ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εκλεισε θέση στην τριάδα

εκλεισε-θέση-στην-τριάδα-595750

Τα πλέι οφ και την άνοδο σκέφτεται από χθες ο Ολυμπιακός Βόλου που δείχνοντας ψυχή και δύναμη, αν και δυσκολεύτηκε, έφυγε νικητής από τις Σέρρες κερδίζοντας 1-2 τον τοπικό Εθνικό. Ο Ολυμπιακός αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά και να παίζει για πάνω από μισήώρα με παίκτη λιγότερο, αψηφώντας τη βροχή, πέτυχε την ανατροπή και με την παλικαρίσια νίκη του κατακτά την 2η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος μία αγωνιστική πριν το τέλος. Πλέον θα διεκδικήσει το όνειρο στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ.

Οι ερυθρόλευκοι πήραν χθες τους τρεις βαθμούς που χρειάζονταν και θα αντιμετωπίσουν την άλλη Κυριακή στην Καρδίτσα την τοπική Αναγέννηση δίχως άγχος καθώς δεν θα τους ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα των άλλων διεκδικητών.
Και αυτό γιατί η Λαμία που χθες στραβοπάτησε θα κάνει ρεπό την τελευταία αγωνιστική και δεν θα έχει την ευκαιρία να βελτιώσει τη βαθμολογική της θέση, ενώ μπορεί να χάσει και την τρίτη
θέση από τη Λάρισα που κέρδισε χθες και ελπίζει να την προσπεράσει μόνο με νίκη στο φινάλε επί του Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο!

Το καλό για τον Ολυμπιακό είναι ότι με την παλικαρίσια νίκη του χθες δεν τον ενδιαφέρουν οι «από κάτω του» στη βαθμολογία και κοιτάζει στο φινάλε να πάρει και το μπόνους ενόψει των πλέι οφ.
Ο Ολυμπιακός Βόλου χθες ξεκίνησε το ματς με τερματοφύλακα τον Ρίζο, στα άκρα της άμυνας ήταν δεξιά ο Ζέρης, αριστερά Μπουτζίκος και στο κέντρο της άμυνας τοποθετήθηκαν οι Ιντζίδης και Μπάρμπας. Σαν αμυντικά χαφ αγωνίστηκαν οι Ρόκας, Τριανταφυλλάκος, και μπροστά τους και πλάγια ήταν οι Μπέριαν, Θέος και ο νεαρός Σκοπελίτης -που προτιμήθηκε από τον Νικολιά που τις προηγούμενες μέρες είχε πρόβλημα τραυματισμού- ενώ ο Μπαλτοβαλίεφ κινούνταν στην κορυφή της επίθεσης.

Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου κέρδισε το ματς με ανατροπή αφού δεν ξεκίνησε καλά στην αναμέτρηση. Μάλιστα με την έναρξη άρχισε και η βροχή στις Σέρρες. Το ξεκίνημα όπως προαναφέραμε δεν ήταν το αναμενόμενο καθώς ο Ολυμπιακός δέχτηκε γκολ. Μάλιστα ήταν το πρώτο μετά από 6 αγώνες όπου η Βολιώτικη εστία είχε μείνει απαραβίαστη, ενώ ήταν και το πιο γρήγορο γκολ που δέχτηκαν φέτος οι ερυθρόλευκοι! Ο Εθνικός Σερρών κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Ολυμπιακού και να κάνει το 1-0 στο 7ο λεπτό, ενώ μέχρι χθες τα υπόλοιπα πιο «γρήγορα γκολ» είχαν σημειωθεί σε εντός έδρας ήττες στο Βόλο όταν είχαν σκοράρει στο 8’ λεπτό ο Κυριακίδης στο 0-1 του Ηρακλή και στο 9΄ λεπτό ο Αποστόλου στο 0-2 της Ζακύνθου!

Οι ερυθρόλευκοι μετά την ψυχρολουσία και το εις βάρος τους γκολ δεν συνήλθαναμέσως,αλλά μετά το 20λεπτο απέκτησαν την κατοχή της μπάλας και την υπεροχή, αν και η ομάδα των Σερρών
απείλησε σε δύο φάσεις με τον Αλβανό Μούτσα Μπλέντι που είχε ένα σουτ στο δοκάρι και ένα άλλο να αποκρούει ο Ρίζος.

Ο Ολυμπιακός πήγε στο ημίχρονο χάνοντας 1-0 με ένα γκολ που πέτυχε στο 7΄ο 20χρονος Λαρισαίος Σωτήρης Τσιλούλης με αριστερό σουτ κι ενώ είχε προηγηθεί κακό διώξιμο του Δημήτρη Ρίζου σε σέντρα του Ελευθεριάδη.

Ο Ρίζος απέκρουσε το 13΄ σουτ του Βολιώτη Κρεββατά και ο Ολυμπιακός είχε το πρώτο του σουτ στο 20 από τον Μπουτζίκο που έφυγε άουτ. Επίσης αρνητική κατάληξη είχαν και τα σουτ που επιχείρησαν στο 25’ και στο 26’, ο Μπαλντοβαλίεφ και ο Σκοπελίτης αντίστοιχα.

Οι καλύτερες ευκαιρίες για γκολ από τον Ολυμπιακό στο α’ μέρος ήταν στο 32’ όταν σουτ του Θέου έφυγε λίγο άουτ, ενώ παρόμοια φάση σημειώθηκε και στο 41’ με τον Ζέρη.

Ενδιάμεσα ο Εθνικός Σερρών απείλησε με τον Μπλέντι στο 34’ να σουτάρει έξωαπό την περιοχή και την μπάλα να σταματά στη συμβολή των δοκών. Παράλληλα στο 45’ το δυνατό συρτό σουτ του Μπλέντι έδιωξε σε κόρνερ ο Ρίζος και το 1-0 ήταν το σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο χωρίς αλλαγές αλλά με πρωτοβουλίες για να αλλάξει το εις βάρος του σκορ, με το βαθμό δυσκολίας να γίνεται μεγαλύτερος, αφού ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος που στο 16΄ είχε δεχτεί κίτρινη κάρτα, στο 56’ πήρε την δεύτερη (κόκκινη) για κράτημα αντιπάλου αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες!
Φτάνουμε λοιπόν στο τελευταίο 30λεπτο όπου και με παίκτη λιγότερο ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος (που σε 14 ματς έχει 11 νίκες) έριξε στο παιχνίδι τον πρώτο σκόρερ Δημήτρη Διαμαντόπουλο που λίγο μετά πέτυχε το 10ο φετινό του γκολ.

Μία ακόμη εξέλιξη που δυσκόλεψε το έργο του Ολυμπιακού ήταν και η αναγκαστική αλλαγή με τον Διονύση Μακρυδημήτρη να παίρνει τη θέση του Κώστα Μπάρμπα που τραυματίσθηκε.
Η Βολιώτικη ομάδα έστω κι έτσι κι ενώ ο τερματοφύλακας Γούπος είχε πει «όχι» στα σουτ του Ρόκα και του Θέου έφερε το ματς στα ίσια (1-1) στο 68΄με τον Διαμαντόπουλο και στη συνέχεια πήρε το προβάδισμα και τη νίκη (1-2) με σκόρερ τον Λιβεριανό Χερόν Μπέριαν που πέτυχε το πρώτο του αλλά πολύτιμο γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα…
Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε όταν ο Γούπος έδιωξε σε κόρνερ την κεφαλιά του Μακρυδημήτρη. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Μπουτζίκος και με κεφαλιά ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1.
Ο Διαμαντόπουλος δικαιώνοντας την επιλογή του Δημήτρη Ελευθερόπουλου μετά το γκολ έδωσε και την ασίστ στο δεύτερο και νικητήριο τέρμα που σημειώθηκε από τον Μπέριαν.
Ο Λιβεριανός πήρε την πάσα από τον Διαμαντόπουλο, προχώρησε λίγο και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γούπου γράφοντας στο 80’το 1-2 που έμμεινε ως το τέλος και στέλνει πλέον και τυπικά τον Ολυμπιακό να διεκδικήσει στα πλέι οφ την άνοδο.
Μπράβο στους παίκτες που μάτωσαν και πέτυχαν τη νίκη μοίρασε μετά το ματς ο Δ. Ελευθερόπουλος.

Διαιτητής: Γιαννουλάκης (Χανίων)
Αποβολές: 91΄Μπλέντι – 56΄Τριανταφυλάκος (2η κιτρινη)
Κίτρινες: Τσιλούλης, Δέντσας – Θέος, Μπαλτοβαλίεφ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΕΡΡΩΝ (Αλέξης Αλεξίου): Γούπος, Σαββίδης, Δέντσας, Κορνελάτος (71’ Παναγιωτίδης),Δούμτσιος (73’ Κρουσταλέλης), Τσιλούλης,Μπλέντι, Αγγελίδης, Ελευθεριάδης (82’ Νικολίτσας), Κοντσίδης, Κρεββατάς
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ(Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ρίζος, Ζέρης, Μπουτζίκος, Μπάρμπας (65’Μακρυδημήτρης), Ιντζίδης, Ρόκας, Τριανταφυλλάκος, Σκοπελίτης (59’ Διαμαντόπουλος), Θέος, Μπεριάν (82’ Καρράς), Μπαλντοβαλίεφ.

Αχ. Μπέος: «Στήριξη για την άνοδο»
Ανακοίνωση μετά τη νίκη – εξασφάλιση μίας θέσης στα playoffs από τον Ολυμπιακό Βόλου εξέδωσε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, μέσω της οποίας δίνει συγχαρητήρια στους ερυθρόλευκους για την επίτευξη του στόχου και καλεί τους Βολιώτες να σταθούν δίπλα του ενόψει της νέας πρόκλησης του μίνι πρωταθλήματος.
Αναλυτικά: «Μετά και την μαθηματική εξασφάλιση της συμμετοχής της ομάδας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ στα playoffs, για τρίτη συνεχή χρονιά, και τη διεκδίκηση της ανόδου στη Super League, θα ήθελα να απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια στη διοίκηση, το προπονητικό τιμ, τους παίκτες και τους φιλάθλους, ευχόμενος την επίτευξη του μεγάλου στόχου της ανόδου.

Καλώ όλους τους Βολιώτες, με ενότητα και αγωνιστικό πνεύμα, να βρεθούν δίπλα στην ομάδα στο μεγάλο αγώνα που θα δώσει και μάλιστα με ισχυρές και παραδοσιακές δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου και όλοι μαζί να την ενισχύσουμε, ώστε ο Βολιώτικος λαός να πανηγυρίσει και πάλι μια μεγάλη αθλητική διάκριση».

Η Λαμία δεν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να εξασφαλίσει από χθες την παρουσία της στα πλέι οφ ανόδου από το βόρειο όμιλο,αφού μπροστά στον κόσμο της έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς κι αυτό δίνει ελπίδα ζωής στο φινάλε στη Λάρισα. Οι «βυσσινί» νίκησαν τη Ζάκυνθο στο Αλκαζάρ 2-0 και πλέον κρατούν την τύχη στα χέρια τους, προκειμένου να «κλέψουν» στην τελευταία αγωνιστική τη θέση από τη Λαμία.

Για να το κάνουν αυτό θα χρειαστούν μόνο τη νίκη εκτός έδρας απέναντι στον πρωτοπόρο Ηρακλή, καθώς με ισοπαλία θα ισοβαθμήσουν με τη Λαμία, που πλεονεκτεί σε αυτή (μια νίκη, μια ισοπαλία) και την 26η αγωνιστική απλά θα περιμένει να μάθει τα νέα από το «Καυτανζόγλειο», καθώς έχει ρεπό.

Τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής:
Λαμία – Απόλλων 1926 1-1 (69’ Καμαρά – 86’ Φιγκερόα)
Αγροτικός Αστέρας – Ηρακλής 1-1 (58’ Πάτο – 77’ Λουκίνας)
Φωκικός – Τύρναβος 4-1(30’ Γεωργουσόπουλος, 37’ Ζαχαρόπουλος, 68’ Πολυχρονάκης, 90’ Καλλέργης – 82’ Ποπόνγκ)
Λάρισα – Ζάκυνθος 2-0 (51’ Νεμπεγλέρας, 77’ Μπόγιοβιτς)
Εθνικός Σερρών – Ολυμπιακός Βόλου 1-2 (7’ Τσιλούλης – 68’ Διαμαντόπουλος, 80’ Μπεριάν)
Πιερικός – Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0 (40’ Λαμπάκης)
Ρεπό: Αιγινιακός

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΑΕΠ Ηρακλής 23 17-6-0 34-7 57
2. Ολυμπιακός Βόλου 23 14-3-6 33-19 45
3. Λαμία 24 12-7-5 26-17 43
4. Λάρισα 23 13-3-7 26-11 42
5. Ζάκυνθος 23 10-6-7 24-26 36
6. Πιερικός 23 7-9-7 18-27 30
7. Αναγέν. Καρδίτσας 23 9-2-12 22-29 29
9. Αιγινιακός 23 7-6-10 19-19 27
10. Απόλλων Καλαμ. 23 7-5-11 19-21 26
11. Αγροτικός Αστέρας 23 7-5-11 21-27 26
12. Τύρναβος 23 6-8-9 14-24 26
12. Eθνικός Γαζώρου 23 3-6-14 11-28 15
13. Φωκικός 23 2-6-15 12-26 12

Τα πλέι οφ και την άνοδο σκέφτεται από χθες ο Ολυμπιακός Βόλου που δείχνοντας ψυχή και δύναμη, αν και δυσκολεύτηκε, έφυγε νικητής από τις Σέρρες κερδίζοντας 1-2 τον τοπικό Εθνικό. Ο Ολυμπιακός αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά και να παίζει για πάνω από μισήώρα με παίκτη λιγότερο, αψηφώντας τη βροχή, πέτυχε την ανατροπή και με την παλικαρίσια νίκη του κατακτά την
2η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος μία αγωνιστική πριν το τέλος. Πλέον θα διεκδικήσει το όνειρο στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ.
Οι ερυθρόλευκοι πήραν χθες τους τρεις βαθμούς που χρειάζονταν και θα αντιμετωπίσουν την άλλη Κυριακή στην Καρδίτσα την τοπική Αναγέννηση δίχως άγχος καθώς δεν θα τους ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα των άλλων διεκδικητών.
Και αυτό γιατί η Λαμία που χθες στραβοπάτησε θα κάνει ρεπό την τελευταία αγωνιστική και δεν θα έχει την ευκαιρία να βελτιώσει τη βαθμολογική της θέση, ενώ μπορεί να χάσει και την τρίτη
θέση από τη Λάρισα που κέρδισε χθες και ελπίζει να την προσπεράσει μόνο με νίκη στο φινάλε επί του Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο!

Το καλό για τον Ολυμπιακό είναι ότι με την παλικαρίσια νίκη του χθες δεν τον ενδιαφέρουν οι «από κάτω του» στη βαθμολογία και κοιτάζει στο φινάλε να πάρει και το μπόνους ενόψει των πλέι οφ.
Ο Ολυμπιακός Βόλου χθες ξεκίνησε το ματς με τερματοφύλακα τον Ρίζο, στα άκρα της άμυνας ήταν δεξιά ο Ζέρης, αριστερά Μπουτζίκος και στο κέντρο της άμυνας τοποθετήθηκαν οι Ιντζίδης και Μπάρμπας. Σαν αμυντικά χαφ αγωνίστηκαν οι Ρόκας, Τριανταφυλλάκος, και μπροστά τους και πλάγια ήταν οι Μπέριαν, Θέος και ο νεαρός Σκοπελίτης -που προτιμήθηκε από τον Νικολιά που τις προηγούμενες μέρες είχε πρόβλημα τραυματισμού- ενώ ο Μπαλτοβαλίεφ κινούνταν στην κορυφή της επίθεσης.

Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου κέρδισε το ματς με ανατροπή αφού δεν ξεκίνησε καλά στην αναμέτρηση. Μάλιστα με την έναρξη άρχισε και η βροχή στις Σέρρες. Το ξεκίνημα όπως προαναφέραμε δεν ήταν το αναμενόμενο καθώς ο Ολυμπιακός δέχτηκε γκολ. Μάλιστα ήταν το πρώτο μετά από 6 αγώνες όπου η Βολιώτικη εστία είχε μείνει απαραβίαστη, ενώ ήταν και το πιο γρήγορο γκολ που δέχτηκαν φέτος οι ερυθρόλευκοι! Ο Εθνικός Σερρών κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Ολυμπιακού και να κάνει το 1-0 στο 7ο λεπτό, ενώ μέχρι χθες τα υπόλοιπα πιο «γρήγορα γκολ» είχαν σημειωθεί σε εντός έδρας ήττες στο Βόλο όταν είχαν σκοράρει στο 8’ λεπτό ο Κυριακίδης στο 0-1 του Ηρακλή και στο 9΄ λεπτό ο Αποστόλου στο 0-2 της Ζακύνθου!

Οι ερυθρόλευκοι μετά την ψυχρολουσία και το εις βάρος τους γκολ δεν συνήλθαναμέσως,αλλά μετά το 20λεπτο απέκτησαν την κατοχή της μπάλας και την υπεροχή, αν και η ομάδα των Σερρών
απείλησε σε δύο φάσεις με τον Αλβανό Μούτσα Μπλέντι που είχε ένα σουτ στο δοκάρι και ένα άλλο να αποκρούει ο Ρίζος.
Ο Ολυμπιακός πήγε στο ημίχρονο χάνοντας 1-0 με ένα γκολ που πέτυχε στο 7΄ο 20χρονος Λαρισαίος Σωτήρης Τσιλούλης με αριστερό σουτ κι ενώ είχε προηγηθεί κακό διώξιμο του Δημήτρη Ρίζου σε σέντρα του Ελευθεριάδη.

Ο Ρίζος απέκρουσε το 13΄ σουτ του Βολιώτη Κρεββατά και ο Ολυμπιακός είχε το πρώτο του σουτ στο 20 από τον Μπουτζίκο που έφυγε άουτ. Επίσης αρνητική κατάληξη είχαν και τα σουτ που επιχείρησαν στο 25’ και στο 26’, ο Μπαλντοβαλίεφ και ο Σκοπελίτης αντίστοιχα.
Οι καλύτερες ευκαιρίες για γκολ από τον Ολυμπιακό στο α’ μέρος ήταν στο 32’ όταν σουτ του Θέου έφυγε λίγο άουτ, ενώ παρόμοια φάση σημειώθηκε και στο 41’ με τον Ζέρη.
Ενδιάμεσα ο Εθνικός Σερρών απείλησε με τον Μπλέντι στο 34’ να σουτάρει έξωαπό την περιοχή και την μπάλα να σταματά στη συμβολή των δοκών. Παράλληλα στο 45’ το δυνατό συρτό σουτ του Μπλέντι έδιωξε σε κόρνερ ο Ρίζος και το 1-0 ήταν το σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο χωρίς αλλαγές αλλά με πρωτοβουλίες για να αλλάξει το εις βάρος του σκορ, με το βαθμό δυσκολίας να γίνεται μεγαλύτερος, αφού ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος που στο 16΄ είχε δεχτεί κίτρινη κάρτα, στο 56’ πήρε την δεύτερη (κόκκινη) για κράτημα αντιπάλου αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες!
Φτάνουμε λοιπόν στο τελευταίο 30λεπτο όπου και με παίκτη λιγότερο ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος (που σε 14 ματς έχει 11 νίκες) έριξε στο παιχνίδι τον πρώτο σκόρερ Δημήτρη Διαμαντόπουλο που λίγο μετά πέτυχε το 10ο φετινό του γκολ.

Μία ακόμη εξέλιξη που δυσκόλεψε το έργο του Ολυμπιακού ήταν και η αναγκαστική αλλαγή με τον Διονύση Μακρυδημήτρη να παίρνει τη θέση του Κώστα Μπάρμπα που τραυματίσθηκε.
Η Βολιώτικη ομάδα έστω κι έτσι κι ενώ ο τερματοφύλακας Γούπος είχε πει «όχι» στα σουτ του Ρόκα και του Θέου έφερε το ματς στα ίσια (1-1) στο 68΄με τον Διαμαντόπουλο και στη συνέχεια πήρε το προβάδισμα και τη νίκη (1-2) με σκόρερ τον Λιβεριανό Χερόν Μπέριαν που πέτυχε το πρώτο του αλλά πολύτιμο γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα…
Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε όταν ο Γούπος έδιωξε σε κόρνερ την κεφαλιά του Μακρυδημήτρη. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Μπουτζίκος και με κεφαλιά ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1.
Ο Διαμαντόπουλος δικαιώνοντας την επιλογή του Δημήτρη Ελευθερόπουλου μετά το γκολ έδωσε και την ασίστ στο δεύτερο και νικητήριο τέρμα που σημειώθηκε από τον Μπέριαν.
Ο Λιβεριανός πήρε την πάσα από τον Διαμαντόπουλο, προχώρησε λίγο και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γούπου γράφοντας στο 80’το 1-2 που έμμεινε ως το τέλος και στέλνει πλέον
και τυπικά τον Ολυμπιακό να διεκδικήσει στα πλέι οφ την άνοδο.
Μπράβο στους παίκτες που μάτωσαν και πέτυχαν τη νίκη μοίρασε μετά το ματς ο Δ. Ελευθερόπουλος.

Διαιτητής: Γιαννουλάκης (Χανίων)
Αποβολές: 91΄Μπλέντι – 56΄Τριανταφυλάκος (2η κιτρινη)
Κίτρινες: Τσιλούλης, Δέντσας – Θέος, Μπαλτοβαλίεφ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΕΡΡΩΝ (Αλέξης Αλεξίου): Γούπος, Σαββίδης, Δέντσας, Κορνελάτος (71’ Παναγιωτίδης),Δούμτσιος (73’ Κρουσταλέλης), Τσιλούλης,Μπλέντι, Αγγελίδης, Ελευθεριάδης (82’ Νικολίτσας), Κοντσίδης, Κρεββατάς
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ(Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ρίζος, Ζέρης, Μπουτζίκος, Μπάρμπας (65’Μακρυδημήτρης), Ιντζίδης, Ρόκας, Τριανταφυλλάκος, Σκοπελίτης (59’ Διαμαντόπουλος), Θέος, Μπεριάν (82’ Καρράς), Μπαλντοβαλίεφ.

Αχ. Μπέος: «Στήριξη για την άνοδο»
Ανακοίνωση μετά τη νίκη – εξασφάλιση μίας θέσης στα playoffs από τον Ολυμπιακό Βόλου εξέδωσε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, μέσω της οποίας δίνει συγχαρητήρια στους ερυθρόλευκους για την επίτευξη του στόχου και καλεί τους Βολιώτες να σταθούν δίπλα του ενόψει της νέας πρόκλησης του μίνι πρωταθλήματος.
Αναλυτικά: «Μετά και την μαθηματική εξασφάλιση της συμμετοχής της ομάδας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ στα playoffs, για τρίτη συνεχή χρονιά, και τη διεκδίκηση της ανόδου στη Super League, θα ήθελα να απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια στη διοίκηση, το προπονητικό τιμ, τους παίκτες και τους φιλάθλους, ευχόμενος την επίτευξη του μεγάλου στόχου της ανόδου.
Καλώ όλους τους Βολιώτες, με ενότητα και αγωνιστικό πνεύμα, να βρεθούν δίπλα στην ομάδα στο μεγάλο αγώνα που θα δώσει και μάλιστα με ισχυρές και παραδοσιακές δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου και όλοι μαζί να την ενισχύσουμε, ώστε ο Βολιώτικος λαός να πανηγυρίσει και πάλι μια μεγάλη αθλητική διάκριση».
Η Λαμία δεν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να εξασφαλίσει από χθες την παρουσία της στα πλέι οφ ανόδου από το βόρειο όμιλο,αφού μπροστά στον κόσμο της έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς κι αυτό δίνει ελπίδα ζωής στο φινάλε στη Λάρισα. Οι «βυσσινί» νίκησαν τη Ζάκυνθο στο Αλκαζάρ 2-0 και πλέον κρατούν την τύχη στα χέρια τους, προκειμένου να «κλέψουν» στην τελευταία αγωνιστική τη θέση από τη Λαμία.
Για να το κάνουν αυτό θα χρειαστούν μόνο τη νίκη εκτός έδρας απέναντι στον πρωτοπόρο Ηρακλή, καθώς με ισοπαλία θα ισοβαθμήσουν με τη Λαμία, που πλεονεκτεί σε αυτή (μια νίκη, μια ισοπαλία) και την 26η αγωνιστική απλά θα περιμένει να μάθει τα νέα από το «Καυτανζόγλειο», καθώς έχει ρεπό.

Τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής:
Λαμία – Απόλλων 1926 1-1 (69’ Καμαρά – 86’ Φιγκερόα)
Αγροτικός Αστέρας – Ηρακλής 1-1 (58’ Πάτο – 77’ Λουκίνας)
Φωκικός – Τύρναβος 4-1(30’ Γεωργουσόπουλος, 37’ Ζαχαρόπουλος, 68’ Πολυχρονάκης, 90’ Καλλέργης – 82’ Ποπόνγκ)
Λάρισα – Ζάκυνθος 2-0 (51’ Νεμπεγλέρας, 77’ Μπόγιοβιτς)
Εθνικός Σερρών – Ολυμπιακός Βόλου 1-2 (7’ Τσιλούλης – 68’ Διαμαντόπουλος, 80’ Μπεριάν)
Πιερικός – Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0 (40’ Λαμπάκης)
Ρεπό: Αιγινιακός

1. ΑΕΠ Ηρακλής 23 17-6-0 34-7 57
2. Ολυμπιακός Βόλου 23 14-3-6 33-19 45
3. Λαμία 24 12-7-5 26-17 43
4. Λάρισα 23 13-3-7 26-11 42
5. Ζάκυνθος 23 10-6-7 24-26 36
6. Πιερικός 23 7-9-7 18-27 30
7. Αναγέν. Καρδίτσας 23 9-2-12 22-29 29
9. Αιγινιακός 23 7-6-10 19-19 27
10. Απόλλων Καλαμ. 23 7-5-11 19-21 26
11. Αγροτικός Αστέρας 23 7-5-11 21-27 26
12. Τύρναβος 23 6-8-9 14-24 26
12. Eθνικός Γαζώρου 23 3-6-14 11-28 15
13. Φωκικός 23 2-6-15 12-26 12

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου