ΤΟΠΙΚΟ

Σάρωσε ο Πολυνίκης Βόλου στη Λάρισα

σάρωσε-ο-πολυνίκης-βόλου-στη-λάρισα-537566

Με 15μετάλλια και πλούσια εμπειρία επέστρεψαν οι αθλητές του Α.Σ. ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ από το «ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΡΑΤΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ», που διεξήχθη την Κυριακή 26 Απριλίου στο κλειστό στάδιο Νεάπολης (ΕΑΚ) στη Λάρισα υπό την αιγίδα της ΕΛ.Ο.Κ.

Η διοργάνωση συγκέντρωσε πολλούς αθλητές, δίνοντάς τους την ευκαιρία να δοκιμαστούν σε αγώνες ΚΑΤΑ και KUMITE. Για τους περισσότερους από τους αθλητές του συλλόγου μας, οι αγώνες αυτοί αποτέλεσαν το βάπτισμα, καθώς ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχαν σε μια διοργάνωση. Η συγκομιδή των μεταλλίων ήταν απόλυτα ικανοποιητική για τους προπονητές και φυσικά για τους ίδιους τους αθλητές, καθώς και οι 15 καρατέκα που έλαβαν μέρος στο κύπελλο κατάφεραν να διακριθούν και να ανέβουν στο βάθρο. Πιο συγκεκριμένα.

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι αθλητές:

ΑναγνώστουΣάββας

Κασανδρινός Απόστολος

Φώτου Χαρίκλεια

Ευαγγελάκη Κωνσταντίνα

Αργυρό μετάλλιο κατέκτησαν οι αθλητές:

Μπουντούρης Κέρσο

Γιαλαμάς Κυρίτση

Κόυκιος Φοίβος

Τίτσιας Χρήστος

Καστόρας Αθανάσιος

Βλαχογιάννη Αποστολία

Βλαχογιάννης Στυλιανός

Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι αθλητές:

Ζηργανός Αριστοτέλης

Γιαλαμά Μαρία

Καλαμβοκάς Νικόλαος

Σακαβάλα Αναστασία

Ο Α.Σ. Πολυνίκης Βόλου είναι ο μοναδικός σύλλογος στο Βόλο που διδάσκει SHOTOKANKARATE. Η προετοιμασία των αθλητών έγινε υπό την επίβλεψη του προέδρου του συλλόγου κ. Παπαδημητρίου Ιωάννη, του προπονητού Άγγελου Κορομιλή και την αγωνιστική επίβλεψη της Ελένης (Νέλη) Κόκοβα.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που συμβάλλουν με όποιο τρόπο μπορούν στην προσπάθεια, αλλά και σε κάποιους πολίτες που με την ευγενή χορηγία τους μας θυμίζουν πως υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που ωθούν τα νέα παιδιά στον αθλητισμό.

Διπλή επιτυχία

Ο Α.Σ. ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ την Κυριακή 26 Απριλίου έδινε παράλληλη παρουσία με τους αθλητές του τμήματος MUAY THAI στους προκριματικούς αγώνες της διοργάνωσης «scorpion night», που θα διεξαχθεί στις 23 Μαΐου στη Λάρισα.

Οι αθλητές του συλλόγου, υπό την καθοδήγηση του Σάκη Καραβάσιου και του Αντώνη Μπακομήτρου απέσπασαν μια νίκη και μία ήττα, κερδίζοντας όμως σημαντική εμπειρία. Πιο συγκεκριμένα ο Γιάννης Καραμίχαλος στην κατηγορία Κ1, κατάφερε να πάρει τη νίκη και μαζί την πρόκριση. Ο Ραφαήλ Αμυγδαλίτσης ηττήθηκε στον πρώτο του αγώνα στο στυλ του MUAY THAI. Και οι δύο αθλητές αγωνίστηκαν σε μια δύσκολη χρονική στιγμή, καθώς σε λιγότερες από 3 εβδομάδες εξετάζονται στις πανελλήνιες εξετάσεις. Ο Α.Σ. ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ εύχεται στους δύο αθλητές καλή επιτυχία.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου