ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Κέρδισαν το χειροκρότημα, παρά την ήττα οι μικροί

κέρδισαν-το-χειροκρότημα-παρά-την-ήττ-594727

Ακόμη ένα φιλικό τεστ έδωσαν χθες Κυριακή, οι μικροί της Νίκης Βόλου, στην οποία ηττήθηκαν με 2-0 από τη Δάφνη, παίζοντας στο Παντελής Μαγουλάς, ωστόσο κέρδισαν το ζεστό χειροκρότημα της κερκίδας.

Αρκετά ανεβασμένοι και με καλύτερη παρουσία σε σχέση με το περασμένο φιλικό απέναντι στον Τοξότη, οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου ικανοποίησαν με την απόδοσή τους, έστω κι αν το αποτέλεσμα δεν ήταν υπέρ τους. Στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι με τον Κώστα Μπράτσο στον πάγκο τους, οι κυανόλευκοι παρουσιάστηκαν ακόμη καλύτεροι και με περισσότερη διάθεση για ποδόσφαιρο, απείλησαν ουκ ολίγες φορές την αντίπαλη εστία.

Η ομάδα των Αγίων Αναργύρων ήταν εκείνη που ευτύχησε να ανοίξει το σκορ, αφού μόλις στο 1ο λεπτό και μετά από λάθος της άμυνας, ο Καρακάνας δέχθηκε την πάσα από το γύρισμα του Τσένα για να κάνει το 0-1.

Η συνέχεια ανήκε στους γηπεδούχους, με τον Βουρδάκη να σουτάρει στο 4’ και τον Γκλαβίνη να παίρνει το ριμπάουντ, αλλά ο τερματοφύλακας της Δάφνης, Χατζηβασιλείου, κατάφερε να μπλοκάρει. Επτά λεπτά αργότερα, σουτ του Κελεσίδη πέρασε άουτ, για να έρθει νέα χαμένη ευκαιρία με τον Γκλαβίνη, όταν από πάσα του Μπακογιάννη και μετά από εξαιρετική ενέργεια, ο Γκλαβίνης έχασε μοναδική ευκαιρία για να ισοφαρίσει. Από την μεριά τους οι φιλοξενούμενοι πάτησαν και πάλι περιοχή στο 28’, αλλά ο Πολυμερόπουλος δεν μπόρεσε να πιάσει όπως θα ήθελε το σουτ από καλή θέση, με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Στην τελευταία μεγάλη φάση του πρώτου μέρους, ο Τσιανάκας βγήκε σε θέση τετ α τετ έπειτα από μεταβίβαση του Βουρδάκη, αλλά το πλασέ του σταμάτησε ο Χατζηβασιλείου ξανά.

Στην επανάληψη οι αλλαγές ήταν αρκετές και για τις δύο ομάδες, που είχε ως συνέπεια να χαλάσει ο ρυθμός κυρίως των κυανόλευκων που πίεζαν στο πρώτο μέρος. Το τελικό 0-2 πέτυχε ο Παπαστεργίου για την ομάδα της Δάφνης, έπειτα από εξαιρετική ατομική προσπάθεια μετά από αντεπίθεση.

Μέχρι το φινάλε, η Νίκη προσπάθησε να φθάσει έστω στο γκολ της τιμής, αλλά το σουτ του Τσέργα πέρασε άουτ.

ΝΙΚΗ: Γρηγοριάδης (46’ Νταής, 69’ Πύλος), Στεργίου (60’ Χάνος), Τσέργας, Δημουλάς (46’ Αποστολίδης), Σφονδυλιάς, Κουτσαρνάκης (64’ Σιώμος), Βουρδάκης, Μπακογιάννης (77’ Χρηστίδης), Κελεσίδης (72’ Λαρίσης), Τσιανάκας (46’ Κουτσούκης), Γκλαβίνης (77’ Ηλ. Ρακής).

ΔΑΦΝΗ: Χατζηβασιλείου (75’ Καρμάλης), Χιώτης (75’ Αν. Βλιώρας), Φιλοσόγλου (75’ Τσιλιόπουλος), Λούκας, Τσάτσος, Γιούργας (45’ Αγγ. Βλιώρας), Παπαδόπουλος (79’ Γεωργίου), Παπαστεργίου (80’ Λουκάι), Πολυμερόπουλος, Τσένα, Καρακάνας (69’ Ανδρικός).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου