ΒΟΛΕΪ

Με Γ.Σ. Αλμυρού το Final 4 κορασίδων βόλεϊ

με-γ-σ-αλμυρού-το-final-4-κορασίδων-βόλεϊ-564978

Θα πραγματοποιηθεί από σήμερα έως την Κυριακή στα Τρίκαλα

Με τη συμμετοχή και του Γ.Σ. Αλμυρού θα διεξαχθεί στα Τρίκαλα και στο Δημοτικό Κλειστό (Κατσιμίδου) το Final 4 κορασίδων της Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας από σήμερα έως την Κυριακή 19 Απριλίου, με συνδιοργανωτές, την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, το Δήμο Τρικκαίων, την ΕΣΠΕΚΕΛ και τον Ασκληπιό Τρικάλων.

Μετά τον μαραθώνιο του πρωταθλήματος που ξεκίνησε στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου με την συμμετοχή 32 ομάδων και τους 2 νοκ-άουτ αγώνες για την φάση των 16 και τη φάση των 8, προέκυψαν οι 4 φιναλίστ που θα διεκδικήσουν το Πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδας και συγχρόνως το εισιτήριο για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα..

Η ομάδα του Γ.Σ. Αλμυρού με προπονητή τον Περικλη Ξύδη πέρασε στις 4 καλύτερες ομάδες της Κεντρικής Ελλάδας αφού στο τελευταίο ματς στα Φάρσαλα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και νίκη με 3-1 σετ επί του Α.Ο. Σουφλαρίων και κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για το final 4.

Οι υπόλοιπες 3 ομάδες που μετέχουν στην τελική φάση για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας και την είσοδο στα προκριματικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος είναι οι Α.Σ. Ασκληπιός Τρικάλων, Α.Σ. Λοκρός Αταλάντης και Α.Ε. Λάρισας.

Μετά από κλήρωση στα γραφεία της ΕΣΠΕΚΕΛ καταρτίστηκε και το πρόγραμμα των αγώνων.

Σήμερα, Παρασκευή 17/4

17:00 Ε.Α. Λάρισας – Λοκρός Αταλάντης

19:00 Ασκληπιός – Γ.Σ. Αλμυρού

Αύριο, Σάββατο 18/4

16:00 Γ.Σ. Αλμυρού – Ε.Α. Λάρισας

18:00 Λοκρός Αταλάντης – Ασκληπιός

Κυριακή 19/4

15:00 Γ.Σ. Αλμυρού – Λοκρός Αταλάντης

17:00 Ασκληπιός – Ε.Α. Λάρισας

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου