκειμένου να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια της Νίκης Βόλου

Κάλεσμα προς τον επιχειρηματικό κόσμο να στηρίξει οικονομικά μέσω χορηγιών τη νέα προσπάθεια της Νίκης Βόλου, απευθύνει με ανακοίνωσή της η Επιτροπή ποδοσφαίρου των κυανόλευκων, ζητώντας… την απαραίτητη ώθηση.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Στην προσπάθεια που καταβάλει η νέα διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος των κυανόλευκων και μετά την ανακοίνωση για τις προεγγραφές των εισιτηρίων διαρκείας, οι κυανόλευκοι αναζητούν τη στήριξη των επιχειρήσεων της πόλης του Βόλου και όχι μόνο, βάζοντας στο παιχνίδι ελκυστικά και προσιτά χορηγικά πακέτα.

Στην ανακοίνωσή της η επιτροπή ποδοσφαίρου αναφέρει: «Η επανεκκίνηση του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης Βόλου από τη Γ’ Εθνική κατηγορία είναι γεγονός. Μία νέα, οργανωμένη και με αρκετές φιλοδοξίες προσπάθεια έχει ήδη ξεκινήσει, με στόχο η ομάδα μας, η ιστορική Νίκη Βόλου να κάνει εκ νέου αισθητή την παρουσία της στο ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Η οργάνωση, η ειλικρίνεια, η αμεσότητα και οι όσο το δυνατόν ευνοϊκότερες παροχές προς τους επιχειρηματίες που θα θελήσουν να στηρίξουν το όλο εγχείρημα, αποτελούν κανόνες αδιαπραγμάτευτους για το σύλλογο και τη διοίκηση αυτού. Σε συνεργασία με την εταιρεία FreelProductions δημιουργήσαμε ελκυστικά και προσιτά χορηγικά πακέτα για τις επιχειρήσεις που θα θελήσουν να στηρίξουν τη νέα αυτή αρχή.

Η συμμετοχή σας θα δώσει την απαραίτητη ώθηση στην προσπάθειά μας και συνάμα τη δυνατότητα στην επιχείρησή σας, να παρουσιαστεί, να προβληθεί και να αναδείξει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της με σύγχρονες μεθόδους, όπως επιτάσσουν πλέον οι κανόνες της αγοράς και της διαφήμισης.

Εσείς, θα μείνετε απ’ έξω;

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Υπεύθυνη Εμπορικού Τμήματος και Δημ. Σχέσεων: Σελανίκη Βάσω

Εμπορική Διεύθυνση &Marketing: Τηλ. 693 660 7402 & 2421 10 1156

Email: [email protected]».

Επιστροφή από βδομάδα…

Την επόμενη εβδομάδα θα επιστρέψουν και πάλι στις προπονήσεις, όσοι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν και το περασμένο διήμερο, στα δοκιμαστικά τεστ των κυανόλευκων, υπό τις οδηγίες του Λεωνίδα Μπίλη και των συνεργατών του. Μάλιστα αναμένεται να δοθεί και φιλικός αγώνας την ερχόμενη Τετάρτη, δίχως ακόμη να έχει γίνει γνωστός ο αντίπαλος αλλά και το γήπεδο.

Σε ανακοίνωσή της η Νίκη Βόλου αναφέρει:

«Ολοκληρώθηκε το διήμερο προπονήσεων των επιλεγμένων ποδοσφαιριστών για τη Νίκη.

Ο προπονητής της ομάδας κ. Μπίλης πέρασε από διάφορα τεστ και ειδικές δοκιμασίες τους παίκτες και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν την άλλη εβδομάδα, με προπόνηση την Τρίτη 26/05, φιλικό αγώνα την Τετάρτη 27/05 και με προπόνηση της ομάδας Παίδων την Πέμπτη 28/05/2015. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα».

Φινάλε τίτλου με Αγία Παρασκευή

Φινάλε με αντίπαλο την Αγία Παρασκευή θα έχει σήμερα η ομάδα Τζούνιορ της Νίκης Βόλου, η οποία με νίκη κατακτά και την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα των γεννηθέντων το 2004. Συγκεκριμένα η ομάδα του Κυριάκου Κοκκινάκη στην τελευταία αγωνιστική για το Πρωτάθλημα Ακαδημιών της ΕΠΣΘ θα φιλοξενήσει σήμερα Σάββατο στις 11:30π.μ. την ομάδα της Αγίας Παρασκευής στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδας.

Η Βαθμολογία

Θ. Ομάδα Αγ. Ν-Ι-Η Β.

1.Ολυμπιακός Βόλου (2) 12 9-1-2 28

2.Νίκη Βόλου 11 8-2-1 26

3. Αγία Παρασκευή (2) 11 6-1-4 19

4.ΑΕΒΔ 11 5-1-5 16

5.Ερμής 11 5-0-6 15

6. Ρήγας Φεραίος 11 2-2-7 8

7. Αθλος Αλμυρού 11 0-1-10 1

Προεγγραφές για τα διαρκείας της Νίκης

Ανακοινώθηκαν από τη Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2015-16, ενώ οι προεγγραφές ξεκίνησαν με μότο το «συμμετέχω ενεργά – στηρίζω την προσπάθεια». Αναλυτικά:

«Από την Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου ανακοινώνονται οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2015-16 για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας.

1) Συνδέσμων / Ευπαθών ομάδων / Παιδικά (άνω των 12 ετών) 70 ευρώ

Πρόσβαση στη Θύρα 3 και στην κερκίδα της Μαιάνδρου.

2) Σκεπαστή (κέντρο V.I.P.) 250 ευρώ

3) Σκεπαστή (δεξιά και αριστερά των V.I.P.) 150 ευρώ

4) Σκεπαστή κερκίδα (άκρα) 120 ευρώ

5) Οικογενειακά 200 ευρώ

Πρόσβαση στη Θύρα 3 και στην κερκίδα της Μαιάνδρου

*Τα εισιτήρια διαρκείας δεν θα ισχύουν για τους φιλικούς αγώνες της ομάδας.

Οι προεγγραφές άρχισαν. Οι φίλοι της ομάδας μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, συμπληρώνοντας σχετικό έντυπο στους Συνδέσμους οπαδών, αλλά και στα γραφεία της Ερασιτεχνικής, Μαιάνδρου 14 Ν. Ιωνία και ώρες 19:00-21:00 (τηλ. επικοινωνίας 24210-60320). Συμμετέχω ενεργά – Στηρίζω την προσπάθεια».

Διαρκείας σε Αλμυρό και Θεσσαλονίκη

Από τη Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του συλλόγου ανακοινώνεται ότι οι φίλοι της ομάδας που διαμένουν στη Θεσσαλονίκη μπορούν να κάνουν αίτηση προεγγραφής, για να αποκτήσουν εισιτήριο διαρκείας ενόψει της νέας χρονιάς, μπορούν να απευθύνονται στην εταιρεία Αδελφών Ξάνθη, στο τέρμα της οδού Ολύμπου στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Τηλ. επικοινωνίας 2310544523. Επίσης, όσοι φίλαθλοι της ομάδας στην επαρχία Αλμυρού επιθυμούν να κάνουν προεγγραφή, μπορούν να απευθύνονται στο Κρεοπωλείο «Ο ΣΤΕΛΙΟΣ» στην οδό Βασ. Κωνσταντίνου στον Αλμυρό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου