ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΒΟΛΟΣ 2004 ~ Στο μυαλό μονάχα η νίκη

βολοσ-2004-στο-μυαλό-μονάχα-η-νίκη-548399

Ακόμη ένα κρίσιμο παιχνίδι δίνει σήμερα ο Α.Σ. Βόλος 2004, που φιλοξενεί (3.30 μ.μ.) στο Βοηθητικό του ΕΑΚ την αδιάφορη βαθμολογικά Γλυφάδα, για την 16η αγωνιστική της Α’ Εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών και θέλει τη νίκη πάση θυσία στο εξ αναβολής παιχνίδι προκειμένου να εξακολουθήσει να ελπίζει για παραμονή στην κατηγορία.

Οι παίκτριες του Στάθη Χαντζή βρίσκονται στην προτελευταία θέση και κυνηγούν τον Αρη, που είναι στο +6, για να πετύχουν τη σωτηρία στις δύο τελευταίες αγωνιστικές με τον Εργοτέλη στην Κρήτη και επίσης στο νησί απέναντι στα Χανιά, ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα παίξει με τον ΠΑΟΚ εντός και με τη Γλυφάδα εκτός. Ο τεχνικός της βολιώτικης ομάδας δεν μπορεί να υπολογίζει στις Κέκου και Φωτεινή Οικονόμου λόγω τραυματισμού, ενώ επιστρέφει η αρχηγός Κατερίνα Τσιρδάνη, που είχε αποφασίσει να αποχωρήσει από τις ερυθρόλευκες.

Η αποστολή της ομάδας αποτελείται από τις παρακάτω παίκτριες: Νάση, Γουγούση, Σύρμου, Βέτσικα, Παπασακελλαρίου, Κόντου, Τσιρδάνη, Οικονόμου Μ., Γάτσιου, Λόγου, Πούλιου, Αβντόλι, Θεοδωροπούλου, Καλαμπουκά, Πάσχου, Γρηγοριάδη, Σταμοπούλου, Μπαλαμούτη. Διαιτητής ορίστηκε ο Λάμπρος Βλιώρας από τη Λάρισα, με βοηθούς τους Απόστολο Τσαπράζη και Γεώργιο Πατέτσο από την ίδια Ενωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου