ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αλαφούζος στο BBC: «Ο αποκλεισμός θα βοηθήσει την εγκληματική οργάνωση»

αλαφούζος-στο-bbc-ο-αποκλεισμός-θα-βοηθ-551226

Συνέντευξη στο ραδιόφωνο του BBC και στην εκπομπή «World Football» παραχώρησε την Παρασκευή ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος αναφέρθηκε στην καταστροφική επίδραση που μπορεί να έχει ενδεχόμενο Grexit του ελληνικού ποδοσφαίρου, λόγω του νέου αθλητικού νομοσχεδίου, ενώ τόνισε ότι αυτό θα βοηθήσει ακόμη και τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης για να ξεφύγουν από τις συνέπειες του νόμου.

Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δεν υπάρχει άλλος δρόμος πλην από αυτόν του συμβιβασμού. Η UEFA και η FIFA πρέπει να συζητήσουν το θέμα. Μέλη της ΕΠΟ κατηγορούνται για εγκληματικές δραστηριότητες και προφανώς υπάρχει πρόβλημα.

Αυτή η κατάσταση που επικρατεί είναι ντροπιαστική για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θεωρούμε ότι πρόκειται για σοβαρή κατάσταση. Αντί να βρουν λύση άμεσα, υπάρχουν αρκετοί που προσποιούνται πως όλα βαδίζουν καλά, ενώ στην πραγματικότητα συμβαίνει το αντίθετο».

Για το σενάριο αποκλεισμού των ελληνικών ομάδων είπε: «Θεωρώ πως τυχόν απομόνωση του ελληνικού ποδοσφαίρου από το Champions League και το Europa League, αλλά και ο αποκλεισμός των Εθνικών ομάδων, θα έχει καταστροφικές συνέπειες.

Νομίζω ότι τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και όσοι θέλουν να πετύχουν τον στόχο τους χωρίς να ακολουθούν τους νόμους θα είναι οι νικητές».

Newsroom ΔΟΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου