ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σκέψεις… για τη συνέχεια

σκέψεις-για-τη-συνέχεια-503782

Ο Ολυμπιακός Βόλου παίζει τη Δευτέρα με τον Απόλλωνα, αγωνιά όμως για το μέλλον του

Στις σκέψεις για τη συνέχεια στρέφεται το ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό Βόλου που αγωνίζεται την ερχόμενη Δευτέρα στις 6 μ.μ. με τον Απόλλωνα και παράλληλα αγωνιά για το μέλλον του και την επομένη μέρα περιμένοντας λύσεις…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Αυτό που πλέον απασχολεί τον κόσμο του Ολυμπιακού είναι κυρίως τα οικονομικά προβλήματα που βάζουν φρένο στο να υπάρξει συνέχεια με την ίδια διοίκηση, αν κάτι δεν αλλάξει προς το καλύτερο φυσικά…

Γιώργος Βαρούτσικος και Γιώργος Τόρης βλέποντας αδιέξοδο στο να βοηθηθούν οικονομικά από άλλους παράγοντες ετοιμάζουν -όπως έχουν προαναγγείλει -την αποχώρησή τους, αλλά συνεχίζουν να προσπαθούν να μειώσουν το οικονομικό «κενό» της ομάδας… αλλά και να πάρουν άδεια για την επόμενη σεζόν.

Ακόμη πάντως κι αυτό να μην γίνει, οι άνθρωποι της ομάδας τονίζουν ότι δεν θα έρθει και καταστροφή χωρίς την άδεια, καθώς υπάρχουν πολλές ομάδες στο παρελθόν που πέτυχαν το στόχο τους έστω κι αν είχαν περιορισμό μεταγραφών.

Ενώ το πιο δυσάρεστο σενάριο που «ακούγεται» είναι ακόμη και η παρακάτω κατηγορία, άλλη μια σκέψη που υπάρχει για οικονομική ανάσα αφορά στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ με την ΑΕΚ, ώστε αυτό να γίνει σε άλλο γήπεδο για εισπρακτική επιτυχία.

Αγωνιστικά πάντως χωρίς τον Στάθη Ρόκα θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός Βόλου στα δύο προσεχή παιχνίδια των πλέι οφ, με Απόλλωνα Σμύρνης (εντός) και Ηρακλή (εκτός έδρας). Ο έμπειρος μέσος συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει ποινή δύο αγωνιστικών. Η τεχνική ηγεσία αποφάσισε ο Ρόκας να λείψει από τα παιχνίδια που ακολουθούν άμεσα, τη στιγμή μάλιστα που αντιμετωπίζει και πρόβλημα τραυματισμού.

Ετσι, ο Ρόκας καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα επιστρέψει και πάλι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας στο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής με τη Λάρισα στο Αλκαζάρ, ενώ για τη Δευτέρα υπάρχει περίπτωση επιστροφής του Νικολιά και σίγουρη απουσία του Μπεριάν.

Τα εισιτήρια με Απόλλωνα

Στην κυκλοφορία τέθηκαν από χθες Παρασκευή τα εισιτήρια του αγώνα για την 6η αγωνιστική των Playoff της Football League ΟΠΑΠ, Ολυμπιακός Βόλου – Απόλλων Σμύρνης που θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ Βόλου την ερχόμενη Δευτέρα 25/5/2015 στις 6.00 μ.μ.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους στα εξής σημεία:

• Γραφεία & Μπουτίκ Ολυμπιακός Βόλου, ΕΑΚ Βόλου, Βόλος

• Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΣΤΡΑΚΑ, Ιάσονος 99, Βόλος, 2421020720

• Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΒΛΑΧΑΒΑΣ, Αγίου Δημητρίου 19, Νέα Δημητριάδα, Βόλος, 2421053749

• Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ, Ελ. Βενιζέλου 80, Βόλος, 2421032110

• Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΒΟΥΛΓΑΡΗ, Πολυμέρη 13 (Εναντι Park Hotel), Βόλος, 2421033514

• Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΘΕΟΧΑΡΗΣ, Γ. Δήμου 170, 38222, Βόλος, 2421041951

• Λέσχη Austrian Boys, Αγίου Δημητρίου 17, Νέα Δημητριάδα, Βόλος

• Λέσχη Φίλων Ολυμπιακού Βόλου ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ, Οδυσσέα Μουντούλια 3, Βόλος, 6955630770.

Την Δευτέρα, ημέρα του αγώνα, τα εισιτήρια θα πωλούνται μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης στο ΕΑΚ Βόλου από την μπουτίκ, καθώς και από τα εκδοτήρια του Σταδίου.

Ωρες λειτουργίας της Μπουτίκ:

Σάββατο: 12.00 π.μ. – 5.00 μ.μ.

Δευτέρα: 12.00 π.μ. έως το τέλος της αναμέτρησης

Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα των Playoff της Football League Ολυμπιακός Βόλου – Απόλλων Σμύρνης έχουν ως εξής:

Θύρα 4 GOLD: 50€

Θύρα 4 VIP: 25€

Θύρες 1, 3 & 5: 10€

Γυναικεία & Ανέργων: 5€

Επίσης, διατίθενται εισιτήρια γυναικεία με γενική είσοδο 5 ευρώ, αποκλειστικά και μόνο από την μπουτίκ της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Για τον αγώνα με τον Απόλλων Σμύρνης όλα τα παιδιά έως και 15 ετών θα εισέλθουν στο γήπεδο δωρεάν.

Από τους συνδέσμους Φίλων Ολυμπιακού Βόλου Austrian Boys και ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ θα διατίθενται εισιτήρια αγώνα των 5 ευρώ αποκλειστικά για τη Θύρα 7 του ΕΑΚ.

Τέλος, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, όπως σε κάθε αγώνα έτσι και σε αυτόν με αντίπαλο τον Απόλλων Σμύρνης θα διαθέσει 100 εισιτήρια αγώνα για ανέργους με τιμή 5€. Οι δικαιούχοι μπορούν να τα προμηθευτούν με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας και της κάρτας ανεργίας από την μπουτίκ στης ΠΑΕ και μόνο.

Σήμερα οι Νέοι

Σήμερα στις 4.30 στο βοηθητικό του ΕΑΚ αγωνίζεται η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Βόλου για την 3η αγωνιστική της τελικής φάσης και θα υποδεχτεί τον Εθνικό Σερρών.

Οι Νέοι του Θωμά Μακρή μετρούν μία νίκη (2-1 την Καλλιθέα) και μία ήττα (4-0 στην Καλαμαριά).

Τα σημερινά ματς είναι :

11.00: ΑΕΚ-Καλαμαριά: Χαλδαίος, Μαχαίρας, Τσολακίδης (Αθηνών)

16.30: Ολυμπιακός Βόλου-Εθνικός Σερρών: Βλιώρας, Τσάπραζης, Νίκζας (Λάρισας).

Ρεπό: Καλλιθέα

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου