ΤΟΠΙΚΟ

Σφράγισε την παραμονή και ο Ρήγας

σφράγισε-την-παραμονή-και-ο-ρήγας-547044

Στο γήπεδο του Βελεστίνου, το σφύριγμα της λήξης βρήκε την ομάδα του Ρήγα Φεραίου να πανηγυρίζει και μαθηματικά την παραμονή της στη Γ’ Εθνική, καθώς η λευκή ισοπαλία κόντρα στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής, αποδείχτηκε αρκετή για το συγκρότημα του Λάκη Μπακάλη για την επίτευξη του στόχου.

Ρεπορτάζ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΖΑΦΛΕΡΗΣ

Ο αγώνας

Η αναμέτρηση είχε λιγοστές καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες, με το Ρήγα να ελέγχει απόλυτα το ρυθμό και να απειλείται ελάχιστα από την ομάδα του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Στο πρώτο ημίχρονο οι Βελεστινιώτες είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπορούσαν εύκολα να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων. Στο 20’ το σουτ του Ραπτόπουλου για τον Αχιλλέα πέρασε άουτ, ενώ στο 24’ οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πολύ κοντά στο 1-0, αλλά το σουτ του Γουτούλη απομάκρυνε δύσκολα ο Αλεξανδράτος. Μετά το ημίωρο, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με αποτέλεσμα να κυριαρχήσουν οι δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου και να μην σημειωθούν αξιόλογες φάσεις μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου. Στην επανάληψη, η εικόνα στην αναμέτρηση παρέμεινε ίδια, με τις δύο ομάδες να απειλούν ελάχιστα. Στο 50’, το σουτ του Μπίκα πέρασε άουτ, ενώ η τελευταία καλή στιγμή στην αναμέτρηση σημειώθηκε στο 85’, με τον Ναουμίδη να ανακόπτει με σωτήρια προβολή τον Καραχαλίδη, που ήταν έτοιμος να πετύχει το 0-1.

Μπακάλης: « Είχαμε το μέταλλο του νικητή για την επίτευξη του στόχου της παραμονής»

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής των κυανόλευκων Λάκης Μπακάλης δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ της ΔΕΥΤΕΡΑΣ: «Το σημερινό παιχνίδι ήταν μέτριο αγωνιστικά. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο και βασικός μας στόχος ήταν να ασφαλίσουμε το αμυντικό κομμάτι. Δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν μπορέσαμε να σημειώσουμε κάποιο τέρμα. Παρόλα αυτά, ο στόχος επιτεύχθηκε, καθώς ο βαθμός αυτός μας εξασφαλίζει και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την συνολική τους παρουσία. Έκαναν μια εξαιρετική χρονιά, έχοντας εξαιρετική αγωνιστική συμπεριφορά ειδικά στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Κάθε χρονιά είμαστε ακόμη καλύτεροι αγωνιστικά και πιο ώριμοι. Φέτος, τη διαφορά σε σχέση με τις δύο προηγούμενες χρονιές, ήταν ότι είχαμε το μέταλλο του νικητή».

ΡΗΓΑΣ: Κεφαλάς, Γούτσιος, Βουραζέρης, Σπαθής, Ναουμίδης , Αλεξίου, Χατζής (46’ Σιώμος), Κεμάλι, Μπίκας (58’ Γεωργατζής), Ζενούνι, Γουτούλης (72’ Μαλάκος).

ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Αλεξανδράτος, Καραγκούνης, Ραπτόπουλος, Δημητρίου, Δερμίσης, Δημητρουλόπουλος, Καθάριος (63’ Καραχαλίδης), Δαλαμήτρης, Μωυσίδης, Κοτσιαρίδης, Λάλας (72’ Κυραλίδης).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου