ΣΤΙΒΟΣ

Τερμάτισε πρώτη η Βολιώτισσα Αναστασία Καρακατσάνη

τερμάτισε-πρώτη-η-βολιώτισσα-αναστασ-595432

Περίπου 10.000 κόσμου γέμισε το κέντρο της Λάρισας χθες το πρωί για τον πρώτο φετινό αγώνα της σειράς Run Greece, με τους 3.600 από αυτούς να συμμετέχουν στα αγωνίσματά του.

Η Βολιώτισσα Αναστασία Καρακατσάνη ήταν η νικήτρια στις γυναίκες με ρεκόρ διαδρομής τερματίζοντας σε 35.04 και μάλιστα 5η στη γενική κατάταξη! Νικητής του αγώνα των 10χλμ ήταν ο Ιάσωνας Ιωαννίδης σε 32.39 που ξεχώρισε και αυτός εξ αρχής. Στα 5χλμ, η Αναστασία Μαρινάκου τερμάτισε πρώτη σε 17.49 με τη Ζωγραφάκη να ακολουθεί, ενώ στους άνδρες πρώτος ήταν ο Κώστας Μίγας, ανήμερα των γενεθλίων του, με 15.56 και κοντά του ο Λαρισαίος Δούικας.

Η Αναστασία Καρακατσάνη δήλωσε: «Ηταν ένας αγώνας μέρος της προετοιμασίας μου. Σίγουρα θα στηρίξω και άλλους αγώνες της WIND για τη σειρά Run Greece. Ηταν μια πολύ καλή διοργάνωση με πολύ κόσμο και ήταν θετικό το ότι φάνηκε να έχει πολύ περισσότερο από την προηγούμενη χρονιά».

Οπως κάθε χρόνο, έτρεξε ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός. Οι Θεσσαλοί έτρεξαν για καλό σκοπό, δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα, τονίζοντας ότι ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή στους φετινούς αγώνες Run Greece με τη συνδιοργάνωση του ΣΕΓΑΣ και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ενισχύοντας το Κέντρο Αμεσης Κοινωνικής Επέμβασης Θεσσαλίας του «Χαμόγελου του παιδιού».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου