ΜΠΑΣΚΕΤ

Φιλανθρωπική γιορτή και βραβεύσεις

φιλανθρωπική-γιορτή-και-βραβεύσεις-551463

Αύριο Σάββατο θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση από το BC VOLOS

Το BC VOLOS αύριο Σάββατο 25-04-2015 διοργανώνει τη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ σε συνεργασία με την «ΠΙΣΤΗ» στο Filippou café. Στην εκδήλωση θα τιμηθούν οι ομάδες του συλλόγου που διακρίθηκαν στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ την φετινή περίοδο.

Η εφηβική ομάδα που κατέκτησε το εφηβικό πρωτάθλημα στο Νομό Μαγνησίας και έπαιξε στον ημιτελικό Θεσσαλίας, η ανδρική ομάδα που με νεαρούς παίκτες πέτυχε την παραμονή της στο μπαράζ με τον Απόλλωνα Καρδίτσας και η ομάδα των κορασίδων που και αυτή κατέκτησε το αντίστοιχο πρωτάθλημα και η γυναικεία ομάδα που με νεαρές παίκτριες τερμάτισε Τρίτη στο γυναικείο πρωτάθλημα.

Επίσης θα τιμηθεί για την μεγάλη προσφορά του στην καλαθοσφαίριση ο παλιός προπονητής Τάκης Παπουτσής που είχε οδηγήσει τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα Ελλάδας.

Η ομάδα του BC VOLOS για την ενίσχυση της «ΠΙΣΤΗΣ» έχει βγάλει και μια μικρή λαχειοφόρο με πολλά δώρα και όλα τα έσοδά της θα δοθούν στην «ΠΙΣΤΗ» που ασχολείται με παιδάκια με νεοπλασματικές ασθένειες .

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί ο Δήμαρχος Βόλου και οι αντιδήμαρχοι, καθώς και ο Περιφερειάρχης με τους αντιπεριφερειάρχες.

Από την ομάδα του BC VOLOS θα παρευρεθούν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες καθώς και οι γονείς και οι φίλοι της ομάδας.

Σε ανακοίνωση του BC VOLOS αναφέρεται: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλες τις επιχειρήσεις και τους ανθρώπους που πρόσφεραν τα δώρα για την λαχειοφόρο καθώς και το Λευτέρη Φιλίππου για την παραχώρηση της αίθουσας και για τη μεγάλη βοήθεια για την επιτυχία της γιορτής μας και φυσικά τους χορηγούς επικοινωνίας καθώς και το τυπογραφείο του κ. Σάμιου Αλέκου για την προσφορά των λαχνών για την κλήρωσή μας.

Σας περιμένουμε όλους αύριο Σάββατο 25-04-2015 το απόγευμα στο Filippou Café να βοηθήσουμε τα παιδάκια της «ΠΙΣΤΗΣ» και να δούμε τα πρόσωπά τους να χαμογελάνε».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου