ΤΟΠΙΚΟ

Ακόμη πιο ψηλά ο Νικόμαχος

ακόμη-πιο-ψηλά-ο-νικόμαχος-531969

Για άλλη μια χρονιά ο Βολιώτικος σύλλογος Ταε κβον ντο, Νικόμαχος, παραμένει σταθερός σε επιτυχίες σε πανελλήνιο επίπεδο. Μετά τις διακρίσεις στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών, έρχεται να σαρώσει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων που έγινε στη Χαλκίδα στις 2-3 Μαΐου 2015. Ενα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο φέρνει τον σύλλογο ως όγδοο καλύτερο στην Ελλάδα.

Στο πρωτάθλημα αυτό συμμετείχαν 550 αθλητές από 162 σωματεία όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις στο διαδίκτυο και ο Νικόμαχος, κατάφερε να τερματίσει στις πρώτες θέσεις της γενικής κατάταξης.

Η αθλήτρια Γκαγιάννη Τάνια κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των -46 κιλών Νεανίδων και θα είναι μέλος της Εθνικής ομάδας που θα αγωνιστεί στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα γίνει τον Οκτώβριο. Η συγκεκριμένη αθλήτρια κατάφερε να κερδίσει όλους τους αντιπάλους της χωρίς να της πάρουν κανένα πόντο. Η αθλήτρια του Νικόμαχου έχει βάλει υψηλούς στόχους και σε συνεργασία με τους προπονητές της Τόρη Δημήτριο και Τόρη Παύλο προγραμματίζουν για το μέλλον. Η αθλήτρια Βογιατζή Αγγελική κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, χάνοντας στον ημιτελικό για λίγο από την αθλήτρια που τελικά κέρδισε το χρυσό μετάλλιο. Η απόδοσή της ήταν πολύ καλή αλλά μια άτυχη στιγμή ήταν αρκετή για να μην προχωρήσει.

Πολλά συγχαρητήρια στους προπονητές του συλλόγου Τόρη Δημήτριο και Παύλο για τις επιτυχίες αυτές που ανεβάζουν το βολιώτικο Ταε κβον ντο σε υψηλό επίπεδο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου