ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καλή αρχή και βήμα – βήμα!

καλή-αρχή-και-βήμα-βήμα-551513

Ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει «διπλό» την Κυριακή με τον Απόλλωνα και συνέχεια… με τον κόσμο δίπλα του

Σε ετοιμότητα για καλό ξεκίνημα βρίσκεται ο Ολυμπιακός Βόλου που στην πρεμιέρα των πλέι οφ για την άνοδο, όπου μετέχει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, παίζει την Κυριακή με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη θέλοντας να πάρει το διπλό, όπως είχε κάνει και τις δύο προηγούμενες περιόδους στις πρώτες αγωνιστικές του μίνι πρωταθλήματος.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ειδικότερα, πρόπερσι είχε ξεκινήσει με νίκη στις 2/6/13 (Ηρακλής – Ολυμπιακός 0-1) και πέρσι πάλι ως φαβορί για άνοδο με τρίποντο στις 8/4/14 (Κέρκυρα – Ολυμπιακός 1-2), ενώ φέτος θέλει να ποντάρει σε νίκες, διάρκεια και σταθερότητα αλλά και στον κόσμο …επιζητώντας καλύτερο φινάλε!

Οι ερυθρόλευκοι έχουν αρχίσει να μετρούν αντίστροφα για τη σέντρα και εμφανίζονται έτοιμοι να ξεκινήσουν με ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα τους δώσει τη δυνατότητα να αρχίσουν την ανατροπή της κατάστασης και να δώσουν με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία το κρίσιμο ματς με τον Ηρακλή στο ΕΑΚ στη συνέχεια από το οποίο θα κριθούν πολλά.

Ο Ολυμπιακός Βόλου θα αγωνιστεί στην πρεμιέρα σε μία από τις δύο αήττητες έδρες του πρωταθλήματος και απέναντι σε μία από τις καλύτερες άμυνες της κατηγορίας. H Ριζούπολη πάντως και το αήττητο που διατηρεί εκεί ο Απόλλων Σμύρνης, αποτελεί πρόκληση για τους ερυθρόλευκους… που μπορεί να είναι διαφορετικοί από άλλες χρονιές αλλά στις τελευταίες συναντήσεις με τον Απόλλωνα κέρδισαν και συγκεκριμένα στις 15/5/13: Απόλλων – Ολυμπιακός 0-1 και στις 27/1/13: Ολυμπιακός – Απόλλων 3-0).

Κίνηση στα διαρκείας

Εδώ και αρκετό καιρό έχουν κυκλοφορήσει τα εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού Βόλου για τα πλέι οφ της Football League, ωστόσο στον Ολυμπιακό ελπίζουν πως η κίνηση τις προσεχείς μέρες θα αυξηθεί, πολύ δε περισσότερο, αν οι «ερυθρόλευκοι» ξεκινήσουν με νίκη τα πλέι οφ. Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα δώσει το πρώτο παιχνίδι έδρας για τα πλέι οφ την 2η αγωνιστική (με τον Ηρακλή), δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους της ομάδας να προμηθευτούν κάρτες διαρκείας για τους πέντε αγώνες έδρας μέχρι το Σάββατο 2 Μαΐου.

Οι τιμές στα διαρκείας έχουν ως εξής:

Gold: 200 ευρώ ανανέωση.

VIP: 80 ευρώ ανανέωση, 100 ευρώ νέο.

Special: 50 ευρώ ανανέωση, 60 ευρώ νέο.

Red: 40 ευρώ ανανέωση, 50 ευρώ νέο.

Fans: 20 ευρώ ανανέωση.

Τα απλά εισιτήρια θα κοστίζουν ως εξής:

Με ΑΕΚ: 25 ευρώ τα VIP, 20 ευρώ οι θύρες 3-5 και 15 ευρώ η θύρα 1.

Με Ηρακλή: 25 ευρώ τα VIP, 15 ευρώ οι θύρες 3-5 και 15 ευρώ η θύρα 1.

Με ΑΕΛ: 25 ευρώ τα VIP, 15 ευρώ οι θύρες 3-5 και 10 ευρώ η θύρα 1.

Με Απόλλωνα Σμ. Παναχαϊκή: 25 ευρώ τα VIP, 10 ευρώ οι θύρες 3-5 και 10 ευρώ η θύρα 1.

Οι γυναίκες θα έχουν έκπτωση 50%, ενώ παιδιά έως 15 ετών θα μπαίνουν δωρεάν.

Επίσης, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ενημερώνει ότι θα διαθέτει 100 εισιτήρια για κατόχους κάρτας ανεργίας στη τιμή των 5 ευρώ ανά αγώνα στη Θύρα 1.

Τέλος, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου τονίζει ότι οι ανανεώσεις και οι αγορές των καρτών διαρκείας θα γίνονται αυστηρά και μόνο από τα γραφεία της ΠΑΕ στο ΕΑΚ Βόλου με την καταβολή μετρητών (όχι δόσεις). Οι ώρες λειτουργίας των γραφείων διαμορφώνονται ως εξής: Δευτέρα έως Παρασκευή: 10.00 π.μ. έως 8.00 μ.μ. Σάββατο: 10.00 π.μ. έως 2μ.μ.

Με Μπεριάν στη Ριζούπολη

Τελικά διαθέσιμος για την πρεμιέρα των πλέι οφ με τον Απόλλωνα Σμύρνης θα είναι ο Χερόν Μπεριάν. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού Βόλου έχει συμπεριληφθεί στους «εκλεκτούς» της Λιβερίας Κ23 για τα το ματς με την Γκάνα για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Ωστόσο, ο Μπεριάν έχει εκφράσει την επιθυμία του να μην ενσωματωθεί στην Εθνική του ομάδα και να παραμείνει στην Ελλάδα.

Κατατέθηκε λοιπόν το σχετικό αίτημα στην Ομοσπονδία της Λιβερίας και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μπεριάν όχι όμως και στον τιμωρημένο Θέο, ενώ αμφίβολος παραμένει ο Στάθης Ρόκας.

Tηλεοπτικό

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής των playoff ανακοίνωσε το συνδρομητικό κανάλι του ΟΤΕ TV. Το αγώνα ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Ολυμπιακός Βόλου θα μεταδώσει OTE Sport 2. Ολοι οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 6.00 το απόγευμα της Κυριακής (26/4).

Αναλυτικά:

Κυριακή 26 Απριλίου

Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός Βόλου (18:00 OTE Sport 2)

Ηρακλής Θ. – ΑΕΚ (18:00 OTE Sport 4)

Παναχαϊκή – ΑΕΛ (18:00 OTE Sport 5)

Ανακοίνωση ΣΦΟΒ

«Την Κυριακή ξεκινάει το μίνι πρωτάθλημα των πλέι-οφ. Πάμε με αισιοδοξία και φιλοδοξίες να «κλέψουμε» τη μία από τις δύο θέσεις.

Μπορεί να υπάρχει ντεζαβαντάζ βαθμών αλλά υπάρχουν στο ποδόσφαιρο και οι ανατροπές αρκεί να το πιστέψουνε κυρίως οι παίκτες μας για να κάνουνε τη μεγάλη υπέρβαση όπως έκαναν και στον Β΄ γύρο του κανονικού πρωταθλήματος. Θυμίζουμε ότι στο Β΄ γύρο η ομάδα μας είχε την ίδια συγκομιδή βαθμών με τον πρωτοπόρο Ηρακλή και καλύτερο συντελεστή τερμάτων. Προσπεράσαμε μία Λαμία που ήταν μπροστά με 12 βαθμούς καθώς και τις Λάρισα, Ζάκυνθο που είχανε 6 βαθμούς περισσότερους.

Μπορεί να έχουμε το μικρότερο μπάτζετ από όλες τις άλλες ομάδες των πλέι-οφ, αλλά το κύρος, το όνομα και ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι αυτά που μας δίνουνε ελπίδα και ώθηση.

Εμείς καλούμε όλον τον κόσμο να στηρίξει και να δώσει δυναμικό παρών σ’ όλα τα παιχνίδια.

Ο ΣΦΟΒ στο κέντρο της Ανατολικής Κερκίδας θα δημιουργήσει έναν δυνατό πυρήνα βοηθώντας τους παίκτες μας για νικηφόρα αποτελέσματα.

Τέλος, καταδικάζουμε τον κάθε εμπνευστή της προχθεσινής συγκέντρωσης με θέμα τη συγχώνευση των ομάδων. Ο κ. Τόρης μας κάλυψε απόλυτα και δεν θα επιχειρηματολογήσουμε περαιτέρω αφού δεν υπάρχει ούτε ένας φίλαθλος και οπαδός στο Βόλο και στη Ν. Ιωνία που να θέλουνε τη συγχώνευση.

Κανείς δε θα λεηλατήσει το όνομα και την ιστορία του Ολυμπιακού.

Αν δεν γινότανε τα μεταγραφικά και προπονητικά εγκλήματα από το 2011 και μετά ο Ολυμπιακός μας θα ήτανε από πέρυσι ξανά στην Super League και θα μεγαλουργούσε και δεν θα είχε καμία ανάγκη από συγχωνεύσεις και συνενώσεις και δεν θα ξεζουμίζονταν Πρόεδροι και παράγοντες».

Η Διοίκηση του ΣΦΟΒ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου