ΤΟΠΙΚΟ

Βόλος αποκτά τον δικό του Ημιμαραθώνιο!

βόλος-αποκτά-τον-δικό-του-ημιμαραθώνι-595741

Ο 1ος Ημιμαραθώνιος Βόλου θα διεξαχθεί το Σάββατο 23 Μαΐου από τον ΔΟΕΠΑΠ -ΔΗΠΕΘΕ – Διεύθυνση Αθλητισμού, την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου. Ο αγώνας θα γίνει στις 18.00 το απόγευμα, με εκκίνηση και τερματισμό την παραλία του Βόλου. Η διαδρομή θα κατευθύνεται προς Πευκάκια – Αλυκές – Αγιο Στέφανο και επιστροφή, ο αγώνας θα αποτελεί δηλαδή φυσική συνέχεια του αγώνα 16,5 χιλιομέτρων που διεξαγόταν μέχρι πέρυσι γι’ αυτό και διατηρείται η αρίθμηση.

Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση, και πολλές εκπλήξεις! Παράλληλα θα διεξαχθεί ο Δρόμος Υγείας, που θα είναι απόστασης 3 χιλιομέτρων κατά μήκος της παραλίας Βόλου.

«Για άλλη μια φορά το σύνθημά μας είναι «Τρέχουμε για την υγεία μας» και μέσα από αυτούς τους αγώνες, αλλά και τέτοιου είδους εκδηλώσεις οι συμπολίτες μας οδηγούνται στο χώρο του αθλητισμού για έναν υγιεινό, αλλά και ξεχωριστό τρόπο ζωής. Οσοι συμμετέχουν, θα διανύσουν μια θαυμάσια διαδρομή, που πραγματοποιείται δίπλα στη θάλασσα, απολαμβάνοντας το όμορφο τοπίο. Επιτυχία είναι η χαρά της συμμετοχής και του τερματισμού. Θα ακολουθήσει σύντομα προκήρυξη του αγώνα με όλες τις λεπτομέρειες» αναφέρεται σε ανακοίνωση των διοργανωτών.
Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Κώστα Κυριαζή στο τηλ. 24210 71770.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου